Юнайтед без Бербатов и без голове срещу Нюкасъл

"Червените дяволи" завършиха 0:0 като гост на "свраките"
Обновена: 20 апр 2011 15:01 | 20 апр 2011 09:17, Красимир Ангелов
52
Юнайтед без Бербатов и без голове срещу Нюкасъл
Снимка: Reuters

Манчестър Юнайтед пропусна възможността да се затвърди преднината си пред втория в класирането Арсенал, като направи само 0:0 в гостуването си на Нюкасъл в отложен мач от английската Висша Лига.

Димитър Бербатов изобщо не бе в групата за мача, като Сър Алекс Фъргюсън обясни, че българинът "не се чувствал добре".

"Червените дяволи" изиграха сравнително слаб мач на "Сейнт Джеймсис Парк" и затова равенството може да се счита за справедлив резултат.

Две добри положения през първото полувреме направиха нападателите Уейн Руни и Хавиер Ернандес през първото полувреме и Райън Гигс през второто.

И двата отбора пък имаха претенции за дузпа, като тези на Нюкасъл бяха абсолютно основателни, докато в самия край на мача с малко повече късмет и Хавиер Ернандес можеше да спечели дузпа. Съдията обаче показа равен критерий.

След равенството Манчестър Юнайтед вече води със 7 точки в класирането пред втория Арсенал, но "артилеристите" играят тази вечер лондонско дерби срещу Тотнъм и имат шанс да стопят аванса на 4 точки.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
1
 
! Отговори
J.BEST преди 13 години
ЧИКИРИКИ , ТОПКАТА НЕ СЕ НАСТЪПВА ПРЕД ГОЛЛИНИЯТА , А СЕ РИТА В МРЕЖАТА, НО ЯВНО НЕ СА ТЕ НАУЧИЛИ НА ТОВА,А И СЪРА ТРУДНО ЩЕ ТЕ НАУЧИ НА ТЕЗИ ГОДИНИ... АКО БЕШЕ ВКАРАЛ ГОЛА,МЮ ЩЕШЕ ДА ПОБЕДИ ОЩЕ В ВТОРАТА МИНУТА, ТАКА ЧЕ Е ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК ЗА РАВНИЯТ МАЧ...
49
2
 
3
 
! Отговори
Emo преди 13 години
Или някой си е направил труда да хакне сайта или да влезе от 12 различни устройства с интернет или някой "умен" редактор е турил по 12 минуса на всяко мнение от последната страница, което възхвалява Бербатов или 12 плюса, на мнение което го оплюва. Много гениално просто... Браво
48
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пак добре, че и равен - щото ако беше Балерин Резерватов със сигурност щяха да паднат.
47
13
 
20
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Без Бербатов и без голове - едното си върви с другото.Не знам колко *** трябва да си, за да имаш в съставът си голмайсторът на Висшата лига и да го държиш на пейката.Сър-ът е тотално склерозирал вече, отношението му към Митко е повече от абсурдно.
46
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дървото Руни нямаше гол повече от 2000 минути, ама го пускаха всеки мач. Нашият за тия три години му дадоха шанс за изява в голям мач едва 2-3 пъти, прекъснаха му добрата форма хиляда пъти като резерва и после що бил разконцентриран!? Да не говорим, че май Сър-а не става за големите мачове, предвид това, че и в ТРИТЕ финала за Шампионската лига, отборът му биваше тотално надиграван и ако не беше прословутия му късмет, щеше да си дрънка в главата само титлите от Англия.
45
13
 
11
 
! Отговори
5kov преди 13 години
Мисля си, че Манчестър вече се изживяват като шампиони и са вирнали носове та се не трае. Другите отбори това и чакат. Понякога не мога да разбера логиката по която Фъргюсън подрежда отбора. Но интересното е, че е печеливша. 98% ще станат шампиони на Англия. А за Бербатов - ще е тегло. Но да не унива, и да спре да се тръшка. Играч на един отбор се става, когато престанеш да се страхуваш да не сгрешиш.
44
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мдааа... Ква стана тя бе, шотландска ***? Шопарът Руни и Шебекът Ернандес нещо се попровалиха, а? Дръж после Бербата на скамейката да губи форма, точно когато си я е върнал и проклинай пилешкия си мозък. Дано загубите титлата, та да ти светне колко си ***, "сър"!
43
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
МИТКО имаш ли" мениджър" ???.Виж истинските .Хич не им пука ,че на шотланската карирана пола му викат сър.
42
15
 
35
 
! Отговори
Castor преди 13 години
Бербатов е единственият футболист в МЮ, който има нещо в главата! Останалите са дървета и храсти.
41
13
 
