Фъргюсън възхитен от тандема Руни-Чичарито

Ернандес има гола в кръвта си, радва се мениджъра на МанЮнайтед
Обновена: 16 мар 2011 14:36 | 16 мар 2011 09:47, Красимир Ангелов
58
Фъргюсън възхитен от тандема Руни-Чичарито
Снимка: БТА

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън остана много доволен от заформящия се нападателен тандем Уейн Руни - Хавиер Ернандес.

Двамата излязаха като титуляри в реванша срещу Марсилия от Шампионската Лига, като за сметка на това Димитър Бербатов остана резерва.

Ернандес обаче вкара и двата гола за победата с 2:1, а Уейн Руни направи една асистенция и като цяло бе може би най-добрият играч на терена.

"Получи се добре. Позицията, на която Уейн игра в последните два мача, го прави много опасен. Има невероятна мощ и скорост. Ернандес пък е невероятен в момента. Това момче има гола в кръвта си", коментира Сър Алекс след мача.

Вижте какво още каза сър Алекс

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: Алекс Фъргюсън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз съм за Бербатов. Пука ми за фрго или некви ***. Само Бербатов!
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Фърги е травестит!
54
3
 
1
 
! Отговори
бъзикат нашия ! преди 13 години
Алекс Фъргюсън хванат от камерите как се подиграва на Бербатов, на мача с Марсилия.
53
1
 
1
 
! Отговори
Do Simo преди 13 години
Mnogo hubavo si go napisal. Absolutno sam saglasen s teb.
52
3
 
20
 
! Отговори
Валери преди 13 години
Може би наистина трябваше да остане в Тотнъм, които непрекъснато вървят напред и Бербо щеше да е номер 1 там! В Юнайтед Рууни , Нани, преди време Роналдо играеха много *** с Бербо. Райън Гигс е може би играча , който уважава Бербатов и му подава точни пасове!Жалко е, защото Бербатов е много отборен играч с невероятен поглед върху играта на дърводелците от Ман Ю.
51
18
 
5
 
! Отговори
стратег преди 13 години
Димитричка Балеринова изгледа мача по невероятен начин ! БУУУУУУУУУУУУУУУУУУХАХААХХАХАХАХААХ !
50
14
 
14
 
! Отговори
Aнонимен преди 13 години
Ако погледнем головете на Бербатов,най-малко половината са му пред вратата.Така,че някой да ми говори Чичерито какви голове вкарвал,айде няма нужда.Ясно е като бял ден,че не го искат там.Ако има малко достойнство Бербатов сам ще си тръгне.На мен обаче ми се струва,че той отдавна играе само за пари.Фергюсън никога няма да си признае,че се е издънил с Бербатов.Като не го пуска според мен само го подсеща какво го чака.Ако Бербатов го интересува футбола наистина,то той не би приел да бъде резерва.
49
16
 
6
 
! Отговори
шщд преди 13 години
Така е Бербо. Стареца те мрази и затова те взе в Манчестър. И затова се бъзика с теб. Бягай от там! Дезертирай от поредния отбор, както само ти го можеш. Абе какво сте ревнали за Бербатов? Треньора решава, а той иска победи. И побеждава. Това е! При САФ никога не е имало голмайстори и звезди. Всичко е подчинено на отбора. А и явно има нещо,което ние не знаем. Но за което вероятно си е виновен Барби.
48
6
 
17
 
! Отговори
Червените парцали преди 13 години
Видя се колко са добри ман юн! Срещу яки отбори като челси и ливърпул дървото руни и смешника чичерито са напълно безпомощни! Манчестър юн заслужават трето или четвърто място в премиършип и само заради Бербатов кретат все още на върха! Срещу олимпик големият "тандем" руни и чечерито едвам с триста зора докопаха победата, и то на собствен терен!
47
4
 
17
 
! Отговори
симо преди 13 години
МЮ няма да станат шампиони с тази игра и с променливият състав на Фергюсън. Има много по- добри отбори от този.Първият е Арсенал.Да не говорим , че ако се срещнат с Барцелона ще станат за смях.Митко не е за този отбор.Той прекалено техничен и мислещ играч.При него има интелект, докато в повечето от тях има тичане , блъскане и ръгане без мисъл.няма да споменавам имена.
46
4
 
5
 
! Отговори
до № 45 преди 13 години
Абе , ти нормален ли си?Защо да се смеем? По- скоро ти си за смях и съжаление. *** се прегледай , може да ти няма нищо!Такива , като тебе напоследък се навъдиха доста. От радиацията ли е ,от генно слабоумие ли е , не се знае.
45
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Смейте се на Бърбука ве! Ахахахахаха!
44
2
 
13
 
! Отговори
Чудно преди 13 години
Да наистина е чудно... Защо Берба е още там ?! Махай се Митко ,отиди в някой отбор ,в който ще те ценят ,а не да се възползват от теб само когато имат зор!!!
43
4
 
28
 
! Отговори
никои преди 13 години
не знам до кога бербатов ще тьрпи да го подмятат както мрьсна котка но, мен лично ми писна.не го защитавам за това че е бьлгарин а защото е наистина добьр футболист които остава не оценен и не разбран.фергюсън е велик треньор но, отдавна вече главата му е изветряла.напоследьк често прави грешки и още следващия крьг манчестер ще изхвьрчи от шампионска лига според мен защото остават само добри отбори които правят малко грешки
42
5
 
