Звездите не благоприятстват смяна на работното място за Близнаците

Седмичен хороскоп за периода 1 - 7 юли 2007 г.
1 юли 2007 00:03,
Звездите не благоприятстват смяна на работното място за Близнаците
Изображение: darkbreeds

Разположението на звездите през идната седмица ще е изключително благоприятно за изясняването на отношенията на Овните с близките им. Венера е подготвила на Телците една много гореща седмица в личен план. Необвързаните представители на зодия Близнаци ще срещнат стар познат, който ще окаже голямо влияние върху бъдещето им. Марс ще се опита да изнерви Раците и да ги накара без причина остро да критикуват незначителни пропуски на партньора.

 Лъвовете да внимават да не избухнат на работното си място, както и да не реагират много прибързано. Марс препоръчва на Девите да не се противопоставят на вишестоящ, тъй като няма да успеят да го убедят в правотата си. Диалогът с началниците ще е лесен за Везните и ще изразят цялото си недоволство без никакви негативни последици.

 Скорпионите ще спечелят солидна сума. Стрелците ще трябва обаче да потърпят още малко, докато постъпят пари в бюджета им.

 Звездите съветват Козирозите да държат езика си зад зъбите, а Водолеите да не губят самообладание. Рибите пък да не действат импулсивно и да не се поддават на провокации.

 Прочетете пълния седмичен хороскоп тук

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации