Почетната стълбичка – три дни преди вота

НЦИОМ предвижда 55% изборна активност
Обновена: 20 окт 2011 16:14 | 20 окт 2011 16:14,
104
Почетната стълбичка – три дни преди вота
Снимка: Reuters

НЦИОМ очаква 50-55 процента изборна активност за президентските избори.

Това е прогнозата на центъра, изготвена днес, и която се базира на официално обявените от ГРАО избирателни списъци към 21 юни, 2011 година, според които имащите право да гласуват на президентските избори български граждани са 6 933 748.

Социолозите отбелязват, че това означава, че активността на първия тур на предстоящите президентски избори ще надхвърли с около 10 на сто регистрираната от ЦИК активност на президентския вот през 2006 година.

На базата на тази активност НЦИОМ прогнозира, че кандидатът на ГЕРБ Росен Плевнелиев би получил между 35 и 39% от вота на участвалите в изборите, номинираният от левицата Ивайло Калфин – между 27 и 31 на сто, Меглена Кунева – 11 и 13%, кандидатът на "Атака" Волен Сидеров – между 5 и 6%, а издигнатият от сините Румен Христов – между 3,5 и 4,5 на сто от вота на гласувалите.

Останалите кандидати според НЦИОМ общо биха получили около между 7 и 18 на сто  подкрепа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
за Калфин и 1% е страшно много !
57
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АКО избираш Калфин -избираш посредственоста- ограниченоста-мързеливоста-нечестноста !
56
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Избираш Плевнелиев, получаваш ...???Борисов е герой на едно от най-колоритните описания, които могат да се открият в докладите от цял свят, не само от България. Той е единственият европейски политик, за когото американската тайна агенция SIMO е потвърдила данни за участие в криминална дейност - трафик на амфетамини и източване на горива. [06SOFIA647]Силно зависим от олигарха Валентин Златев, който е свързан с руското разузнаване и руската организирана престъпност.
55
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е ЗАЩО АЗ АКО ИСКАМ ЛАВКАТА НА НЯКОЯ ВОЕННА БАЗА ЩЕ МИ ИСКАТ 300 ЕВРО НАЕМ А АМЕРИКАНЦИТЕ ЗА ХИЛЯДИ КВАДРАТИ ХАНГАРИ ПИСТИ СКЛАДОВЕ И ДР НИЩО НЕ ПЛАЩАТ.И ЗАЩО ОСМИВАТЕ ВОЛЕН ЧЕ ПОИСКА ПАРИТЕ.Е ТИЯ КАДЕТО ГО ПЛЮЯТ СА МНОГО УМНИ НЯМА ЩО.
54
5
 
17
 
! Отговори
ММ преди 12 години
И на мене изобщо не ми се връзват прогнозите на социолозите. Няма никакъв шанс точно плевналиев да спечели според това, което чувам от познати и приятели. В медиите обаче се скъсаха да ни убеждават колко много е фаворит точно пък плевнелиев?! Нищо чудно да са така чувалите...Ако обаче има нещо реално в тия прогнози и Плевнелиев се добере до балотаж, не виждам там какъв шанс има след грозната социална политика на партията, която ни подведе за пореден път....
53
10
 
38
 
! Отговори
Чувалите с фалшифика преди 12 години
кандидатът на ГЕРБ Росен Плевнелиев би получил между 35 и 39% от вота на участвалите в изборите, номинираният от левицата Ивайло Калфин между 27 и 31 на сто, Меглена Кунева 11 и 13%, кандидатът на "Атака" Волен Сидеров между 5 и 6%, а издигнатият от сините Румен Христов между 3,5 и 4,5 на сто от вота на гласувалите.По този начин са напълнени чувалите с фалшиви бюлетини, с които ще бъдат подменени истинските!Тези прогнози са просто така - да не се изненада народонаселението!
52
13
 
6
 
! Отговори
svetoslav преди 12 години
аз ще гласувам за Светльо . но във събота имам дерби със страхотна мадама и ме боли *** кой ще е президент
51
3
 
