Знаем какво ще пее

Мадона ще пее на рекордните 49 концерта от „Sticky and Sweet“, ще чуем Vogue, Like a Prayer, La Isla Bonita, но напълно неузнаваеми...
19 авг 2008 13:45,
61
Знаем какво ще пее
Турнето ще е провокативно. Това е сигурно. Снимка: БГНЕС

Вижте костюмите за турнето

Вече са ясни кои ще са песните, които Мадона ще изпълни на турнето си „Sticky and Sweet“ с начална дата 23 август в Кардиф, Уелс.

Както винаги, Мадона няма просто да излезе и да изпее в оригиналната версия своите най-големи хитове. Съвсем не, съвсем не.

Певицата, която навърши 50 години на 16 август, е приготвила тотална изненада за феновете.

В сетлиста за турнето са попаднали, естествено, много песни от последния й албум „Hard Candy“, но всички ще бъдат в тотално променен аранжимент.

Ще присъстват и класики като „Vogue“, „Like a prayer“, „La Isla Bonita“ и други.

Бритни Спиърс пък специално е заснела клип, който ще се върти по време на изпълнението на „Human Nature“. Няма да е изненада, ако Бритни се включи в някои от концертите в турнето.

Очаква се това да направи и Джъстин Тимберлейк, който да изпее с Мадж заглавната „4 minutes“.

Сред официално потвърдените гости за турнето е шведската певица Робин, която ще подгрява Мадона на:

 

26 август в Ница
28 август в Берлин
30 август в Цюрих
2 септември в Амстердам
4 септември в Дюселдорф
9 септември във Франкфурт
14 септември в Лисабон
23 септември във Виена
и на финалния европейски концерт на 27 септември в Атина

Италианският ди джей Benny Benassi, който направи горещия хит 'Satisfaction', пък ще подгрее г-жа Ричи в Рим на 6-ти септември.

Страхотният английски ди джей Paul Oakenfold ще подгрее концерта в Уембли, Лондон, на 11 септември.

Нищо чудно във Франция отново да се появи Лени Кравиц, както се случи на предишното турне Confessions през 2006 г.

Мадона вече е в Кардиф и усилено репетира, а охраната около стадиона едва спира феновете, които се стичат, за да чуят с какво ще ги изненада Мадж.

И така, по данни на най-големите фенклубове на звездата, включително и българския Madonna Bitches, списъкът с песните от „Sticky and Sweet“ е със следната хронология:

Интро - Candy Shop

Beat Goes On
Human Nature*
Vogue**

4 Minutes Remix (само видео представяне)
Into The Groove***
Heartbeat
Borderline
She's Not Me
Music

Rain**** (видео представяне)
Devil Wouldn't Recognize You (очаква се Мадона да пее и да свири на пиано)
Spanish Lesson
Miles Away
La Isla Bonita
Like a Prayer
You Must Love Me

Die Another Day (видео представяне)
4 Minutes
Impressive Instant*****
Ray Of Light
Hung Up
Give It 2 Me

* съдържа елементи от хита на Бритни Спиърс "Gimme More"
** съдържа елементи от "4 Minutes" и "Promiscous" на Нели Фуртадо
*** съдържа елементи от "Jump" от „Confessions on the Dancefloor“
**** съдържа слементи от "Here Comes the Rain Again" на Eurythmics
***** съдържа елементи от "Speakerphone" на Кайли Миноуг

„Sticky and Sweet“ се очертава да е най-голямото турне, което Мадона е правила – 49 дати в три континента. 17 дати са в Европа, като билетите за всички концерти са свършили, останали са само за шоуто в Будва, Черна Гора.

Има още специални пакети за някои от концертите в Европа, но когато се опитате да резервирате, системата казва, че няма билети дори от най-скъпите ВИП пакети.

Квотата от 200 билета за България за концерта в Атина, която получи българският промоутър София Мюзик Ентерпрайсис, отдавна е изкупена на цена от 90 евро броя, съобщиха за Dnes.bg от компанията.

Единственият шанс за билет в Европа е да се опитате да спазарите в някой фен сайт или да наддавате, но цените са в пъти над официалните.

Билетите за датите в Северна Америка и Мексико също са продадени. Единственият шанс е за втората дата в Бостън на 16 октомври и в Детройт на 18 ноември.


Още не са започнали и продажбите за концертите в Рио де Жанейро на 14 декември и Сао Паулу на 18 декември, които Мадона обяви наскоро и засега ще са последните дати в гигантската й обиколка.

Вижте костюмите за турнето

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Timo преди 15 години
Мадона е най-великата жена-артист, на всички времена (не само според сп.Rolling Stone), въпреки, че е прекосила два века вече.Самата тя иронично казва за себе си, че може да не е най-добрата изпълнителка, може да не е най-добрата актриса, но има какво да казва и го прави смело и в прав текст в песните и шоутата си по света! Хората с музикална култура разбират за какво става въпрос.., дори и да не харесват "продукцията" на даден артист.За всички останали.., които гледам не са малко - Бегай Народе, Пуснаха Билетите За Турнето На МегаЗвездата - Сашкаааааа !!!А.., P.S. .., Хубаво е, че има мислещо модерно, отворени към света хора, като човека написал статията. Селянията я има...Прелива от тук - от там даже...Спокойно!Има ни и нас!!!Пък.., нека да вали...
19
0
 
0
 
! Отговори
Darko преди 15 години
Извинявам се на Милена за нападката-не съм видял правилно ,че е било коментар Към нея.Пъпчив отдавна не съм-това към един от всичките,които са ми толкова безразлични ,че и по имена не мога да ги цитирам :)
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Но както виждаш има з.алупеняци като Дарко например, които явно не са имали много майчина любов:))) и глей как са се влюбили в плашилото:))))
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тя какво е продала не е важно, а колко се е продала е по-важно! И такава публика може да събере и мазният и гнусен Васко, наречен азис... Повече няма какво да се коментира освен да си махне името Мадона, ако знае изобщо какво е Мадона тя, или някои от вас, и дали изобщо има нещо близко с Мадоната!!!
16
0
 
0
 
! Отговори
Darko преди 15 години
Бъдете спокойни деца-билети имам отдавна,а вие явно сте непросветени ,че за огромна част от шоутата билетите свършваха в деня на пускането им и то месеци преди концерта.Трябва да си супер наивен да вярваш,че 4 дни преди да започне турнето ще се снабдиш с билет по легален нчаин ;) Спирам да се занимавам с :) Денят ми е по-смислен от боботене в нета ;) А вие на 50 най-вероятно ще се молите да изглеждате,като лекоатлети и седйки пред огледалото ще подрусвате 383838848 етажа на брадичката и шкембелите си,а дамите ще си повдигат гърдите за да си почешат пъповете хохохохохо
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
De da bqh teenager i pypchiv:))ama na....ostarqh veche i ne sym. ama ti mai vypreki che si ot moito pokolenie si si ostanal pypchiv:)))
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти май си за лекар:) не разбра ли че сте малко почитателите на леля ви М. айде отивай за билети че са се свършили вече. на концертите ще има много такива като теб - глухи и полудели. защото трябва най-малкото да си луд за да платиш пари за такова нещо - НИЩО с фалшиво пеене на застаряваща "леко"атлетка:)))
13
0
 
0
 
! Отговори
Darko преди 15 години
Отворко-типично поведение на пъпчив тийнеджър тип "Орехова торта",който от срам да излезе от вкъщи седи и обижда..поне не се пиши "анонимен". ! Мадона завинаги смотльовци ;)
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
можете ли да си представите следното - сцената празна и тази горе споментата сама на нея и пее около 2 часа :))))))))) айде вземайте лекарствата преди да сте получили пристъп!
11
0
 
0
 
! Отговори
Darko преди 15 години
Смешна е баба ти дето е изцвъкала родителите ти и колелото се е завъртяло.Пак се пише наизуст.Никой не оспорва Алиша Кийс или който и да е друг.Говорим за труда на един човек да даде инфо за хора,които СЕ ИНТЕРЕСУВАТ от това инфо,но идват такива редки щастия,като вас и цвъкат от скука.Мадона може да свири не само на шише,но и на китара и пиано.И Е музикант.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти чуваш ли по принцип или си глух? Ако си глух това ще е уважителна причина за това че харесваш таз прелестна лекоатлетка от миналото:))) Такова флашиво и грозно пеене никога не е имало. Цялата й дейност винаги е била свързана с шоуто, за което се грижат други хора обаче...ааа...има и едно друго нещо с което едно време хващаше окото;)..това че се показваше в истинската си същност на лека жена ( за да не употребявам груби думи избрах "лека" жена)
9
0
 