31
 
! Отговори
m преди 13 години
Пак Бербатов ще да е виновен спор няма!!!Не спряха да го плюят!Защо?Защото това ни е най-добрия играч в момента.Защото има класа и талант благодарение на които го взеха в МЮ.Но не , по-лесно да си мразиме талантите и да ги заплюваме при всеки техен неуспех.А в крайна сметка той е футболист като всеки останал , има си силните и слаби моменти и колкото и да го мразят всички мишоци, Бербатов си остава играч от световна класа!!!
40
15
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чакам Бербо да си тръгне, за да мога отново спокойно да мразя Юнайтед.
39
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Миналата година феновете на Манчо се кълняха в Тевез, той ги предаде, тази година нещо подобно става и с Чичо. Имам чувството че че феновете на Юнайтед са най-тъпите, неблагодарни и слепи ултраси които един отбор може да има. Явно си падат по лигльовци които от радост след всеки гол се мятат по терена, гърчат се, скубят се, пускат пяна само и само да покажат колко се радват че са направили това, за което им се плаща.
38
13
 
9
 
! Отговори
red devils преди 13 години
sar Aleks izkokuriga totalno,Berbo badi maj i im kaji nestata v licata,inace si ostavash ***
37
13
 
45
 
! Отговори
Чук преди 13 години
Единствената грешка на Бербатов е, че досега не им тегли една майна публично и точно като беше в топ форма и го закотвиха на пейката не вдигна луд скандал, като други "звезди" с по-малко голове като Руньо, Тевез и подобни и не поиска трансфер, за да им се присере на МЮ, защото това щеше да му снижи рязко цената за тях, да вгорчи обстановката в отбора и въобще да стане мазало. Само това не ми харесва, те го мачкат, а той ги жали, но си е такъв човек, скромен и неконфликтен.
36
13
 
12
 
! Отговори
ANGLICHANI LI.... преди 13 години
KIOTO E BIL V GB I LI E NABLJUDAVAL ENGLISH TURISTI TUK E OSTANALS VPECHATLENIETO,CHE TOVA SA OTREPKITE NA OBSHTESTVOTO V EVROPA. PIJANSTVA,PROSTOTIJA, NAHALSTVO I SAMUCHUVSTVIE. ISTORICHESKI GB NE OBICHA BG!TE SA POMAGALI NA TURCIJA VUV VOINATA ZA OSVOBOJDENIETO NI.KAK ISKATE DA OBICHAT BERBATOV! GLEDAL SUM NA BOROVEC, 5 ANGLICHANI S BIRA OT 2 L. MIZERNICI, SAMOCHUVSTVIE I PIJANSTVO. PETUK VECHER SE TURKALIJAT PO TROTOARITE V GB JENI I MUJE, PIJANI. I PEDOFILI 50%. I VSE DRUGI IM VIMOVEN.
35
13
 
15
 
! Отговори
go 30 преди 13 години
Berbatov nikoga ne e pliul po nacionalnia! Edna losha duma ne e kazal!No ti i takiva kato tebe, go izgoniha ot tam! A sega kato napylnihme gashtite na porednite kvalifikacii, si go iskate obratno! E nali Popeto shteshe da ni vkarva golovete!? Kato vidqhte, 4e ne stava, po4nahte da piskate za Berbatov. Da vi se nevidi i malkite 4ove4enca, deto si smenqte mnenieto prez den!
34
13
 
34
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Интересен ми е форума на Ман Ю, там има една тема дали се отнасят с Бербо несправедливо. След 10ки коментари изсипващи помия по адрес на Бербатов и възхвала на Чики, последва един който беше от рода на че Чики може да се пласира, но няма техниката, паса и контрола на Бербатов, потребител разпънат на кръст че бил фен на Бербо и Чики хейтър! Не мога да си обясня сляпа омраза на острова и в България спрямо Бербо, а в другите страни го хвалят?
33
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Фърги ще обърка пак всичко в последния момент :) Лансира ли се дръвче като Чики в края на сезона? Той е точно толкова талантлив колкото бяха Литманен и Йон Дал Томасон накуп. Дърво от класа, Фърги и хамериканците много добре знаят това и се молят някой да не е забелязал това, а само да смята отбелязаните голове и годините му - демек *** от ранга на Абрамович, да извади 7 цифрена сума и да му се радва. Сори ама Чики никога няма да вкара красив гол, който да напомня на гол на Рууни или Бербо!
32
13
 
43
 
! Отговори
Мъни преди 13 години
Хора всичко опира до пари. Бербо бе в страхотна форма и вкарваше от един до пет гола на мач, и когато момчето трябваше да преподпише договора си с малко увеличение на заплатата му съра веднага го закова на скамейката нали.На снощния мач с Нюкясъл си личеше, че в ситуация в която на Ман. юнтд. им бе наложена преса от противника, нямаше кой да поеме и задържи топката, да успокои играта както го прави Бербатов. Защо никой сега не плюе по Гигс, Рууни, Нани, Ернандес които пропиляха чисти положения
31
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не коментирам играта на бербо, но за мен е една жена с женския си характер и никога няма да стане легенда, а има качества. напусна тотнам с скандал а те го имаха за бог,напусна бг защото го критикували а в манчестер и шамари му бият, а той им се натиска. бог гледа и разпределя