Навици, които трябва да откажем до 30

Вижте кои неща нямат място в живота ни?
23 сеп 2015 18:44,
3
Навици, които трябва да откажем до 30
Снимка: Reuters, архив

Младостта оправдава някои от вредните навици, но с навлизането в по-зряла възраст, е здравословно някои от тях да бъдат оставени, което би донесло повече здраве и успех на личността. Ето няколко примера:

  • Купуването на готова храна за вкъщи следва да се ограничи. Вместо това, по-добър вариант е да се закупуват продукти и да се сготви нещо здравословно.
  • Задържането на яда и недоволството са вредни за всяка възраст. С порастването трябва да се научим да прощаваме и продължаваме напред с усмивка. Трудните моменти тепърва предстоят.
  • Мнението на околните не бива да бъде толкова важно. Трябва да се научим да даваме гласност на своето мнение, без да се притесняваме кой какво може да каже.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
13
 
19
 
! Отговори
Иди обяснявай това преди 8 години
на маминото синче, научено от мама, че "Момчето трябва да си поживее!" И като навърши 40 г., мама започва да го ръчка да си намери "свястно и работливо момиче, ама да е и кротко, да не ни отговаря, когато я ругаем, а също и задължително да е с по-прилична зестра, ако може и с татко на силни позиции".Но тъй като такива моми не се предлагат на кило в кварталния магазин, синчагата ергенува до 50 г. Тогава мама се юрва да му търси мечтаната мома, която, ако може, да не е по-възрастна от 27 г.