Побойник удари ченге с глава при меле в кръчма

Полицаят се намесил, за да разтърве почерпени биячи
Обновена: 29 мар 2011 14:45 | 29 мар 2011 10:38,
46
Побойник удари ченге с глава при меле в кръчма
Снимка: Булфото

Полицай от Девин пострада при изпълнение на служебните си задължения, съобщиха от полицията в Смолян. Задържани са двама мъже от града, оказали яростна съпротива на полицаите при ареста им.

В понеделник малко преди полунощ е получен сигнал за сбиване в кафе-аперитив на ул. “Руен” в Девин.

Незабавно е изпратен автопатрул. Пристигналите на място полицаи установили, че няколко човека, между които и двама солидно почерпени с алкохол братя, се бият пред заведението.

След намесата на полицаите единият от братята нанесъл удар с глава в дясното око на единия от служителите на реда, а другият брат възпрепятствал другия полицай да помогне на колегата си.

За да прекрати сбиването, удареният полицай стрелял предупредително във въздуха със служебното си оръжие.

На местопроизшествието е изпратен още един полицай. Двамата побойници са задържани за 24 часа. Братята са познати на полицията за кражби, грабежи и хулиганства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: полицайДевинсбиване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
39
 
! Отговори
бЕдНяК преди 13 години
..."познати на полицията за кражби, грабежи и хулиганства." С това не можем да се оправим дето е ежедневие, а корупционни схеми ще разкриват и не знам к'во си. Това е една от основните причини обшеството ни да има проблеми, не че и много се напъваме да ги решим де. Днес например полицай чакаше, за да мине по пешеходна пътека зебра, защото идваше (и мина) засилен автомобил все едно му казва в сурата - к'во кът си полицай. Трагедия.
23
1
 
38
 
! Отговори
пак питам преди 13 години
Били познати на полицията за кражбИ, грабежИ и хубиганствА. Е, поне от познати е пострадал, един вид. Пак питам и всички знаем отговора, като са толкова "познати" защо не са в затвора?
22
3
 
49
 
! Отговори
А преди 13 години
Колко станаха случаите когато полицаи стават свидетели на масово убийство от страна на *** за това, че българин им направил забележка. Защо не помагат на общините да си приберат взиманията за ток и вода от ***? Докато гледат на *** приоритетно ние ще ги мразим.
21
0
 
35
 
! Отговори
До №2 преди 13 години
От кандидат съдияИскам назначение в СГС. Колко струва , бате?(и не прекалявай , моля ти се!)
20
2
 
33
 
! Отговори
ор преди 13 години
От пияният и лудия бяга! Лоши тактически действия, от страна на полицията! Да ги бяха поизчакали, да се поуморят, обезсилят, па после да ги задържат. Не да се навират между шамарите и получават удари. Со кротце и со благо, немой со рого! Иначе, в калабалъка, такива неща стават - съдията го отнася и хоп в чувала!
19
5
 
36
 
! Отговори
??? преди 13 години
С цялото си уважение към професията. Все пак, всички професии са достойни за уважение, но всички са хора, без значение с какво си изкарва хляба. Към номер 16 и 17 има хора и хора професионалисти и професионалисти пияници и пияници побойници и побойници! Не защитавам нито една страна, нито другата, но трима въоражени, срещу един или два не въоражени някак си ми се струва неправдоподобно. Знам ли?
18
3
 
41
 
! Отговори
АБЕ ЗАЩООО....???? преди 13 години
За да прекрати сбиването, удареният полицай стрелял предупредително във въздуха със служебното си оръжие. А ? Трябвало е всичките да ги просне на земята .... предупредително с един изстрел в краката.За такива няма предупреждение !
17
2
 
47
 
! Отговори
werf преди 13 години
Какво друго да се очаква от високопланински джентълмен,демек ***
16
16
 
41
 
! Отговори
нямат подготовка преди 13 години
Наще полицаи са без образование физическа и тактическа подготовка. Те по цял ден пият кафета по кафенетата и чакат ранното си пенсиониране и сега покрай компрометиралия се техен шеф съвсем изгубиха доверие. За какъв *** тоя полицай е отишъл да го плюе в лицето? Това е нормална реакция човека да се наведе при самозащита.
15
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей това вече на нищо не прилича! Да, със сигурност знам, че има доста кофти полицаи, които си го търсят по всякакъв начин и които срамят професията. Но... Някакви *** да се напиват и да бият полицаи... Трябва да им се счупят ръцете, да ги смелят от бой и глоби, та следващия път да знаят как да се държат. И са били рецидивисти, те ако бият полицаите, кой знае какво изживява местното население заради тях... Направо са за храна на прасетата, ама няма кой да се заеме...
14
3
 
32
 
! Отговори
DO 13 преди 13 години
NE R. PEDKOV E BIL
13
0
 
60
 
! Отговори
John преди 13 години
Нали преди години едни граничари стреляха по турска гемия и още ги съдят. Как да стрелят хората?
12
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Полицаят Ц.Ц. ли е бил ?
11
7
 
42
 
! Отговори
Ха преди 13 години
Какво ги жалите тия куки - нали въпросните братя са познати на полицията за ред ппрестъпления.Защо не са в следствения арест, а се бият по заведенията?Значи куките са ОК с това да им вкарват глави.
10
5
 
51
 
! Отговори
Затвор! преди 13 години
Дай те му на тази *** 3-4 години затвор! Да му строшат главата от главички в затвора и да видим после дали ще бие глави! ***!
9
1
 
51
 
! Отговори
Anon преди 13 години
До автора на статията: последно - 'ченге', или 'полицай'? Стил 'Нощен труд' или 'Стандарт'? За стил 'Дневник' не ви стигат 3 от първите 7 години, и 4 години от висшето :(
8
12
 
41
 
! Отговори
очевидец преди 13 години
...после пристигнаха и баретите, предвождани лично от министър-председателя на страната...
7
4
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АКО И СЕГА НЯМА НАКАЗАНИЕ , ПРОСТО НЯМА ПРАВОСЪДИЕ, АКО Е В АМЕРИКА ПОБОЙНИКА ЩЕСИ ЗАБРАВИ И ИМЕТО , ПРИ НАЙ МАЛКОТО РЯСКО ДВИЖЕНИЕ ХОРАТА СТРЕЛЯТ
6
5
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дано после да са го сурвакали мъжката в РПУ...
5
7
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
що е стрелял във въздуха а не в главата на *** ? Смърт за такива ***

Спонсорирани публикации