На работа с 2 промила! Кой? Хирург, в Бургас

След скандал и викане на полиция лекарят е уволнен
25 окт 2016 13:22,
32
На работа с 2 промила! Кой? Хирург, в Бургас
Снимка: архив "Булфото"

Скандал с пиян хирург се разрази в болницата в Бургас. Лекарят се появил на работа с близо 2 промила алкохол. Той е бил на повикване и се наложило да консултира пациентка в спешния кабинет, съобщи Нова тв.

След като видели, че е пиян, съпругът на жената извикал полиция. Униформените направили проверка с дрегер. Отчетените показания са 1,9 промила.

Хирургът - д-р Лъчезар Дудулов незабавно бил отстранен от смяна, а след спешно заседание на ръководството на болницата тази сутрин, той е отстранен и от длъжност.

Предстои да му бъде наложено административно наказание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
10
 
13
 
! Отговори
Колега преди 7 години
Седнал човека да се почерпи и бум телефона, прекъснал му е кефеца ! Айде у болницата ,вика он линейката че пиян не може да кара , прекъснал втори кеф на негов колега седнал почерпен . Като за капак и полицаите извикани и они седнали по колежки да се почерпят и тяхното се прокопоса .Обадили се на шефо на болницата който бил на пет ракии и него да търмозят . Оттам вожда долетел сос хеликоптеро извадил чепо и го подал вместо дрегер да д&хат за проверка . Иван Хазов
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма работа
1
6
 
42
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
Не е лесно да си лекар.Не разполагаш със себе си.Когато кандидатстваш за такава специалност трябва да си на ясно какво те очаква , а не защото мама иска да си лекар. Срещат се хирург и кожен лекар. Хирурга: Цяла нощ не съм спал.Кажния: Спал си когато си избирал специалност....