3
 
! Отговори
n20 преди 12 години
nomer 20 osaznaite se hora stiga gavrayoutube/watch?feature=player_embedded&v=-AqLg8F4SRE
50
12
 
18
 
! Отговори
БАБКИ преди 12 години
А БЕ ЧЕТА ВСИЧКО ТОВА И СЕГА ВЕЧЕ НАПЪЛНО СИ ОТГОВОРИХ НА ЕДИН ВЪПРОС. БОКО БЕ КАЗАЛ В САЩ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ Е ЛОШ МАТЕРИАЛ АМА ТОЗИ БОКО ПОНЕ ТОВА Е ПРОЗРЯЛ И ЗАТОВА НИ ЯХНА . АБЕ ХОРА ЗАЩО ВЯРВАТЕ НА ВОЛЕН .ТОЗИ Е КАТО БОКО ДНЕС Е С ТЕБ А УТРЕ ЩЕ ТИ ЗАБИЕ НОЖА. ТОЗИ ЧОВЕК Е ЗА ПСИХОТО.
49
16
 
12
 
! Отговори
El Presidente!!! преди 12 години
Светльо Витков - ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!Номер 20 в бюлетината!!!!!!!!!!!
48
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз не вярвам в честни избори,харчат се милиони а народа е беден.Станаха ми противни всички досега-само лъжат.правят си далаверите,продадоха и съсипаха България!Сега ще гласувам за Волен Сидеров той поне не е бил на власт а пък и е смел и казва истината-докато другите мълчат за истинските проблеми!!!БЮЛЕТИНА 9 пък ще видим,но няма да си дам гласа за нито един от другите!!!
47
7
 
2
 
! Отговори
До ЪТЪКИСТЪЪЪЪТ преди 12 години
А успокой са ве всички та видяха че си без багаж в глъвътъ...Ти са невиди ътъкистъ...я чуш бе
46
10
 
14
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 12 години
КОНЦЛАГЕР СА СЛЕДНИТЕ *** -КОМУНИСТИ,АНТИФАШИСТИ,ЕНИЧАРИ,***!
45
3
 
31
 
! Отговори
иво преди 12 години
ГЕРБ , ГЕРБ , ама да не вземе да не ви излязат сметките. Ч е ще почне едно ходене, мани ,мани. До Кунева, Костов,Яне или Трактора. Но ми се чини , че ще опре до Доган. Нататък въвят нещата.
44
35
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ!
43
14
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този който крещи неистово по митингите, а в Парла-мента нищо не прави се казва ...ВОля ЛЕНина = ВОЛЕНА баща му е сливенски *** ...Преструвал се е на сляп, за да не служи в Българската армияНяма данни да е завършил математическата гимназия в ЯмболНяма данни да е завършил приложна фотография в СофияНяма данни да е завършил Семинарията в СофияНяма данни да е завършил Българска филология в Софийския университетВъобще каквото е започнал, не го е завършилСъщия *** е бил служебен фотограф на 6-ти отдел на ДС, към ОУ МВР - ВрацаСлед това е назначен служебен фотограф към Музея за българска литература в София,от личния приятел на Т. Живков - Георги СвежинНа 6 Юни 1984 г. СРС образува дело N 5152 срещу Сидеров, по член 264, ал. 2 от НК ( изнудване ), защото е откраднал скъп японски фотоапарат - около 1 000 $, и иска пари от собственика за да му го върне.ДС го спасява от съд и затвор. Сидеров вече е агент СотирПознава се с Ахмед Доган от преди 10 НоемвриПодписва петиция за освобождаването му от затвораСлед 10 Ноември е бил на тайно обучение в САЩКандидат на СДС за депутат - не е избранНазначен от ДС за гл. редактор на "Демокрация" без журналистическо образованиеПише люти статии срещу българите в защита на Ахмед Доган и ДПСДокарва вестника до фалитСлед това скъпо платен служител на приятеля на Доган - Илия Павлов и МултигрупПосле дребен писач в "Монитор"После временен водач на листата на НДСВ за Ямболски окръгОтстранен от Кобурга заради връзки с ДСПосле увъртащ се около БСП за депутатско мястоНакрая му се отвори парашута като "краен националист и патриотин"Получавал е пари от Доган (1,6 милиона лева), от арабите, от Сашо Дончев и т.н.Както лично той, така и всички местни шефове на Атака са жидо-масониЗа 2 години власт на АТАКА над ГЕРБ (заради подкрепата ) от 2009 до 2011г. бяха замразени заплатите и пенсиите на работещите българи, а помощите и детските на *** търтеи бяха рязко увеличени. Само чрез прегласувания бюджет през 2010 г. Сидеров дари нови 800 милиона лева на манговците.Любимия Му лаф : " ВАЖНОТО Е КИНТИ ДА ПАДАТ "
42
11
 
