Няколко секс тайни за известни личности

Кой е с бисексуални наклонности и още....
29 мар 2012 18:31,
4
Няколко секс тайни за известни личности
източник: Reuters

Интригите, скандалите и различните сексуални наклонности и потребности са съпътстващи кариерата на известните личности.

Предлагаме ви някои интересни факти за едни от най-видните музиканти, актьори, певци, философи, писатели и политици.

Личности, които са загубили късно девствеността си са, Мао Дзе-дун, Марк Твен, Хърбърт Уелс. Техни противоположности са Клеопатра, Ганди, Джийн Харлоу, Джими Хендрикс, Мерилин Монро и Евита Перон.

Сред мъжете, които са имали полов контакт с момичета под 16-годишна възраст се нареждат Джон Баримор, Казанова, Чарли Чаплин, Ерол Флин, Хауърд Хюз и Елвис.

Освен с това, кралят на рока е известен и с воайорството си. Към воайорите се причисляват също и Казанова, Чаплин, Флин и Мартин Лутер Кинг.

С най-голямо мъжко достойнство са Чарли Чаплин, Гари Купър и Джими Хендрикс, а с най-малко - Наполеон, Шопен, Франсис Скот Фицджералд и Ърнест Хемингуей.

Към известните личности със странности и фетиши се нареждат не малка група, като Джийн Харлоу, Мерилин Монро, Кларк Гейбъл, Ганди, Хитлер, Хауърд Хюз , Мартин Лутер.

Изключително нашумели сред звездите са отворените бракове. От тях са се възползвали Амелия Ерхарт, Уилям Фокнър, Ерол Флин, Карл Юнг, Пикасо, Езра Паунд, Х. Дж. Уелс.

Разбира се сред известните личности има и хора с различни сексуални наклонности, така например Оскар Уайлд е предпочитал компанията на представители на същия пол, а Емили Дикинсън е наблягала на женските ласки.

Бисексуални наклонности са проявявали Наполеон, Казанова, Джеймс Дийн, Фройд, Джанис Джоплин и Ван Гог.

Някои известни личности са били сексуално активни дори и след навършване на 70-годишна възраст като Чарли Чаплин, Бенджамин Франклин, Пикасо, Хърбърт Уелс и Бригъм Йънг.

И все пак не трябва да се забравя, че всеки творец има и своите странности.

Специалисти смятат, че именно тези странности могат да са една от причините за несравнимия им талант. Граници обаче никога не се излишни, особено когато се засягат други... 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чаплин е активен защото е ***.
3
3
 
4
 
! Отговори
2 преди 12 години
Фиджералд е бил напълно нормален и добре сложен,но жена му е нимфоманка и шизофреничка.Има книга където тпише как той си показва секса на приятел/Хемингуей/и той му кяазва че е с нормални размери и всичко е нормално.Четете и тогава пишете.
2
5
 
11
 
! Отговори
и ? преди 12 години
Е, и ?Велики хора, всичко е допринесло за творческата им активност.Какво да кажем за нашите полу-известни личности в правителства и парламенти, в разни чалгаджийски гилдии и др. такива ????Абе - живот...
1
2
 
17
 
! Отговори
VASILISQNISGERMANI преди 12 години
JALKO...VSICHKI IZBROENI SA POCHINALI....NQMA SCHANS ...DA SE VAZPOLZVAME....KASNO NI OTKREHNAHTE....