Разбиха група, изнасяла бели робини

Четирима са обвинени в трафик на жени с цел проституция
Обновена: 10 юни 2011 14:58 | 10 юни 2011 12:08,
39
Разбиха група, изнасяла бели робини
Снимка: aрхив Булфото

Петима души са задържани за трафик на жени с цел сексуална експлоатация при специализирана акция на старозагорските антимафиоти, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Разследването срещу групата е продължило няколко месеца. Петимата българи са извеждали жени за Чехия, Германия, Австрия и Франция. До момента са установени седем от жертвите на трафикантите.

В различни периоди между 2003 г. и 2010 г. те са набирали жени от бедни семейства в Старозагорско, които извеждали да проституират в чужбина с обещанието за добри доходи.

След това прибирали по-голямата част от приходите на момичетата, под предлог, че ще осигурят жилища за семействата им. До момента са установени 7 от жертвите на трафикантите.

Задържани са 45-годишен мъж от Стара Загора с иницили М. Х., вече осъждан за такива престъпления и 35-годишна жена, която е подпомагала дейността му, като контролирала трафикираните жени. Двамата ще са със 72-часова мярка.

Сред задържаните са и 47-годишен мъж от село Калитиново, който също има съдебно досие и 31-годишен мъж от Стара Загора. На четиримата е повдигнато обвинение за трафик на хора.

Предстои под отговорност за същото престъпление да бъде подведен и 40-годишен мъж с инициали Ю. А., който в момента изтърпява присъда за трафик на хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
11
 
5
 
! Отговори
Karolina преди 12 години
Te *** sami si go tarsqt....Ne tarsete vina v tezi hora,te samo se opitvat da im pomognat po nqkakav na4in.Az sam minala po tozi pat i znam.Parvo bqh evtino kurve,a sega sam MAMA, ili madam - vse taq.
16
1
 
6
 
! Отговори
:))))) преди 12 години
N:14 Super si :)))))) o6te edin koito skoro 6te se obesi ili hvarli pod nqkoi vlak...
15
0
 
6
 
! Отговори
;) преди 12 години
Става ли въпрос за проституция , трябва да се почне от Сливен , другото е вятър...за жалост.
14
0
 
13
 
! Отговори
... преди 12 години
Забележете колко е ефиктивна съдебната система - всичките хванати са били с присъди за такова деяние в миналото. Това означава, че присъдите които предвижда закона са прекалено кратки за да се поправи такъв човек. Слагайте им по 20 години и никой няма да му стиска да се занимава с такава дейност. Но за 3-4-5 години има много мераклии. Освен това, ако поработва малко и има добро поведение го пускат на средата на присъдата! НЕЕФЕКТИВНИ закони и НЕЕФЕКТИВНА съдебна система!!!
13
2
 
11
 
! Отговори
ева преди 12 години
90% от проститутките се занимават с това доброволно и от малки.
12
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
за друго не ни бива,славейков-не сме народ а ***
11
1
 
7
 
! Отговори
Е, преди 12 години
......ИМА И МАЛКО ЧЕРНИЧКО!
10
4
 
13
 
! Отговори
,,Lari,, преди 12 години
AKO TOVA SE SLU4I NA ZAPAD,SHTE IM IZGNIJAT KOKALITE V ZATVORA.V BALGARIJA VSI4KO E PORNOGRAFIJA.ZATOVA NE SME I NJAMA DA BADEM V SHENGEN.
9
1
 
44
 
! Отговори
sedefcho преди 12 години
Бели бели колко да са бели ....
8
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че защо да се занимават с износ, той Бойко нали им строи нови магистрали, толкова много километри работни места се откриват ... :)
7
0
 
27
 
! Отговори
! преди 12 години
За съжаление, в повечето случаи тези момичета се връщат отново към тази професия- доказано е.
6
3
 
23
 
! Отговори
Тотка преди 12 години
Такива ги има по цял свят. Ако тези момичета имаха някаква надежда основана на добро образование и умения, нямаше да бъдат примамени толкова лесно от обещания за лесни пари. Жалко, но факт.
5
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Въпросните "момичета" са кухи *** явно. Нямаше да се оплачат, ако вземаха по-голям процент от "заработеното", но понеже са прости, са ги изпържили с парите и те сега са се разхленчили, че са "робини". Никой не ги е карал на сила да проституират, ку*вата си остава ку*ва.
4
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко точно бели са робините?!
3
8
 
24
 
! Отговори
питам преди 12 години
Защо бели робини........хм ...***,може би.......
2
2
 
32
 
! Отговори
Обезсърчен преди 12 години
И какво като са го хванали ПАК? ПАК ще го пуснат и той ПАК ще си прави това което си знае?ХВАНЕТЕ ПУШКИТЕ БЪЛГАРИ - ТИЯ ПОЛИТИЦИ НЯМА ДА НИ ИЗКАРАТ ОТ *** ПЪЛНА С ПРЕСТЪПНИЦИ И ***!!
1
5
 
35
 
! Отговори
Салахадин преди 12 години
На дръвника и кастрация.Какво има да му мислите?Така са правили нашите хайдути с мераклиите!!!

Спонсорирани публикации