Блаженство за духа и тялото с рейки масаж

„Рейки” е японска дума, която означава „универсална сила на живота”
18 ное 2014 22:12,
2
Блаженство за духа и тялото с рейки масаж
Снимка: Reuters

 „Рейки” е японска дума, която означава „универсална сила на живота”.

 
Терминът е съставен от два елемента: „Рей” и „Ки”. „Рей” е оригиналната сила, която изразява себе си чрез звуци или думи и създава света, в който живеем. „Ки” е частта от „Рей”, която всеки човек придобива с раждането си.
 
Рейки е универсалната сила на живота, енергията на изцерението и любовта, която възстановява хармонията на тялото, духа и душата.
 
Рейки е система за въздействие чрез полагане на ръце върху тялото на човека. „Рей"– означава свободен път, космос, а „Ки"– енергия, жизнената сила на Вселената.
 
Чрез поставяне на ръце на така наречените чакри (енергийни центрове на човека) за 3–5 минути се създава възможност за навлизане на по–голям поток от жизнена енергия.
 
Тя въздейства едновременно на всички нива: физическо, етерно, астрално и ментално тяло и възстановява връзката с визшия разум. Възстановява човек психически, емоционално, умствено и духовно.
 
Рейки енергията е позитивна и не може да нанесе вреда. Позициите балансират лявото и дясното полукълбо на мозъка, както и самите чакри. Енергията облекчава болката, отпуска и успокоява.
 
Обикновенно се усеща топлина по време на сеанса, възможно е някой дори да заспят. Изпълняват се 4 пълни сеанса на цяло тяло, след което се въздейства локално.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: масажрейкитерапия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 9 години
Ако някоя гейша ми намести чакрите и рейката ще спя чудесно !