Трикове против двойна брадичка

Правете стягащи упражнения
20 май 2023 20:53, Михаела Лазарова
9
Трикове против двойна брадичка
Снимка: Istock

Двойната брадичка е неприятен дефект, който никой не иска да вижда по лицето си. За съжаление тлъстините се натрупват на всевъзможни места, включително и там. Но добрата новина е, че можете лесно да се отървете от двойната брадичка, стига да знаете как.

Ще ви запознаем с някои полезни хитри трикове против двойна брадичка, с които да подобрите визията на лицето си и да повишите самочувствието си.

Дъвчене на дъвка

Дъвченето на дъвка стимулира стягането на мускулатурата на челюстта и шията. Това помага да намалите мазнините в тази зона и допринася за стягане на двойната брадичка. Дъвченето на дъвка стимулира и отделянето на храносмилателни сокове, което ускорява метаболизма и изгарянето на мазнини.

Маска с глицерин

Глицеринът има стягащ ефект. Правете си маски за стягане на брадичката с негова помощ. Смесете една супена лъжица чист глицерин с половин супена лъжица английска сол. Добавете няколко капки етерично масло от мента и разбъркайте.

Нанесете маската върху чиста и суха кожа. Оставете да действа 15-20 минути. Изплакнете с хладка вода. Правете тази маска 3-4 пъти седмично.

Маска с белтък

Подобно на глицерина, белтъкът също има стягащ ефект. Той помага да намалите двойната брадичка и да стегнете кожата в тази деликатна зона. Разбийте един белтък с малко прясно мляко. Добавете 1-2 супени лъжици пресен лимонов сок и 4-5 капки ментово масло.

Нанесете маската върху чиста и подсушена кожа. Нека остане върху кожата 15-20 минути или докато засъхне. Изплакнете с хладка вода. Правете маската 3-4 пъти седмично.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Трик номер едно, бумеро уно, да бест трик - Яж по малко! Съжалявам, ни това е!
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мише, напиши как оралният секс помага срещу двойна брадичка.
3
0
 
4
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 10 месеца
ПО-МАЛКО ЯЖТЕ И ОТСЛАБНЕТЕ.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Mинeти. Мускула заяква и гушата няма да висне като на пеликан
1
0
 
10
 
! Отговори
G. I. Joe преди 10 месеца
Ядене на баници и сладкиши и ще стане като на пеликан