0
 
! Отговори
Darko преди 15 години
непонятно ми е защо когато някой се опитва да е оригинален поне не си направи труда да е позаинтересован малко и да се осведоми.Мадона никога не е била "гола пушка".В огромна част от всичко около едно турне ТЯ ЛИЧНО участва и дава идеите,сама си е и продуцент + останалите,които работят за нея.Това е индустрия.Има ли знаечение колко може да пее?-НЕ няма след ,като верните и фенове я обичат заради всичко друго което е.Колкото до продаване на ...ХАХАХАХАХАХАХА!!!!!- обърни се към силиконовите фолкаджийки,които не струват нищо без пластиките и кубиците силикон.Истината е една-НИКОГА повече няма да има друга такава легенда,като Мадона-харесва ли ви или не.Мнението ви ще си остане тук-запълващо някакво нет пространство и вашият скучен ден.Т-Ъ-П-А-Ц-И!!!!!
8
0
 
0
 
! Отговори
theRealness преди 15 години
sme6ko, madonq e pylen muzikalen invalid. edva li nqkoga e svirila na nqkakyv instrument, osven na butilka ;) no tova si moje jenata....vsi4ko e edna reklamavednaga ti poso4vam edna jena koqto e kompozira, pishe textove, pee, sviri na istinski muzikalni instrumenti i kakvo li o6te ne...Alicia Keys!!! Edva li nqkoga madonq 6te uspee da dostigne i 1% ot muzikalnite ka4estva na AK
7
0
 
0
 
! Отговори
theRealness преди 15 години
100% sym siguren, 4e neinite show-ta sa interesni samo za6toto imat bogata programa (za koito estestveno madonna edva li si e pomrydnala prysta za da napravi ne6to), a ne zaradi peeneto i!!! Ako i dadyt gola scena i edin mikrofon edva li 6te vpe4atli nqkoj, a v sy6toto vreme ima mnogo pevici i pevci koito sa s klasi nad madonq (v peeneto estestveno, ne v prodavaneto na gyza si)!!! i koito hora ne moga da ocenqt :/
6
0
 
0
 
! Отговори
Darko преди 15 години
Болни мозъци! За каква система и матрица говорите?-въобще не сте запознати с нищо.Дай пример за поне един съвременен творец,който след като издаде 1-2- или 3 бози не се забравя.Въобще не става дума ,че някой слуша модерното-слушам безумно много и разнообразна музика и изпълнители в различни жанрове,но това,което Мадона постига Аз лично го наблюдавам от почти 24 години.Тия психопрофили ги прави на децата,а не на мен.Пикла!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Радвай се на старото й тяло и фалшивото й пеене:) Това че продала стадионите не означава нищо. Винаги има няколко стотин хиляди души които са в музикално затъмнение и следват "идоли" само защото са "известни". На това се и разчита, нали госпожата е вложила милиони долари в PRa си, за да може да зариби такива като тебе и след това да си върне вложенията с печалба. Ти си част от системата, от "матрицата". Лек ден
4
0
 
0
 
! Отговори
Darko преди 15 години
Бе какви са тия хора,дето ходят и *** из нета си?Майка им не ги ли е учила,че за целта се посещава WC или ,ако са малки клекала и гърнета?Чивека си е направил труда да даде пълна информация относно турнето,песните и колаборациите.Като не го интересува някой да не взима отношение!Не само ще отида да слушам "фалшивото" и пеене и да гледам "лелинската" и физиономия,но и пари за това ще дам.***-бягайте да пеете "Ахх банана,ой селската баня".Аман от напаст в тая Държава!
3
0
 
0
 
! Отговори
милена преди 15 години
***. Това ще е музикалното събитие на годината, тази жена вече е продала всички олимпийски стадиони в света. Всички ли са ненормални според тебе?Ще бъде жестоко. И мисковете май ще са интересни, дано да танцува много.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Колко фалшиво само вие тая жена на живо ако знаете...!!! Не разбирам как може изобщо някой да й обръща внимание. Декорите са най-хубавото нещо на шоуто, всичко останало, вкл. и нея е зловещо разочароващо.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кой го интересува какво прави тая д.ърта лелка още ве...:))) Освен некви л.есбийки и транс.сексуални болни глави, друга публика тя просто нЕма! Да ме извинят моля нормалните които я слушат, но не сте много:)))