Цветанов обяви и "Арсеналът"

Търси бойно оръжие, с което е извършено престъпление
10 авг 2011 22:40,
28
Цветанов обяви и "Арсеналът"
Снимка: Булфото

МВР провежда спецакция „Арсеналът” за издирване на бойно оръжие, с което много вероятно е извършено престъпление, съобщи за "Фокус" министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Операцията е на ГДБОП и РДВР-Перник и се извършва в района на язовира „Лобош”, разположен между Ковачевци и село Лобош.

До момента са задържани: автомат „Калашников” – 5,45 мм калибър, патрони за АК - 5,45 мм. – 30 бр., турска ловна пушка „Кромли” - 12-ти калибър, патрони за „Кромли” – 48 бр., карабина „RHEMUS” - 22 калибър с оптика и заглушител, пистолет „Глог” 9х 19, патрони 9 х 19 – 48 броя, патрони „Magnum” 22-ри калибър– 6 броя, патрони LR – 22 калибър - над 200 броя, ловни патрони от 12-ти калибър – 5 броя.

Процесуално-следствените действия и претърсванията продължават.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
9
 
! Отговори
веско преди 12 години
Абе Цветанаов ,кво става с шефчето Алексиев.Който не е гледа клипа във ВиБокс за Яни Янев и Алексиев ,да види какво значи полицейски произвол от страна на областното ченге на Ст.Загора.Този случай така и не бе разискван по централните телевизионни емисий.Абе нема такава държава,
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
da, taka se zapo4va sled dve godini neumorna rabota slujiteliat Cvetanow e zalovil edin Karalashkov i triese patrona, sled dve godini ste zalovi dva karalashnika i shaiset patroni, i tolkoz-4oveko e s dve ruce i moe da lovi po dva karailashnici, 4udim mu se kak se spravia s sheste aaaHHHHpartimenti deto za zakupeni legalno izvyn zakona
25
0
 
8
 
! Отговори
прозрение преди 12 години
Странджата е ***
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
очаква се да обяви Тотнъмът
23
0
 
5
 
! Отговори
м преди 12 години
Ем други си търсят по някакъв начин прехраната. Кво да правят хората! Не се живее без работа или с работа за 260лв. Аман от полицейщини беее!!!! Няма ли край това безразборно харчене на пари.
22
0
 
8
 
! Отговори
Василев преди 12 години
СТРАНДЖАТА пак се изказа неподготвен !
21
1
 
3
 
! Отговори
до мосвича преди 12 години
според мен е невъзможно да се разбият тези работилници за незаконно оръжие,понеже преди седмица видях,че са освободили от затвора последните заловени и осъдени за незаконно оръжие,едва преди няколко години....колко си мислиш че ще мируват те?обзалагам се,че вече се занимават пак с техните далавери,...всички ги знаят и всички мълчат...това е!!!ако мислиш,че ще свършиш по-добра работа от полицаите мога да ти напиша,че жестоко грешиш.
20
0
 
7
 
! Отговори
До човека шлифер преди 12 години
"с което много вероятно е извършено престъпление, съобщи ... министърът... Цветанов"Шлифер, стига с тия вероятности и логически предположиния -"вероятно", "биха били могли да..." Във ВИФ "теория на вероятностите не се изучава", нито пък "риторика, логика или Светото писание"
19
0
 
7
 
! Отговори
Добронамерен преди 12 години
До журналята на Днес.бг. Моля Ви, крайно време е да спрете изписването на марката пистолети погрешно. Правилното е "Глок".
18
5
 
5
 
! Отговори
Мосвича преди 12 години
Браво Цецо! Сега, ако разбиеш и работилниците и складовете за оръжие в селата около Казанлък и самия него цена няма да имаш.
17
0
 
6
 
! Отговори
нло преди 12 години
В тая работа има пръст на люлинската банда за отвличане и разпространяване на наркотици.Често лицата посещават язовир Лобош под предлог за риболов.А в същото време са и стройтелни предприемачи и дарители на мвр.За тях работи и корумпирана служителка от сдвр Сладунка Владимирова Симеонова тех.служба селска на Цецо шлифера от с.Шума-Годеч.В испекторат-мвр има цял роман с доказателства за корупция но е неддосегаема по нейни думи.А с лицето което живее на семейни начала извършва оксидиране на оръжие
16
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами той г-н министъра Цветанов онзи ден беше в летния театър на Варна, да гледа концерта на авера си Веселин Маринов. Нали са неразделни.Ама г-н министъра даже и не предполага, че за да има къде да си спре автомобилите с антуража си, паяк вдигна 6-7 правилно паркирани автомобила на данъкоплатци.Защото там нито има знак, нито някога са глобявали, нито някога е имало неспряни автомобили. Ама после се чудят защо хората плюят мвр - ами и заради такива като него и подчинените му, които се гаврят с хората.Цветанов - плати на 6-мата по 60 лв заради паяка, и им се извини.
15
0
 
11
 
! Отговори
Жо преди 12 години
Пистолет ГЛОК /GLOCK/: Не ме бъркайте с Глог (Crataegus) е род покритосеменни растения от семейство Розоцветни (Rosaceae). Включва няколкостотин вида храсти и малки дървета.
14
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на ЦЕЦО!!!!!!!!!!!
13
0
 
10
 
! Отговори
8 преди 12 години
Странджа стига много ти се моля, тези сега дори не знаят името на една от най-известните марки оръжие през последните няколко десетилетия - Глок е пистолет, а Глог е храст. Как може такова безобразие, че и на сайта на МВР така са си го написали ще ни се смее цял свят. И да питам после на делото от къде ще го мъкнат този глог като веществено доказателство няма ли да изсъхне до тогава това храстче!?
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако на глога не ви трябват плодчетата да не ги изхвърлите става хубава отвара за сърдечната област!
11
0
 
8
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
ЧИЕ Е БУНГАЛОТО? КОЙ Е ЧОВЕКЪТ ? ЧИЯ Е КОЛАТА? ЧИЯ Е МАРИХУАНАТА?" 3-ри са фирмите заподозрни за замърсяването на СТРУМА -ДВЕТЕ се коментират,коя е ТРЕТАТА? Отговорът на всички въпроси го знае г-н ЦВЕТАНОВ и не само той ,но ще посмее ли ва го каже на глас???
10
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БРАВО БЕ ЦЕЦО, НАЙ-ГОЛЕМИЯ СИ! МАЧКАЙ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ.
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как се "задържа" ГЛОГ :D :D :D с белезници ли?
8
0
 
9
 
! Отговори
ммм преди 12 години
ГЛОГ??