Най-лошият ми ден във футбола, заяви Фърги

"В един момент трябваше да се примирим със загубата"
Обновена: 24 окт 2011 15:01 | 24 окт 2011 08:10,
34
Най-лошият ми ден във футбола, заяви Фърги
Снимка: Reuters

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън определи загубата с 1:6 от Манчестър Сити в градското дерби като "най-лошия ден в кариерата ми".

По-рано днес "гражданите" се възползваха по максимален начин от изгонването на Джони Еванс в началото на второто полувреме при резултат 1:0 за тях. След това те се развилняха и тотално попиляха защитата на "Червените дяволи".

Така след като и Челси загуби своя мач от кръга отборът на Роберто Манчини вече води с 5 точки на върха на класирането.

"Това е най-лошият ден в моята история. Дори и като играч не мисля че съм губил с 1:6", коментира Фърги след мача.

"Не мога да повярвам на резултата. През първите 25 минути играхме страхотно и доминирахме. Разбира се, те вкараха първи и това бе сериозен удар, но и при 0:1 мачът можеше да се обърне".

"Това, което ни уби бе червеният картон. Продължихме да атакуваме дори и при 1:4, а трябваше просто да си кажем: "днес не ни е ден".

"Въпреки това продължихме да атакуваме, бековете ни нападаха непрекъснато напред. И така те практически винаги бяха трима срещу двама. Беше луд, луд футбол".

"Мислех, че с опитът който имат Рио Фърдинанд и Патрис Евра, трябваше да осъзнаем това. Но продължихме да атакуваме. Оставихме толкова много пространства".

"Понякога трябва просто да проявиш здрав разум".

Все пак накрая Сър Алекс опита да погледне от добрата неща на страната и заяви, че резултатът трябва да мотивира отбора.

"Това е идеалният резултат, на който трябва да отговорим. В съблекалнята имаше доста срам днес. Всички са разочаровани, но точно това ще направи разликата".

"До януари ще сме вече наред. Обикновено получаваме удар някъде по пътя и след това се представяме добре през втората половина от сезона. Трябва сега да стане по същия начин".

"До този момент вече изиграхме мачовете си с отборите близо до нас в класирането, така че не можем да променим нещо. Разбира се, те трябва да играят помежду си. Но най-важното за нас е втората половина от сезона".

Реакцията на Роберто Манчини след срещата четете в gol.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дърти дъвкащ дъртаняне,най-лошия ти ден във футбола тепърва предстой.Това ще е денят,в който жребия за ШЛ ви срещне с Барселона.Този път няма да спрат гаврата със жалката ти сбирщина в 65-тата минута,като на финала.Този път ще те газят докрай и ще се изтропат на смешния ти """""най-велик"""" клуб "в света".
33
0
 
3
 
! Отговори
обективен преди 12 години
Никой не е съвършен! Парите и властта замъгляват съзнанието. Фергю нарочно се е заинатил да не пуска Бербо да играе, както направи преди време и с Торез и ...... /който играе в САЩ сега/ Но - възмездие има!
32
1
 
5
 
! Отговори
сони преди 12 години
Фергюсън е велик треньор, но това не може да бъде обяснено на нашите ***.Ако в МЮ имаха нашето примитивно мутренско мислене във футбола-щяха да си сменяват треньора всяка година.Всеки отбор има кризи и лош ден-МЮ имаха просто лош ден! Не може отбор, който е победирл Арсенал с 8:2 , Челси, Тотнъм и т.н да е слаб отбор! МЮ влиза в коловоза от следващия мач и както ВИНАГИ ще се бори за титлата!
31
6
 
15
 
! Отговори
кorleone преди 12 години
Добре,че нашето куцо конче не игра! Щеше да бъде виновно за всичко,просто господ го запази от тоя резил! Да вкараш кол между краката на вратаря,резил!
30
3
 
3
 
! Отговори
Чочарито, Наня и сие преди 12 години
Може би имеш предвид нещо като:Ave Avi! Asinus fissilis te sautat!
29
1
 
17
 
! Отговори
Бургас преди 12 години
Абе тоя нв се отегли до като е на върха сега нека трупа негативи,*** е също защото държи Бербатов на пейката,голмайстора на отбора му..
28
3
 
2
 
! Отговори
Чочарито, Руня и сие преди 12 години
Ave avi illi salutare split!
27
1
 
5
 
! Отговори
!!! преди 12 години
aide kato mn puska onq s 4erniq moliv pod o4ite 4i4erito,sa te to mu go nadup4i qko...toq skriloznik ostai berbata na peikite,ta toi koga go e poskal,ama sq berbatov 6te se maha ot man.utd i mn kef 6te mi stane dqtkata da gubi ma4ove,po zle ot man.utd i man.city!!!!
26
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защото си *** да държил най-добрия си голмайстор на пейката! Дърт ***!
25
3
 
46
 
! Отговори
будилник преди 12 години
Жената на Алекс Фъргюсън го буди сутринта:- "Алекс, ставай че стана 7..."- "Как 7, не бяха ли 6 ?????!!!"
24
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако на САФ шефовете му бяха "***" от ЦСКА, досега да са го пенсионирали 100 пъти.
23
2
 
20
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Е тоа Фергюсън е издухана флигорна бе как го търпят шефовете му не ми е ясно,да оставяш постоянно голмайсторът си на пейката и да разчиташ на някакво шаманче от джунглата което не може и топка да спре както трябва говори издухана кратуна.
22
1
 
20
 
! Отговори
мен преди 12 години
и още ще има деде, ти само стой и гледай. рунята както е тръгнал май изобщо няма да се разходи дори до полша
21
2
 
34
 
! Отговори
Митю преди 12 години
Ами като не пуска наш Митю така е. Направо Гражданите с публиката си им разкатаха фамилийката без да блестят с нещо особено.
20
2
 
26
 
! Отговори
2012 преди 12 години
То бива бой,ама то направо стана секс
19
1
 
28
 
! Отговори
Чичарито преди 12 години
Шейх Мансур щял да влиза в филмовия бизнес първия му филм щял да се казва "SIX and the CITY"
18
1
 
33
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
Начичаритиха му го на дедето, въпрос на време беше.
17
3
 
32
 
! Отговори
статистик преди 12 години
Тичане /МЮ/ или Техника/Сити/Играчи за ГОЛЕМИ мачове /МЮ/ или ОТБОР /Сити/Тевес като се правеше на ПО-ГОЛЯМ от отбора - ОТПИСАН и глоба ..Руни като се правеше на ПО-ГОЛЯМ от отбора - ЗАПИСАН на екскурзия до Дубай, терапия в САЩ и ПОВИШЕНИЕ на заплатаПреди смените 0:2след смените /Чичерито/ 1:6Подхода е различенРезултатa също !
16
36
 
9
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
Какъв Бербатов бе ***.Та те не го броят за жив там и има защо.
15
2
 
63
 
! Отговори
krasi преди 12 години
Треньорски провал, но пък страшно ме кефи, че Бербо излезе чист и се видя кой колко може.С тази игра нищо добро не очаква МЮ.

Спонсорирани публикации