Сайтът за запознанства Aha.bg въведе подобрения и нови функции

Потребителите все повече търсят удобни сайтове за запознанства с интересни опции
21 мар 2006 17:42,

Потребителите на сайта за запознанства Aha.bg, част от интернет медийната групировка Инвестор.БГ, реагираха позитивно на подобренията в главната страница и профила на потребителите и презарежданията на сайта се увеличиха с 45% за две седмици.

За същия период посетителите на сайта са се увеличили с 25%, което още веднъж показва, че опциите в него са довели до по-висока ползваемост.

След промените основната част от главната страница вече заемат снимки на 8 жени и 8 мъже, които последни са извършили операция в сайта.

Двете класации за най-активни потребители за последните 24 часа и за по-дълъг период от време са разположени в средата на страницата. Информация за последните регистрирани жени и мъже, както и за рождениците, допълва средата на страницата. Отляво са разположени статистики за целия сайт и за потребителите по градове.

Подобренията в профила са извеждането в по преден план на имената на последните посетили профила Ви, приятелите онлайн и предложения за интересни запознанства с хора, които в момента са онлайн.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации