Българки се подлагат на ин витро в Турция

Жените често търсят помощ в Анадолския медицински център, който въвежда преференции
14 ное 2009 08:43,
137
Българки се подлагат на ин витро в Турция
Снимка: Булфото

Анадолският медицински център (АМЦ) в Истанбул, Турция, предвижда преференции за извършване на ин витро за българки, съобщиха от ръководството на клиниката.

Българските граждани имат възможност да ползват услугите на АМЦ най-вече чрез Информационните здравни центрове в България, уточни мениджърът на пловдивския здравен център на АМЦ Мустафа Мехмедов.

Единственото, което трябва да направят е да представят пълен набор документи на английски език, а изпращането им в Турция и първата консултация със специалистите е безплатна.

Директорът на международния отдел на АМЦ Асльй Акяваш разказа, че през последната година все по-често българки търсят помощ за ин витро в анадолския център, като някои от жените са с по 3 неуспешни опита в България.

Клиниката ни реализира успеваемост при изкуственото оплождане на над 90 на сто, коментира Акяваш. Към прилагането на ин витро в АМЦ пристъпват след като получат категорично становище на специалистите, че
всички други начини са безуспешни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
до 17 преди 14 години
Парите бяха изядени изпити и похарчени в Казината - както от всички други Програми. Да живеят българските политици, които денонощно мислят за народа и правят какви ли не саможертви.
28
0
 
1
 
! Отговори
Петър преди 14 години
Ами естествено че ще се подлагт в Турция, няма да се подлагат в корумпираната клоака България. Освен това турските лекари са доста по-добри от българските и услугата излиза по-евтино.
27
0
 
1
 
! Отговори
Gogo преди 14 години
Като ни е шантава здравната система, много ясно, че БГ жени ще пробват ин витро и в Истанбул. Нормално е! Сигурно и да родиш в Истанбул е по добре, отколкото в наша болница.
26
0
 
0
 
! Отговори
mira преди 14 години
da. i ne samo v turzia,vsi4ko idva ot na6ite skapani ministri. naprimer v ispania ima6 pravo na 3 bezplatni opita ,no naistina bezplatni ,koito vklu4vat vsi4ki izsl.i prozeduri i vsi4ko ti struva okolo 50 evro. i niamam zdr,osigorovka a 4rez zdr. osigurovka na sapruga mi.ne kato v bulgaria bezplatno i v kraina smetka ti izliza 5000 leva
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
сас
24
0
 
0
 
! Отговори
До 16 преди 14 години
Не знам как седи въпроса с ин-витрото, но знам репутацията на трансплантациите в Пакистан. И ако има нещо сигурно е, че нашите лекари ще се доближат до квалификацията на пакистанските /повечето специализирали в САЩ/ след не помалко от 80 години. Абсолютно сигурно е, че има отхвърляния, несъвместимост, след трансплатационни проблеми. Но на фона на българските трансплантации, онези амуджи са светила.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
просташкият национализъм Vi zatriva !
22
0
 
0
 
! Отговори
tr преди 14 години
???????????
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
zashto da nqma?! pri mene e 100% i ne e invitro !!!
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
то и да си ги изяде няма да се набута много , щот в анадола ша му направят евтино детето , а и няма да се мъчи :)))
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
No 11 tebe, ako te bivashe nqmashe da ima nujda ot invitro !!
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
No:19 - nadqvai se i dokato se nadqvash mojesh da pochnesh da si qdesh tashatsite .... ot zavist :))
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Искрено се надявам да лъжат фесовете, иначе е голям шамар....
16
0
 
0
 
! Отговори
бай Асан от делиорма преди 14 години
по-евтини са лекарствата и лечението , заради това, че хората мислят за бъдещето си , а тук в БГ политиците и повечето успели хора трупат средства за сметка на изтормозения народ
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Че нали имаме Национална програма ин витро, за която бяха отпуснати не знам си колко милиона, какво стана с нея? Ако е истина, че бълг.жени отиват в чужбина за ин витро, въпросът трябва да се постави в парламента, защото означава, че или парите ги няма, или докторите ни са некадърни!!!
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ей, ама турчин като лъже, мед му капе от устата. С 90% успеваемост при ин витро, ми те са за Нобелова награда по медицина, бе! В България вече има достатъчно добри клиники и достатъчно добри специалсти по ин витро. Едва ли Турция на този етап вече може да предложи нещо повече. Колкото в Пакистан правят по-добри трансплантации на бъбреци... Най-много да те оскатят. По-малко пари не значи по-добро качество, даже значи обратното...
13
0
 
0
 
! Отговори
Mozaka преди 14 години
Много по-важно е бебоците в каква среда израстват от колкото чия е спермата за тяхната направа! Не забравяйте, че едни от най-свирепите убийци са били еничарите - деца от поробените народи с промити мозъци... Ако детето е отгледано в приличен дом с много любов, то шанса да стане терорист-камикадзе е минималенА ако майките искат да забременеят, тяхно право е да търсят начини... жалко, че в нещастната ни държава не можем да ги предложим...
12
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
90% успеваемост няма.Друг е въпросът, че лекарствата за ин витро в Турция са много по-евтини от тези у нас.
11
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
ще ги правят болнави да излизат вав всички вазможни начини ни закопават
10
0
 
0
 
! Отговори
БГ преди 14 години
Така е - турците са по-европейци от българите! Нас само просташкият национализъм ни крепи!