15
 
! Отговори
man преди 13 години
Харесвах манчистъра заради нашето момче, но с тази постъпка/по горе/ на изкуфелия шотландец им пожелавам: Победа да не видят, а шотланското прасе да се задави с дъвката на следващия мач и пукне.
41
3
 
10
 
! Отговори
до № 39 преди 13 години
Абе , много злоба и гняв си натрупал,ти - поете? Защо ти е тази злоба?По- спокоен , по-богат , по-можеш ли те прави?Хубаво пишеш, само че си се объркал нещо.Гневът ти е насочен не към когото трябва и не където трябва.Бербатов предполагам не те познава пък ти него.След като си могъл да напишеш това, ще те попитам-Кой си ти, какво можеш, какво знаеш и какво си постигнал в живота?Останалота е мълчание.
40
3
 
9
 
! Отговори
A4o преди 13 години
Няма да си простя никога за тоделеното време което похабих да прочета тази малаумщина по долу.....!!!!!!!!!!
39
23
 
8
 
! Отговори
булгаришен поетишен преди 13 години
Казвам се Димитър Бербатов и вече съм грамотен. Разбирай ... имам си собствен блог в Интернет и се уча да пиша в него. Вече пуснах цели две кървави писма", това е третото. То обаче не е предназначено за българските завистници към моя гений, а към феновете на Манчестър Юнайтед, сър Алекс Фъргюсън, УЕФА, ФИФА, британските журналисти, планетата Земя и цялата Слънчева система. Това си е моят блог и имам право да си пиша каквото си искам. От рецепти за макарони балет в Благоевград, аз трябва да съм скромен. Което означава да вкарвам само на скромни отбори. И следвам този завет докрай. Аз съм преуспял човек. Това стана благодарение на гениалното ми откритие да съчетая футбола с балета. Най-тежко ми беше, когато природата ме принуди да се разделя с любимия си балетен атрибут, диадемата за коса. Но се преборих с тази жестокост и... ...сега съм по-силен отвсякога. Около мен гъмжи от злобари и завистници. Мрази ме Рууни, защото е по-плешив от мене. Мрази ме Рио Фърдинанд, защото не може да посреща центрирана топка с рамо като мен. Мрази ме кореецът Джи Сун Парк, че съм висок и синеок, а той е лилипут и очите му се отварят с ципове. Мрази ме сър Алекс, защото жена ми е по-млада и по-хубава от неговата. Мрази ме английската преса, защото тя пише по-бързо, отколкото аз тичам и това я вбесява. Мрази ме и Лейди ГаГа, защото аз съм гостувал на Слави и Азис, а тя не е, а и едва ли някога ще го направи. Мразят ме черните дупки и Млечният път, защото ги имам за втора класа и никога не прелитам по тях с мощната си и бърза кола. Мразят ме и извънземните. Най-вече онези от Юпитер, защото до един са левскари. То по същата причина ме мрази и цялото земно кълбо. Не случайно на Земята й викат синята планета". Но аз съм нависоко. Толкова съм нависоко, че изкуствените спътници ми се заплитат в прическата и ми съсипват гела. От щото съм нависоко, понякога разбирам, че са ме пуснали на терена много след като мачът е свършил. Но тук отгоре всичко е толкова микроскопично и незначително. Тук горе аз често срещам боговете. Сядаме си на някой облак и кротко беседваме за това колко малки и злобни са хората към нас. Наскоро Зевс ми сподели, че и той бил с проблеми като моите в началото на кариерата си, но ги решил бързо с малко гръмотевици, мълнии, торнада и цунамита. Понякога, когато сядам върху тоалетната чиния, за да оставя в историята поредното нещо от себе си, аз виждам миниатюрните хуманоиди да ме сочат с пръст и да ми се заканват. Подминавам ги с аристократична усмивка и просто им пускам водата от казанчето. Просто са жалки и невзрачни ... Толкова от този постинг, защото Елена ме вика да сменям памперса на бебето. Утре може да пиша пак, защото... аз съм Димитър Бербатов - най-скъпият резервен футболен балетист в Галактиката и вече съм грамотен. Разбирай... имам си собствен блог в Интернет и се уча да пиша в него....
38
9
 
22
 
! Отговори
Така си е! преди 13 години
Манчестър юн не заслужават толкова добър играч като Бербатов - голмайсторът на премиършип, човекът хеткрик! Там трябва да си пълен *** и гамен /като руни/ за да играеш, па макар и да не вкарваш голове! Червените простаци явно не му подават, защото Берба е гений и вкарва страхотни голове, а не на празна врата като чичеритков! Фъргюсън греши, защото вместо Бербатов вкарва руни, без значение, че не вкарва голове! Добре, че Бербатов победи ливърпул, иначе щяха да са втори или трети сега!
37
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Берба на пейката, Гигс титуляр.Гигс е единственият който играе с въображение от онези в последния мач, но колко грешни подавания имаше, колко солови изпълнения със загуба на топката- не се коментира.На Руни по-често пасовете му бяха неточни , отколкото точни. Няма коментар.Скоус е точен , но действа като II-ра хирургия- кясяпин. Голям футбол, голяма красота.

Спонсорирани публикации