Дембеле си призна: Престоят ми в BG бе като ваканция

Сега си лягам в 22 часа, кълне се нападателят
Обновена: 12 юли 2011 14:40 | 12 юли 2011 13:43, Красимир Ангелов
56
Дембеле си призна: Престоят ми в BG бе като ваканция
Снимка: Булфото

Бившият нападател на Левски Гара Дембеле си призна, че престоят му в България му се е сторил ваканционен в сравнение с този в новия му клуб Фрайбург.

Головата машина поясни, че докато се подвизавал в родната "А" група, футболистите сами решавали кога ще тренират и кога не.

Националът на Мали все пак поясни, че при "сините" се работи сравнително професионално, но въпреки това не може да се мери с немския средняк Фрайбург.

"Определено тук е много по-трудно за мен от другите клубове. Подготовката е изключително трудна. Изпитвам леки болки, особено в гърба. Тотално подготвен съм, всяка вечер си лягам в леглото в 22,00”, кълне се голаджията.

"Има голям контраст. В другите ми отбори бях като на ваканция. Понякога имаше по само една тренировка на ден и играчите можехме да решаваме кога да се тренира – сутрин или следобед”, добави Гара.

Вижте какво още каза Дембеле

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: Гара Дембеле
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
1
 
! Отговори
емигрант преди 12 години
Щом *** от Мали идват на почивка в България.А футбола се ръководи от Перуката.Държавата се ръководи от мутра.
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе не се юркаше много,но пак си беше най добрия..е напави малко ***,ама кой му забелязва за това ..
51
0
 
0
 
! Отговори
справедливост преди 12 години
НЕ КАРАЙ ПИЛ,СТИГНИ ЖИВ!!!ДЕМБЕЛЕ=ГУНДИ ПИЕ,КАРА,ВСЕ НЕЩО ГО СПАСЯВА!СЛЕД 3 ИНЦИДЕНТА,РАЗМИНАЛИ СЕ САМО С ОГЪНАТИ ЛАМАРИНИ!МОМЧЕТО ПАК СЕ НАПИ,НО ТОЗИ ПЪТ ЗА ПОСЛЕДНО!СИГУРНО МУ Е БИЛО ТЕЖКО ЗА ДА ПИЕ ТОЛКОВА,БИЛ Е ПРЕД РАЗВОД,ДОНОСИТЕ СРЕЩУ СЪОТБОРНИЦИ И ПРИЯТЕЛИ,ГОЛЕМИТЕ ОЧАКВАНИЯ СИ КАЗАЛИ ДУМАТА!В ЕДИН ИНАЧЕ ЧУДЕСЕН ДЕН,ЛЕГЕНДАРНАТА ДЕВЕТКА,ПИЕЛ ОТ РАННИ ЗОРИ,ТОЗИ ПЪТ БЕСЕН НА БФС,ЧЕ Е НАКАЗАН ДА НЕ ИГРАЕ,З
50
0
 
2
 
! Отговори
Пацо Змея преди 12 години
Аз съм човек, *** си ти....Браво на Батков, който неведнъж урежда да се измъкват безнаказано СПОРТИСТИ, които шофират в нетрезво състояние и трябва да са пример за останалите.После Рабех го направи за смях, а и Гара му изсипва.
49
0
 
6
 
! Отговори
wolf преди 12 години
А добро утро наистина!!! футболистите ни са манекени!!дървени като тях,и се преобличат по-16 пъти на ден,а ревът за пари,за какво ги искат,да си показват татутата по-терена и новата елитна *** (фолк певица).......
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а дали нашите любими журналисти не са извадили от контекста, това което Гарата действително е имал в предвид? Както винаги правят, било то с играчи от Левски, ЦСКА, Литекс и т.н. Както с Костадинов когато го изгониха и мн. други случаи
47
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А добро утро!!!
46
2
 
