Дембеле си призна: Престоят ми в BG бе като ваканция

Сега си лягам в 22 часа, кълне се нападателят
Обновена: 12 юли 2011 14:40 | 12 юли 2011 13:43, Красимир Ангелов
56
Дембеле си призна: Престоят ми в BG бе като ваканция
Снимка: Булфото

Бившият нападател на Левски Гара Дембеле си призна, че престоят му в България му се е сторил ваканционен в сравнение с този в новия му клуб Фрайбург.

Головата машина поясни, че докато се подвизавал в родната "А" група, футболистите сами решавали кога ще тренират и кога не.

Националът на Мали все пак поясни, че при "сините" се работи сравнително професионално, но въпреки това не може да се мери с немския средняк Фрайбург.

"Определено тук е много по-трудно за мен от другите клубове. Подготовката е изключително трудна. Изпитвам леки болки, особено в гърба. Тотално подготвен съм, всяка вечер си лягам в леглото в 22,00”, кълне се голаджията.

"Има голям контраст. В другите ми отбори бях като на ваканция. Понякога имаше по само една тренировка на ден и играчите можехме да решаваме кога да се тренира – сутрин или следобед”, добави Гара.

Вижте какво още каза Дембеле

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: Гара Дембеле
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
8
 
! Отговори
Anna преди 12 години
Аз живея в Фрайбург и това обяснява защо ne sum go zasichala po diskotekite tuka kakto v Sofia....samo da ne si pomisli pak da kara kola pijan, che shte go opandizjat na momenta:))))
32
0
 
5
 
! Отговори
до Българин преди 12 години
Навсякъде има много кадърни момчета - другото е разликата.
31
0
 
12
 
! Отговори
Аз Казах! преди 12 години
до 30 , съгласен съм .. аз за тях говоря за куците коне , които да се чудиш кой и как ги е избирал, а и за повечето така наречени футболни хора - някви собственици на отбори - мутрагени, треньори дето или плюят или пият повече от руснак или съдии по корумпирани от катаджия на междуселски път и тн и тн. За децата, които тренират и искат да станат спортисти нищо не казвам - пожелавам им успех
30
0
 
28
 
! Отговори
Българин преди 12 години
До 27) Аз съм играл футбол брат,имаме много кадърни момчета които могат да издигнат България на световно ниво,Ако го нямаше това шуробаджанащинско уреждане на футболисти в големите наши отбори,които за нищо нестават.
29
3
 
3
 
! Отговори
Тя го стиска... преди 12 години
...бара като менгеме, ДА НЕ ТИ ГО ВКАРА ГАРА ДЕМБЕЛЕ!
28
0
 
24
 
! Отговори
пиф преди 12 години
"Головата машина поясни, че докато се подвизавал в родната "А" група, футболистите сами решавали кога ще тренират и кога не." Ето го и разковничето на въпроса защо бг футбола е жив зян .Искрено съжалявам запалянковците , които още си дават парите за бг пародията наречена футбол . Момчета и момичета , ходете да гледате баскетбол , волейбол , други спортове , в България футбола е жалък.
27
0
 
19
 
! Отговори
Аз Казах! преди 12 години
до 23, братле прав си с една забележка ... ся ако на хванат някой средностатистически отбор от Африка , ше ни скъсат шортите ... ше на кормят кат риби , то футбол няма в България , колкото кеча дето го гледат американците е борба , толкова и футбола дето го гледат в България е футбол ...
26
1
 
12
 
! Отговори
разпад навсекъде преди 12 години
***, маймунаа... ама истината боли...
25
0
 
7
 
! Отговори
Fan преди 12 години
Не се учудвам от това,което е казал.Като се има предвид нашия футбол на какво ниво е.Много ми е интерсно кога и аз ще мога да гледам футбол пред препълнен стадион, както в Англия без публиката да се сбие на стадиона?Футбола вече не е забавление, а бойно поле и интереси.Отдавна се загуби чара на играта за съжаление поне в България.Дано се намери светлина в тунела.Но затова трябва дисциплина и много труд.
24
0
 
23
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Така се постигат резултати в футбола,а и в всеки един спорт!Не като нашите !!!
23
0
 
23
 
! Отговори
drbdgwdwvwc преди 12 години
футболът в БГ умря преди 15 години. онзи ден си спомнихме знаменателната победа над Германия преди 17 години. оттам нататък всичко тръгна надолу. предполага, че се още не е стигнал дъното. когато започнем да падаме от 10 степенни африкански отбори тогава то-дъното ще се види.
22
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Подуенците си заслужиха това унизително отношение на този маймун .... бият се в гърдите ,,,а той се подиграва сега с тях ,,,Жалка историйка,,,
21
0
 
14
 
! Отговори
gogo преди 12 години
човека си го каза
20
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За жалост си е прав човека.......нашите манекенки ги виждаме колко могат в евротурнирите.....всичко останало е прах в очите,..Сега чета че Цска отиват в холандия на лагер,Левскарите пък побеждавали на ред в Румъния,ама то били некви от "в" групата........на времето не са ходили на лагери в чужбина обаче са си били спортисти и сините и червените като набарат някой световен колус у дома и му скъсваха шортите
19
1
 
27
 
! Отговори
ined преди 12 години
Черньото ако там го спипат да кара пиян с фалшива книжка така ще му сритат черния ***, че ще има да подскача чак до Африка.
18
8
 
9
 
! Отговори
goce преди 12 години
Човекоподобна ***
17
3
 
16
 
! Отговори
vandal преди 12 години
ла-ка-лут
16
4
 
17
 
! Отговори
Аз Казах! преди 12 години
Мане футбола , кво ги гледате още тез ***. Гледайте бокса, лека атлетика ... там поне хората правят нещо, не само да ни посрамват. Ето сега Тервел Пулев стана втори на европейското по бокс (преди месец някъде) , брат му Кубрат пък чупи мутри наред и вече има 12 победи и 0 загуби на ПРОФЕСИОНАЛНИЯ РИНГ. Така че оставете го тоз футбол , мамини келешчета дето взимат *** парите, ако не беше футбола щяха да станат престъпници или неудачници - дюнерджии
15
3
 
27
 
! Отговори
do 13 преди 12 години
Аз съм от ЦСКА, но тоя ме дразни не защото е казал това, а че го оставиха да си развява байрака....трябваше да влезе в кауша, да му напукат джуките от ***...после нека говори, че нищо не тренирали. С тренировките в Левски не съм запознат, но съм уверен, че са на професионално ниво. Относно футбола ни - ясно е - не сме най-силното първенство, но все пак ни има! А тоя Дембеле - като вземаше по 20 000 на месец не ревеше? А бащицата му Тодор Батков като го спасяваше? Пак тишина...неблагодарник!
14
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая *** е много гадна и нагла !

Спонсорирани публикации