21
 
! Отговори
атакаааааааа преди 12 години
Да живее нашия вожд и спасител е той, другаря Волен Сидеров,дето за 6 години *** в Парламента,НЕ СИ МРЪДНА ДУПЕНЦЕТО, ДА ПРЕДЛОЖИ КАКВОТО И ДА Е СРЕЩУ *** ПАПЛАЧДайте да МУ дадем още 6 години и няма да остане и един българин наоколоВервайте МУ
41
13
 
19
 
! Отговори
нормален преди 12 години
Атакаджийте нещо полудяха, а бе ***, кой ще гласува за Болен, представям си в какви игри ще ни вкара този човек, ако въобще би бил президент!!! Волен - главнокомандващ?????ВСЕ ПАК не ни се воюва с целия свят!!!
40
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ БИЛИ НА ПРЕДИЗБОРНА СРЕЩА С ГЕРБ-МЛАДЕЖИ В ЕДНО СЕЛО. ГЕРБАДЖИИТЕ ЕНТЕЛЕГЕНТНИ МОМЧЕТА , ПОПИТАЛИ:-БАТ БОЙКО А БЕ ВСЕ КАЗВАШ АМА КАКВО Е ТУЙ НЕЩО ИНФРАСТРУКТУРА ?БОЙКО ОТГОВАРЯ:- МОМЧЕТА ВИЖТЕ СЕГА , ТО НЕ ВСИЧКО РАЗБИРАМ ОТ ТОВА КОЕТО ПРИКАЗВАМ , АМА ЕТО ОНЗИ ДЕН ЧЕТА : .........И БЕ ВИНЕТУ САМ В ПРЕРИЯТА 3 ДНИ И 2 НОЩИ ........ АМА КОГО ИБЕ , КАК ИБЕ , ПЪК И САМ ...ВЪОБЩЕ НЕ РАЗБРАХ
39
11
 
29
 
! Отговори
долу АТАКА, ГРОБ преди 12 години
- Атака заедно с ГРОБ остави в сила расисткия праг от 350 лв. БРУТО, с който са спрени детските на над 570 000 бели деца- Атака заедно с ГРОБ остави в сила по-големите детски на циганчетата - вместо 35 лв., техните детски са 59,15 лв. + 78 лв. за майките месечно- Атака заедно с ГРОБ отмени срока от 1 год, за получаване на помощи, и сега мургавелковците ще ги получават ДОЖИВОТНО- Атака заедно с ГРОБ отмени условието че непрекъснато пътуващите на собствена сметка в чужбина роми-ПРЕСТЪПНИЦИ не са крайно-бедни, и не получават помощи. Сега и те ( дето не си знаят парите) получават помощи на наш гръб- Атака заедно с ГРОБ, чрез прегласувания бюджет по средата на миналата 2010 г. увеличи помощите и детските на *** с нЕкакви си 800 милиона лева- Атака заедно с ГРОБ замрази (тоест чрез инфлацията намали) заплатите и пенсиите на МИЛИОНИ работещи българи- Атака заедно с ГРОБ увеличи трудовия стаж на българите с 3 години. На жените от 34 на 37, а на мъжете от 37 на 40 ... "НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ - ЧЕСТИТО !"Атака заедно с ГРОБ и ДПС гласуваха сделката за БулгарТабак и така го подариха на Доган БейМоже да се продължи така цяла нощ и цял ден за злодеянията на Айдук Сидер и Борко ***

Спонсорирани публикации