Един е задържан в хода на акция "Арсеналът"

Снощи МВР се натъкна на бунгало, натъпкано с оръжие
Обновена: 11 авг 2011 15:01 | 11 авг 2011 09:15,
45
Един е задържан в хода на акция "Арсеналът"
Снимка: архив Булфото

Един човек е задържан при стартиралата снощи спецоперация „Арсеналът”, обяви вътрешният министър Цветан Цветанов.

Още по темата

Арестантът е стопанисвал бунгалото край язовир "Лобош", където бе намерено голямо количество оръжие и боеприпаси – автомат "Калашников" и известно количество патрони за него, турска ловна пушка "Кромли" и патрони за същия модел, карабина "RHEMUS" – 22-ри калибър с оптика и заглушител; пистолет "Глог", патрони и др.

При обиск на автомобила на мъжа са открити и осем чувалчета марихуана.

Шефът на ГДБОП Станимир Флоров съобщи, че има предварителна насока и предварително предположение за евентуално извършено престъпление, но трябва да се съберат необходимите годни доказателства.

Продължава работата по случая.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
8
 
! Отговори
Георгиев преди 12 години
Абе 42, що си мислиш, че говорителките на МВР са виждали друго, освен кожен пищоф на младини, та се фащаш в една буква?! Иначе съм солидарн с 43, че пищят за две флоберки и един калашник все едно са заловили Ратко Младич или Осама?! Не е нужно да се вдига толкова шум, за да пляскаме на правителството щото всичко е пълен *** в тая държава и отива все по на зле...
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По спора с Глок и Глог - мога да добавя, че най-вероятно става въпрос за модифициран Глок с дървен обков от Глог или може би боеприпасите за него са плодчетата на глога, както и да е ама "арсенал" за пистолето-храст, калашник и още 1-2 пушки с шепа патрони малко изхвърлено ми звучи, и за всяка открита пушка или храст в държавата ли трябва да викаме "браво"!?
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вие се смеете, ама в прес съобщението на МВР е написано "ГЛОГ" - който не вярва, на сайта на МВР е ...
41
0
 
7
 
! Отговори
bg преди 12 години
тьп народ сме господа,,,каквото и худаво да се случи все някои дрьвник ще се намери да зкорадства и си мисля че това са нещастни хорица *** които нишо не правят в тоя живот и не знам зашо господ ги дьржи само да торят почватамммжалко за нас бьлгарите че години наред не искаме да ги осьдим тези пиявици и живеем с тях храним ги и се гносим ЖАЛКО
40
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Глок" е марка пистолет, "глог" е разстение с малки червени плодове
39
3
 
3
 
! Отговори
toqgata преди 12 години
цвър много се напъва нещо идват избори приберетеси водните пистолети 4е ако ви надуши и арест...смях зад всяка акциа излиза смешника няма ли говорител това мвр или цвък върши работа за говорител все пак криза е...ха ха
38
0
 
11
 
! Отговори
Глас Народен преди 12 години
Пише се "ГлоК", не "Глог". Глог е вид растение. Glock (Глок) е марка австрийски пистолети, многократно сочени за може би най-доброто ръчно оръжие за последните 30 години.
37
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бе еи разбирач Глог е марка пистолет !
36
11
 
5
 
! Отговори
джонито преди 12 години
цуцо, кой помпи жена ти и и направи три деца ти докато се правиш на командос и ставаш новобогатшче? кой цуцко? ченгели на заплата вьв форумите, кой *** вашите жени и дьщери момчета вие докато стоите и пишете в тоя форум в един таб и гледате порно в друг? а? с какьвто се сьбереш такьв ставаш - корумпиран безформен мазен *** на който други *** жена му а той се мисли за рамбо 6.
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сеа....бунгалото е претъпкаво с оружие чак до тавана....АК с 30-40 патрона, пищов с 20-тина патрона и още 1,2 пушкала. Може би се е подготвяла революция ? Ама то така се получава от напъни за показ. Цвъци измисля шикозни заглавия на акции, а медиаторите в хор славословят. В резултат се чудиш да одобряваш ли или да се смееш. Мое да е бил ловджия-бракониер ба... Само не разбрах за чувалчетата, че вчера не бяха упоменати. Да не би през ноща кат гъби да са расли ?
34
0
 
9
 
! Отговори
до 33 преди 12 години
Не се ядосвай,приятел!Такива са ни журналята-храст ли е,пистолет ли е-важното е простотията да е на преден план!Не се ядосвай!
33
0
 
22
 
! Отговори
бай ой преди 12 години
Глок бе, селяни, Глок! Glock! глог е растение - храст, който дава дребни червени плодове. много са полезни за сърдечно-съдовата система, ама срещу малоумие не помагат, за съжаление. иначе бих ви ги препоръчал
32
0
 
8
 
! Отговори
Моля ви!!! преди 12 години
Ало, журналята, глога е храст не пистолет. За Glock съм съгласен.
31
0
 
10
 
! Отговори
ДЪБЛИН преди 12 години
Ами то и Станишев и Доган ги хващаха много такива......................Че даже и Румен Петков им помагаше като пикаеше по фонтаните..........
30
0
 
8
 
! Отговори
БоСимеонов преди 12 години
Да разбираме, че всичко на всичко са намерени 4 огнестрелни оръжия в някаква барака. И адвокатът на собственика ще изкаже теза, че ченгетата са ги подхвърлили там.
29
0
 
7
 
! Отговори
до 26 преди 12 години
напълно съм съгласен с теб!....само като тръгна на командировка и оставям желязото на жената, още я е страх да го държи (друг е и въпроса, че въобще неможе да го зареди)... мисля да взема револвер
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да не сме объркали храстите, а пък пистолета да е бил "Шипка".
27
1
 
5
 
! Отговори
Гомес преди 12 години
Добре, добре - до изборите все така и после продължавате !
26
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки трябва да има под ръка по някое пушкало за добро или за лошо. Мъж, които не може да защити семейството си е.и го у г..ъ. Щото по-добре е в затвора отколкото да ревеш на гробовете на най-близките ти хора. Но не забравяйте, че пищова е като оная работа, ако не гоизползваш въобще не го вади!
25
1
 
7
 
! Отговори
Boroka преди 12 години
Абе наистина Ко стана със Златото