Съвети как зъбите ви да изглеждат по-бели

Ябълките и целината премахват петната и полипите
24 яну 2014 13:04, Михаела Лазарова
10
Съвети как зъбите ви да изглеждат по-бели
Снимка: Reuters

Хубавите и искрящо бели зъби си остават най-красивият аксесоар! Колкото и козметични трикове да използвате, на каквито и процедури да се подлагате, всичко би отишло по дяволите, ако допуснете цветът на зъбите ви да отива към кафяво или да се изпочупят. 

Ако не можете да си позволите скъпи дентални процедури за избелване на зъбите, ето някои подходящи трикове за създаване на илюзия за по-бели зъби! 

Изберете най-подходящия нюанс червило 

Посивелите зъби се влияят изключително от цвета на червилото. Избягвайте червените червила, а наблягайте на светлите и нежни тонове, както и на онези с кафяви оттенъци. Жълтите зъби пък не търпят бляскави гланцове, тъмни и дълбоки нюанси. Опитайте се да носите светлорозово, прасковено или телесен цвят. 

Използвайте бронзант 

Златистият оттенък на кожата е много подходящ при оцветяване на зъбите. Пропуснете плажа и слънчевите бани. Вместо това направете кожата си да изглежда гладка и свежа. 

Избелете зъбите си, докато дъвчете 

Храни и напитки като виното, соевият сос, кафето увреждат емайла на зъбите. Докато има някои храни, като кърито, ябълките, целината, морковите, спанакът, броколите, които действат като средство за премахване на петната и полипите по зъбите. 

Носете сребърни аксесоари 

Носенето на бляскави сребърни бижута придава допълнителна белота на зъбите. Модните експерти съветват да стоите далеч от златото, ако имате проблеми с цвета на зъбите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: здравеустна кухина
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Нещо не захапах... преди 10 години
Къде да го нося тоВа сребро, та зъбите ми изглеждат по-бели?
3
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Глупости на търкалета, просто ползвайте Фотошоп, или си сложете изкуствени зъби....
2
1
 
20
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
Най-добре да ядосате Кубрат Пулев!!!!
1
6
 
33
 
! Отговори
Нерез преди 10 години
И накрая - направете си едни избелване на зъбите (както е направила Джулия Робъртс и останалите от Холивууд) за 500 лева и сте ОК. Е, при тях сигурно е по-скъпично, но при нас е толкова качественото избелване. Ябълките да си ги яде автора на статията ...