Безплатни прегледи в Кардиологичната болница

Те са за пациенти над 18-годишна възраст с вродени сърдечни малформации
0
Безплатни прегледи в Кардиологичната болница
Снимка: Pixabay

В Седмицата на вродените сърдечни малформации от 7 февруари до 14 февруари ще се извършват безплатни прегледи за пациенти над 18-годишна възраст с вродени сърдечни малформации (ВСМ) в Многопрофилната болница за активно лечение „Национална кардиологична болница“, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение. Прегледите ще бъдат осъществени от кардиолози, детски кардиолози и психолог.

Желаещите да се запишат за безплатни прегледи трябва задължително да имат предварително уговорен час за консултация, уточняват от болницата. Необходимо е пациентите да носят наличната си медицинска документация. Допълнително информация може да бъде намерена на официалната страница на лечебното заведение, както и на уебстраницата на Дружество на кардиолозите в България.

Инициативата се организира от Клиниката по детска кардиология към МБАЛ „Национална кардиологична болница“ със съдействието на Асоциация „Детско сърце“. Целта на Асоциация „Детско сърце“ тази година, е да се създаде „паспорт“ за сърдечната малформация на пациентите с ВСМ над 18-годишна възраст, което да е в помощ при посещение при кардиолог или друг специалист, се посочва в съобщението.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: болницапрегледи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари