Картофи, паста... Кои храни ни засищат за часове?

Разбира се, не бива да ги консумираме всеки ден
9
Картофи, паста... Кои храни ни засищат за часове?
Снимка: pixabay

Всички знаем, че не бива да пропускаме хранене. Но понякога в динамичното ежедневие не можем да се придържаме към този режим, да се храним 3 пъти и да правим малки закуски между храненията.

Когато ни предстои път, дълги служебни срещи, гладът никога не пита. За тези моменти ни трябва нещо вкусно, да е богато на хранителни елементи и да ни осигурява ситост в продължение на часове. Вижте 9 храни и напитки, които ще ви държат сити за дълго.

Фалафел

Фалафелите се приготвят от нахут, който е много полезен и вкусен. Предпочитан е от вегетарианци и вегани. Малките топчета приготвени от него компенсират липсата на протеини и трайно задоволяват глада. В комбинация със свежи зеленчуци и пикантен сос, ще бъдете сити часове наред.

Пуканки

Наскоро учени откриха, че пуканките могат да бъдат и полезни. Те съдържат много фибри, имат малко калории и засищат. Разбира се важно е пуканките да не съдържат масло, подправки, овкусители, шоколад, карамел и да са с малко сол. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе какви пасти в тия жеги! Поне да бяха истински, а те - с готови блатове, маргарин и аспартам.
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютни глупости подправките те възбуждат апетита затова се използват с аромата промяната на вкуса всичко се прави да е по вкусно да ядеш по вече да огладняваш по бързо да плащаш по вече като най важно как може да се препоръчват подправките като съвет да не огладняваш бързо ти с килийно образование ли си бе човек дето си го писал?
5
1
 
14
 
! Отговори
ined преди 6 години
Един тон суджук ще те държи сит с месеци
4
3
 
8
 
! Отговори
G00gle преди 6 години
Спагети с кюфтенца и доматен сос,или свински ребърца с медено-соев сос на скара и овчарска салатка.И всичко това полято със студена биричка,или лимонада.Но истиска и домашно приготвена,а не тази г.лупост наречена ягодова лимонада.
3
2
 
6
 
! Отговори
До Шиши преди 6 години
.... и сутринта в метрото, чалга в слушалките и некъпан
2
7
 
5
 
! Отговори
11 преди 6 години
Паста с песто??? Откачена работа ...
1
2
 
14
 
! Отговори
Саламов преди 6 години
Суджука