Расте надеждата за Андрей Баташов

Състоянието на актьора започва да се стабилизира
Обновена: 16 ное 2010 14:08 | 16 ное 2010 09:01,
60
Расте надеждата за Андрей Баташов
Снимка: Булфото

Състоянието на Андрей Баташов започва да се стабилизира.

Актьорът лежи от миналата седмица в столичната частна болница “Токуда” с увредени функции на черния дроб, бъбреците и белите дробове.

Още по темата

"Лекарите ни казаха, че виждат шанс за подобрение! А до вчера те отказваха да правят каквито и да било прогнози", разказват близки на актьора пред в. "Труд".

За радост Баташов е с добри показатели на сърцето, то изпълнявало нормално своята функция.

От болницата отказват официален коментар. Лекарите запазват мълчание, така, както са обещали на семейството на актьора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: болницасъстояние
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
8
 
31
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Злоба? Знаеш ли как се е държала майка му на този с хора, чиито близки са брали душа? Сигурно не знаеш ... Ако знаеше, щеше да знаеш и че всичко на този свят се връща ... както ми каза една жена, на която същата тази Дора Баташова беше причинила огромни страдания, докато тя е гледала умиращата си майка ми каза "БОГ ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ" ... Иначе, много му здраве на Андрюшата. Баташови се нагушиха така през соц-а и през демокрацията, че ще могат да му КУПЯТ здраве.
36
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Iskam s tvoiata sila na misalta da naleesh akal v inache praznata kratuna na Boiko Borisov.
35
6
 
37
 
! Отговори
невена преди 13 години
ако повечето хора са с позитивно мислене към него ,ще му помогнат да се оправи.силата на мисълта е огромна, стига с тая злоба ,че всичко се връща
34
1
 
21
 
! Отговори
stomatologa na zatvo преди 13 години
заразяваме ги всичките, ама някои не прихващат, мамка им!
33
4
 
22
 
! Отговори
амалгама преди 13 години
-----------Нека си припомним едно предаване на Карбовски, според което един затворник е заразен със СПИН на зъболекарския стол в затвор-------------Абе, и на чичо доктор /в случая чичо Зъболекар/ да си играеш в затвора, може да прихванеш СПИН от дългата "машинка" на "колегата" в ролята на "чичко Зъболекар". Абе, защо само един затворник се е заразил от "зъболекаря4 в затвора? само един затворник ли е бил подлаган на зъболечение в пандиза? Други пациенти защо не са били заразени??!
32
3
 
40
 
! Отговори
алоо преди 13 години
Дано се оправят и двамата актьори, но въпросът е утре ако някой от редовните плащачи на здравни вноски има същия проблем, дали правителствения самолет ще лети за него? Или ББ ще му прати само поп да го опее?
31
0
 
24
 
! Отговори
Йорго преди 13 години
до 14 - На *информацията* на жълтите вестници не винаги трябва да се вярва ---- Но дори диагнозата да е тази , тя не бива винаги да се свързва с некоректни обяснения ---- Нека си припомним едно предаване на Карбовски, според което един затворник е заразен със СПИН на зъболекарския стол в затвора ---- Не нападам никого и не защитавам никого, тъй като нямам лични впечатления
30
1
 
17
 
! Отговори
муфтавчиев преди 13 години
данчо-да,да!
29
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 19здравеопазването е скъпо нещо, може би най-скъпото... Но в момента е скъпо само за някои на гърба на останалите. Но ние си заслужаваме мизерията - не искаме да даваме пари за здраве, плюем и си гоним медицинските кадри и после ревем и пак плюем...
28
2
 
38
 
! Отговори
TDK преди 13 години
To бива, бива, ама аман от простотии, оставете хората с мъката им......Мниги мои близки се споминаха без време, ама не съм ревал по форуми за това.....Прави са хората за лечението на богатите или известните, не трябва да има двоен стандарт, когато става въпрос за здраве. Ако има пари и си плаща, както и да е, но заради известност да се харчат държавни пари това е безумие, утре за мен или някой от вас, кой ще прати самолет ??? Сигурен съм, че съм внесъл повече здравни вноски от Хр.М.
27
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аааах! От думата "масон" струи СВЕТЛИНАТА и докосва всички братя по света!
26
7
 
51
 
! Отговори
tctc преди 13 години
Жал ми е да чета такива грозни и злобни коментари. Вижда се, че народът ни е гаден и завистлив и заслужава съдбата си! С тая лошотия, няма как да се случват хубави неща на хората!Браво, че изпратиха правителствения самолет за Христо Мутафчиев! Дано Андрей Баташов оздравее! България има нужда от интелигентни хора, от културни дейци.Те пълнят сцените на театрите и носят радост и удоволствие на хората. За съжаление обаче голяма част от българите предпочитат да се кефят на *** риалитита...
25
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ако си седи в театъра, не изкарва достатъчно кинти! а като се отърка у някоя политическа партийка, може и да изкара някой и друг лев вповече, някоя и друга роличка, някое и друго хонорарче, рекламка. Забравихте ли софийските автобуси с лика на Мутафчиев да предлага кредити на народа??? А? Ами, че за таз реклама е взел толкова, колкото ще изкара от театъра за две години. Та така.
24
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боже!!!!Нима има още жалки ьовекоподобни, считащи думата "масон" за ***???!!!
23
2
 
24
 
! Отговори
do alex преди 13 години
СПИН е инфекция и никой не е застрахован от това, че няма да се разболее. Важното е лекарите да знаят точната диагноза и да приложат точното лечение, останалото е в ръцете на Господ.
22
9
 
20
 
! Отговори
Джордан преди 13 години
Ще те намеря и лично ще се погрижа на тебе да ти дойде времето, много преди това на Андрей!!!!!
21
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво място тук имат политическите убеждения на един актьор???Кажи бе, животно слабоумно???!!!???!!!
20
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
но когато му дойде времето, ще му устроим подходяща масонска церемония, по всички канони на Архитекта на Вселената!
19
14
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако никой няма право да рови в личните трагедии, нека не ни занимават с тях! И нека да не харчат народни пари да изпращат правителствени самолети за някакви актьорчета!А ако Бойко все пак е решил да си пише червени точки като изпраща държавен самолет за Христо Мутафчиев, то поне да се бръкне и да плати горивото от джоба си! Достатъчно богат е, не мислиш ли?
18
9
 
31
 
! Отговори
Джордан преди 13 години
*** мизерна, затвори си гнусния плювалник! Андрей ще живее, напук на посредствени *** като тебе!

Спонсорирани публикации