Баташов приет по спешност в Токуда

Болницата отказва информация за състоянието му
Обновена: 10 ное 2010 17:48 | 10 ное 2010 16:53,
142
Баташов приет по спешност в Токуда
Снимка: Булфото

Актьорът Андрей Баташов е приет по спешност в болница "Токуда".

Засега не е ясна причината, поради която е попаднал там.

Версиите са две: усложнения след прекарана пневмония и инсулт.

От лечебното заведение обаче обявиха, че нямат право да дават информация за пациентите си.

Баташов е в болницата от събота.  Той е в тежко състояние и е под интензивно наблюдение, съобщиха по-късно в писмо до медиите неговите близки.

„Всички роднини, приятели и близки се надяваме за скорошното му възстановяване“, се посочва в писмото.

Роднините настояват да не бъде безпокоен медицинският екип, който няма да предостави информация, нито достъп до пациента, заявява още семейството на актьора.

Андрей Баташов е роден на 10 септември 1965 г във Волгоград в Русия.

Завършил е НАТФИЗ, където е доцент по актьорско майсторство, има над 40 роли в театъра и киното. Беше в трупата на Народния театър "Иван Вазов", а от 2004 г. е на свободна практика.

Още по темата

Само преди две седмици друг любим български актьор – Христо Мутафчиев, влезе по спешност в столичната клиника „Св. Иван Рилски", след като получи тежък инсулт.

След направената операция Мутафчиев продължава да се възстановява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
9
 
5
 
! Отговори
аз преди 13 години
правилно-нито той ми липсва нито аз ще му липсвам
137
3
 
4
 
! Отговори
До 128 преди 13 години
Значи неизвестните да ***, а "докоснатите от Всевишния" имат право на всичко ? Ти първо изобщо не си религиозен. Защото казано е, не си създавай идоли. Казано е и "обичай ближния си"! А не обичай известния! Второ ти си отвратителен снобар! Всеки един човек на земята е докоснат от Всевишния и той му е дал дух за живот. И не сравнявай Баташов с Висоцки. Висоцки даде надежда на хората в ония мракобесни времена. Баташов е един талантлив опортюнист.
136
6
 
4
 
! Отговори
Пипи преди 13 години
Алкохолът не прощава!
135
4
 
9
 
! Отговори
Аз преди 13 години
На мен също ми липсва Висоцки. Липсва ми заради песните и заради актьорските му изпълнения. Всъщност съм си свалила негови песни и ги слушам. Ако сравняваш изкуството на Висоцки с халтурите на Сашка Васева, това означава, че не си слушал единия от двамата (най-вероятно Висоцки).
134
14
 
15
 
! Отговори
до 135 преди 13 години
И кой е Джон Ленън, че не знам! Един нарко дрънкалник, който натрупа милиони за сметка на психясалите си почитатели, някои от които се самоубиха от мъка по него. А сега жена му и отрочето му си харчат на воля и продават права за кавъри. Ей, за народа хляб и зрелища!!! Ама хляба, нещо, мирише на мухъл напоследък, както и зрелищата, всъщност!
133
3
 
16
 
! Отговори
Малинка преди 13 години
Не сравнявайте несравнимото.Титани,като Висоцки,Джон Ленън,Майкъл Джексън, не могат да се сравняват с посредствени и псевдо изпълнители.У нас големите са в оперното изкуство и народното пеене.
132
4
 
15
 
! Отговори
qwerty преди 13 години
До: 133Леле майкоооооо! Да сравниш Висоцки със Сашка Васева???? Ми аз доживях да чуя Азис да се сравнява със Джон Ленън, така че - нищо чудно ...
131
5
 
8
 
! Отговори
qwerty преди 13 години
До: 130На мен ми липсва Висоцки! Ако на теб не ти липсва, това значи че имаш проблем с който не е нужно да ни занимаваш!
130
18
 
3
 
! Отговори
до 132 преди 13 години
Могат да ми липсват само близки и прятели, но не и Майкъл Джексън, например. А относно Сашка Васева и сие - те са съвременното превъплъщение на културата на Висоцки и подобни
129
3
 
4
 
! Отговори
до 130 преди 13 години
Теб ще ти липсва Сашка Васева сигурно.
128
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Започваме сега да пускаме смс-и , за да се събере сумата от бедния народ!
127
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как ли пък да не са нужни! И Висоцки, вЕрвай ми, на никого не липсва!
126
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кои са тези образи и това изкуство!!! Каже някой псевдо театрал: "Ах, велико превъплъщение, на великия герой от великия актьор!" И всички повтарят като папагали! И с какво професията на един актьор е по-стойностна от другите, та чак да им изпращаме правителствени самолети!!! Айде стига лицемерие и извратени ценности! Идолопоклонство му викат на това!
125
3
 
8
 
! Отговори
до 123 преди 13 години
Бънчо, ***, Бърчо и др. могат да пият, да се оливат и да умират без никой да разбере, защото са си нужни само на себе си! А хора като Баташов, докоснати от Всевишния, за да доставят радост на другите. И дори да пият и да се дрогират на мен са ми нужни! Висоцки е пиел като смок , но липсва на хиляди хуши по Земята!
124
2
 
13
 
! Отговори
потърпевша преди 13 години
През 97-а година поради същата причина,но хваната в по-ранен стадий ме спасиха в ИСУЛ чрез преливане на кръв /поклон пред професор Мендизова/- не пия,не пуша,не взимам наркотици,но точната причина не стана съвсем ясна и не плюйте неоснователно по човека
123
2
 
16
 
! Отговори
Еди преди 13 години
Много любим актьор! Каквото и да му има му пожелавам бързо възстановяване!!!
122
2
 
18
 
! Отговори
Светла преди 13 години
пожелавам му бързо оздравяване
121
2
 
31
 
! Отговори
Малинка преди 13 години
Не злобейте срещу заболели хора.Да бъдем по-човечни и снизходителни.Никой,абсолютно никой, не е застрахован от беди.Ако можем - да помогнем,ако ли не - поне да не злословим.
120
20
 
20
 
! Отговори
Муцко преди 13 години
Споко, бе братче. Няма страшно. Специално в този случай нещата са по-различни. Човекът си е пийвал, а вероятно и подрусвал и на практика си плаща за това. Щели да му сменят черния дроб. ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО СТРУВА ЕДНА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА ЧЕРЕН ДРОБ ? 150 000 евро! И тях ли ще ги плати Бойко Борисов, както прати самолет за оня другия артист ? Защо не кажат официално каква е диагнозата на Баташов ? Ще бъдете ли толкова милозливи, ако Бенчо Бътов от Пичковци се пропие и има нужда от спешна трансплантация
119
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дано се оправи човека, Господ да е с него!