Майк Тайсън арестуван в Бразилия

Бившият световен шампион по бокс Майк Тайсън бе арестуван от бразилската полиция в четвъртък сутринта. Оператор от местен твканал обвини Железния Майк, че го е нападнал пред нощен клуб в Сао Пауло.
10 ное 2005 16:43,
Майк Тайсън арестуван в Бразилия
Майк Тайсън се забърка в поредния скандал

Бившият световен шампион по бокс Майк Тайсън бе арестуван в четвъртък в Сао Пауло. Местната полиция задържа Динозавъра по обвинение на местен телевизионен оператор.

Работещият в телевизия SBT Карлос Едуардо да Силва се оплакал в полицията, че Железния Майк го нападнал в нощен клуб в Сао Пауло. Тайсън трябва да се яви пред съда в петък, където може да бъде осъден за нападение и за това, че е счупил камерата на оператора.

Според Карлос Едуардо да Силва, боксьорът го нападнал и изтръгнал камерата от ръцете му и я хвърлил на земята. После извадил касетата и я прибрал в джоба си. Операторът снимал Тайсън, който се готвел да влезе в нощен клуб.

Полицията обяви, че Тайсън е признал за потрошената камера, но отрекъл да е блъскал или удрял оператора. По-късно Динозавъра бил освободен от полицията.

В сряда вечерта Тайсън даде пресконференция в Бразилия, на която помоли медиите да не го закачат през нощта. Железния Майк пристигна в страната на кафето след кратка визита в Аржентина. Там той гостува в телевизионното шоу на футболната легента Диего Марадона "Нощта на десетките".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации