Ако трябва, ще вържем Шевченко и Бейл, за да победим

Гоним задължителна победа с Уелс, обяви Михаил Мадански
Обновена: 3 окт 2011 14:47 | 3 окт 2011 13:37, Красимир Ангелов
22
Ако трябва, ще вържем Шевченко и Бейл, за да победим
Снимка: Булфото

Временният национален селекционер по футбол на България – Михаил Мадански, заяви, че родните "лъвове" трябва задължително да победят Уелс в последната европейска квалификация, която по традиция в последните години играем само за чест и слава.

"Българският тим се нуждае от достойно представяне в контролата с Украйна и задължителна победа над Уелс, това е положението", обяви Мадански пред "Меридиан Мач".

Специалистът дори разкри плановете си за опазването на звездите в отборите на предстоящите съперници – украинецът Андрий Шевченко и уелската звезда Гарет Бейл.

"Шевченко и Бейл безспорно са играчи от световна класа. Ще ги пази футболистът, в чиято зона играят. Ако трябва, ще ги вържем, за да ги озаптим", с усмивка сподели Мадански.

Специалистът призна, че в момента няма никаква представа дали ще остане начело на националния отбор на страната и след предстоящите две срещи на "трикольорите".

"На този етап съм селекционер за два мача. По-нататък какво ще стане – нямам такива знания. След мачовете с Украйна и Уелс има много време до следващите квалификации. БФС ще има възможност да обмисли добре бъдещето на националния тим", завърши Мишо Мадански.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
4
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Този в кой век живее бе ,че той Шевченко вече сам се пази,той за персонални пазачи замислил,майко мила от къде ги изравят такива полезни изкопаеми бе.
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тея гелосани тъпкачи на чалгаджиики още ли ги брой някой за живи,бе?я се стегнете.тея пияници не заслужават нито един коментар
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
амин
19
1
 
6
 
! Отговори
Бойковист преди 12 години
националният *** да посети БИАД преди да играе футбол,по-лесно е на пияна глава,то и без това като пияни играят
18
1
 
7
 
! Отговори
Смях преди 12 години
Зетко Vs БейлГолям смях ще е :)
17
1
 
8
 
! Отговори
БУЛТРАС преди 12 години
Мишо ти не беше ти не беше ли треньор на Янтра Габрово когато ги изгониха заради твой подкуп на Берое да останат в А група.Не беше ли ти онет лиценза до идването на ново БФС след година и половина.Удобничкият на Боби.
16
1
 
9
 
! Отговори
Souljah преди 12 години
Със стари к*ви... нов бардак не става! Ако ще и Сър Алекс Фъргюсън сложете за треньор!Поработете върху детско-юношеските школи.И върху клубовете.
15
1
 
15
 
! Отговори
Жмуда преди 12 години
""Шевченко и Бейл безспорно са играчи от световна класа. Ще ги пази футболистът, в чиято зона играят"Досущ чичо Митко. :))На тоя някой няма ли да му каже, че има липса на учители по физическо в училищата??
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И после да гръмнат медиите че са ни били с вързани очи :)
13
5
 
3
 
! Отговори
ikavalov преди 12 години
..моля ви се, победете Уелс за да имам авторитетмного ви се моля, разбирате ли ме
12
7
 
5
 
! Отговори
vlady преди 12 години
Доц. Мадански е голям учен със сериозни изследвания и задълбочени познания по футболна стратегия и тактика, също така има сериозни познания в областта на подготовката на футболистите и ще измисли как да бием Уелс, а защо не и Украйна.
11
1
 
28
 
! Отговори
Patriot преди 12 години
Всичките да ги вържете пак няма да може да уцелите вратата.По-добре ги поканете на партито на Божинов и Николетка.Всеизвестно е че не могат да пият.Така на сутринта ще вземете махмурлийска служебна победа.
10
1
 
11
 
! Отговори
Lo$7 преди 12 години
От Украйна ще падне, щото домакини, съхранявали сме сили за Уелс, обигравали сме състав и бла бла бла, а с Уелс ще направим "кърваво" дерби, в което с късмет ще се домогнем до някакъв Х и ще "спасим" честта. ХАХАХАХАХАХАХА. Този сценарий, предполагам, е познат на всички, гледаме го от почти десетилетие общо взето :(
9
1
 
5
 
! Отговори
брадваро преди 12 години
1 милион евро на ден реална пара за селянията:))а мача ви ми е занаеш през к'во.
8
1
 
22
 
! Отговори
те преди 12 години
Перуката ромът Лечков и цялата банда в българският футбол да си ходи.Ние не можем да бием Малта че си мечтаем за Уелс.Трябва да се гради нов отбор-тоест старите да си ходят а по младите да не се канят защото мислят за чалга *** и пари повече от самия футбол.Да се замрази нац.отбор за 4-6г.защото и без това нищо няма да направи-само ще се харчат пари по тях.През това време да се обиграят млади нахъсани играчи които да ни радват по-късно.......
7
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За какво достойно представяне става въпрос бе, *** Мадански???Нашите пияни чалгари се *** тотално в Европа, ти искаш с 2 мача да запазим честта си. *** нещастен, затънали сме на дъното в помия. Славата ни отдавна я няма, няма я и честта.Чест е да паднеш достойно с игра, не с безхаберна постановка по терена през целите евроквалификации. Сега ако случайно биете Уелс и Украйна ще сте с гордо вдигнати глави ли ти и твоите скапаняци пиандурници носещи нац. фланелка????***!
6
2
 
17
 
! Отговори
хаха преди 12 години
Ааа,сигурен съм че ще опиташ да ги "вържеш".Само внимавай да не те арестуват пак с куфар с пари при опит "връзване",хаха
5
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само преди мача ги предупредете, че са вързани... Иначе може да не разберат!
4
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мачкай чалгарите Шева!
3
1
 
21
 
! Отговори
gft преди 12 години
между, искане, можене и правене има голяма разлика ;). родните "офси" май си остават само с исканто.иначе ще е добре, да победят.

Спонсорирани публикации