Ако трябва, ще вържем Шевченко и Бейл, за да победим

Гоним задължителна победа с Уелс, обяви Михаил Мадански
Обновена: 3 окт 2011 14:47 | 3 окт 2011 13:37, Красимир Ангелов
22
Ако трябва, ще вържем Шевченко и Бейл, за да победим
Снимка: Булфото

Временният национален селекционер по футбол на България – Михаил Мадански, заяви, че родните "лъвове" трябва задължително да победят Уелс в последната европейска квалификация, която по традиция в последните години играем само за чест и слава.

"Българският тим се нуждае от достойно представяне в контролата с Украйна и задължителна победа над Уелс, това е положението", обяви Мадански пред "Меридиан Мач".

Специалистът дори разкри плановете си за опазването на звездите в отборите на предстоящите съперници – украинецът Андрий Шевченко и уелската звезда Гарет Бейл.

"Шевченко и Бейл безспорно са играчи от световна класа. Ще ги пази футболистът, в чиято зона играят. Ако трябва, ще ги вържем, за да ги озаптим", с усмивка сподели Мадански.

Специалистът призна, че в момента няма никаква представа дали ще остане начело на националния отбор на страната и след предстоящите две срещи на "трикольорите".

"На този етап съм селекционер за два мача. По-нататък какво ще стане – нямам такива знания. След мачовете с Украйна и Уелс има много време до следващите квалификации. БФС ще има възможност да обмисли добре бъдещето на националния тим", завърши Мишо Мадански.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аре Шева наказваЙ....
1
1
 
18
 
! Отговори
зетя преди 12 години
Доооообре...

Спонсорирани публикации