Петима новозаразени с COVID-19, няма починали

Броят на хоспитализираните в момента е 140
25 мар 2024 08:34, Петър Бойчев
16
Петима новозаразени с COVID-19, няма починали
Снимка БГНЕС

Петима са регистрираните през последното денонощие заразени с коронавирус, сочат данните на Единния информационен портал. Направени са 298 теста и няма поставени нови дози ваксини.

През последните 24 часа няма излекувани и жертви на заразата, както и новоприети в болници с коронавирус.

Броят на хоспитализираните в момента е 140, като 21 са в интензивни отделения
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: заразенипочиналиковид
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
от дистанцията на времето все повече ми се затвърждава мнението че ваксините спасиха милиарди хора в началото на пандемията, а Мангъров се оказа няй-големия лъжец и невежа. Много ми падна в очите.
14
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От дистанцията на времето не разбирам как е възможно да има още хора, които вярват, че ваксините помагат!?! Видя се, че Мангъров се оказа единствения прав, но го изгониха човека, а другите станаха депутати.
13
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Един конспиратор се разболял за пореден път от Ковид. Предните пъти той не получил нищо сериозно, но този път той получил сериозни мозъчни усложнения - накря свършил в болница с тръби от всяка дупка по тялото си и така 3 месеца - изписали го но вече не приличал на човешко същество - трябвало да се храни през тръба и да отделя екстрементите си в торбичка пак през тръба. Можел а казва само ъ-ъ-ъ-ъ и бе еее ееее и не бил умствено добре. Останала утехата че спечил смарт часовник за глупостта си.
12
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Един ваксиналюбител си поставил бустер, за да отиде да прегърне ваксинираната си баба. След седмица ваксинираната му баба се разболяла от ковид и постъпила в интензивното, за да кара лек ковид. Накрая предала Богу дух. За ваксиналюбителя останала утехата, че е спечелил смарт часовник от томболата за насърчаване на ваксинацията.
11
2
 
12
 
! Отговори
gg преди 1 месец
2052 г, гнyc.бг ни информира: 0 новозаразени с ковид, нула починали.
10
12
 
4
 
! Отговори
един разговор преди 1 месец
В овчарника една овца казала на другите овце: "Хей, аз смятам, че стопанинът ни поставя ваксини за да ни предпази от болести, за да може да живеем по-дълго и да сме здрави!" Мигом другите овце скочили срещу нея:"Млъквай, овца такава! Стопанинът ни поставя ваксини за да ни имплантира чипове в мозъците,да ни контролира и да вижда какво си мислим, освен това ни пръскат с самолети, за да ни разболеят и гущери да ни управляват от хиледолетия, за да изпълняваме това което ни кажат!Няма да си дадем!"
9
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В интензивното все са 21-22 души. Някой няма ли да бъде изведен от интензивното най- подир, независимо в каква посока... :p
8
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В свинарника едно прасенце казало на другите:"Хей, аз смятам, че стопанинът ни храни за да ни заколи и изяде след това!" Мигом другите прасенца скочили срещу него:"Млъквай, конспиратор такъв! Стопанинът ни храни, защото ни харесва!"
7
4
 
11
 
! Отговори
адмирал сюнетчийски преди 1 месец
Няма починали - няма щастие...
6
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Броят хоспитализирани се покачва стабилно от 2 седмици насам.
5
7
 
11
 
! Отговори
Оня преди 1 месец
Въхх чуй, чуй, цели пет човек са настинали .... а стига веее.
4
12
 
5
 
! Отговори
Благодаря! преди 1 месец
На този ден преди мнооого хиледолетия Архагел Гаврил донася благата вест на Дева Мария че има вискокачествени маски и ваксини, за да се предпази от новия коронавирус и след като тя си ги поставя не се разболява и ражда здраво божествено дете. Нека да благодарим за това което и днес ползваме за да се предпазим.
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да са живи и здрави всички!Болестите да бягат от вас в дън гори тирилейски!
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 1:Не са гущери,а ненормалници като някои от тях се дрогират и нямат връзка с реалността.Затова ни се виждат странни.
1
13
 
5
 
! Отговори
Дейвид Айккъмробите преди 1 месец
Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.