13
 
! Отговори
hj преди 12 години
Наш'та А група е като немската Z-група..
45
5
 
6
 
! Отговори
Bai Onzi преди 12 години
До Пиф. В България не само футболът е жалък. Жалки са всички спортове. Баскетбол няма, волейболът, мистериозно за целия свят произвежда играчи, които обаче играят в Италия, Русия и не знам къде си, защото тук няма какво да търсят. Леката атлетика е хубав спомен от миналото, а пари от министерството получават Федерацииите по снукър и голф...И те така те. ESPN America, EuroSport, чужд футбол по стриймовете и удри уке Цветко.
44
0
 
8
 
! Отговори
до vladi преди 12 години
Коментара е точен и кърти мивки
43
3
 
3
 
! Отговори
krasi преди 12 години
az igrah 10 godini v italiq v D grupa, koqto moje da se ravnqva na edin otpadash ot A grupa otbor.. i postoqnno si lqgah v 11.. a po lageri i podgotovki..ujas, sysipvali sa me! v bg imam pruiqteli futbolisti.. ama to futbola im e gato nqkakvo zanimanie.. bez obvyrzvane..
42
1
 
28
 
! Отговори
vlady преди 12 години
Не му е лесно на Гара Дембеле да премине от модерния български солиден маневрено-позиционен футбол ходом ганкиното към архаичния комбинационен с тичане в Германия. Крайно време е и в Западна Европа да се възприемат идеите на великия Щайниц и да се премине към солиден маневрено-позиционен футбол ходом ганкиното.
41
2
 
17
 
! Отговори
4444 преди 12 години
и маймуните прогледнаха че в България не се работи достатъчно.
40
3
 
13
 
! Отговори
Жоре Бекъма преди 12 години
:) Ауеее... Ко искате уе ?!? :) Тук... е за такива като мене... като Инж. Гонзю Виелицата по прекор Вишистът... за такива като Баткоффф по прекор Бай ви *** Балкански... като Митето Христолов.... за велики отбори като Уоко Миездра и Миниоро... за фенове като "***" от Пиерник и наркосите от София западНАЛ.... :) Тук футбол се не играе... тук се влиза в футбола за да направиш далаверата ако си ръководещ кадър или да "праснеш" некоя чалга звезда ако си футбалер... и тфа... МИНИМУМ ви казвам :)!
39
1
 
19
 
! Отговори
Ултра_ЦСКА_2 преди 12 години
:) Това което го казва ПИЯНмбеле смятам че ще го потвърди всеки...особено пък чужденец който е ритал поне един сезон на "нивите" наречени български стадиони...:) Докато са тук...си мълчат и си прибират кинтата...после като отидат другаде...ни се смеят и дават коментари за какво става дума в БГ футбола :) ! Защо определено класни футболисти като Маркиньос и Тасевски вече се "лигавят" по тук и искат трансфер... Просто разбраха че в А група развитие има само по чалгарниците и със манекенките...:) !
38
9
 
3
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
Черния "удари" и доста българки докато вие се държите като роби! мухахахха
37
1
 
32
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Честито България !!!! *** ти казаха,къде си......и то тези,които храни и пои,а те караха пияни,по твоите шосета и магистрали............/пардон вторите ги смъркат/
36
1
 
14
 
! Отговори
Ултра_ЦСКА_ преди 12 години
:) Гара ПИЯНмбеле се изказа... все едно е открил "топлата вода" :) Това което той го казва сега мисля че е ясно на всеки един който дори малко е гледал футбол от Българското първенство..:) Кажете ми къде другаде футболист...няма значение дали "звезда" или не.. може да си прави каквото си иска.. да си разиграва коня както си пожелае... да прибира на месец толкова колкото средностатистически българин не може да направи за година здраво бачкане ?!? И тренировките му да не са на терена а в СЪН СИТИ!
35
1
 
39
 
! Отговори
Селекционер преди 12 години
Никой не се съмнява в думите на чернилиньо: дойде, яде, пи ... - тия 3 неща. Даже от време на време игра футбол.
34
0
 
17
 
! Отговори
Дядо Петър преди 12 години
Кучето скача според тоягата.А тука т.нар. "футболисти" скачат според йерархията си в мафията.