Кой води в една успешна партньорска връзка?

Няколко препоръки за непоклатимо партньорство
9 яну 2018 19:35, Eкип на Puls.bg
2
Кой води в една успешна партньорска връзка?
Източник: Reuters

Не можем да очакваме, че години наред връзката ни ще тече без проблеми. Човешките взаимоотношения, дори любовните, имат своите пикове и падове. Това, че сме се врекли на някого не значи, че няма да ни се случи скарване, а и какви по-нормални отношения могат да се очакват от партньорските от време на време да има спорове... Всъщност, здравата връзка показва не липсата на конфликти, а желанието да се преодолеят трудностите заедно. 

Любовните отношения са също като да се впусне двойка в танц – те изискват да се водят: понякога води единият, понякога другият, в едното – жената, в другото – мъжът... Надграждането на отношението един към друг в двойката единствено може да съхрани любовта свежа. Семейството е екипна работа, все пак! А щом сте двама, сте екип при всички случаи.

1. На фокус: Комуникацията - в основата

Всеки един проблем във връзката се заражда поради лоша комуникация. Ако постоянно сте на телефона си, втренчени в телевизионния екран, освен че се разминавате заради работните ви смени, едва ли ще имате възможност за пълноценна комуникация помежду си. 

Как бихте могли да се справите с този проблем? 

Създайте си общ семеен график. Нека часът за лягане на децата да е твърд и да ви оставя време за общуване като двойка вечерно време. В този часови пояс се откажете от служебните разговори и поглеждането в екрана, за да проследите резултата на поредния мач. Приятелките също могат да почакат до утре.

Още препоръки за заздравяване на основите на непоклатимата връзка и добрите взаимоотношения с партньира може да откриете на Puls.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато ти е безразличен?! Всичко става с любов. Останалото се нарежда, просто с магия.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имате ли чувства един към друг живота е по-лесен. Единия води..., другия. Единия греши другия прощава. Другия греши другия му прощава. Не се ли обичате нищо не се получава. Как да прави любов с жена си като не я обича, тя не го привлича? Как тя да прави любов с мъж към който не изпитва нищо? Малко от малко трябва поне се казало да бъдат привлечени един от друг, ако липсва любов. Тя любовта при това положение ще се появи в един момент при хубав и пълноценен секс.Как да простиш някому!?