Гълъбин Боевски е в емоционален шок

Ще бъде преместен в килия с българи
Обновена: 11 ное 2011 14:38 | 11 ное 2011 07:05,
267
Гълъбин Боевски е в емоционален шок
Снимка: Архив Булфото

Гълъбин Боевски е в емоционален шок, защото не може да възприеме факта, че е в затвора, пише в доклад до Външно министерство Мануел ду Насименто, временно управляващ посолството ни в Бразилия, цитиран от „24 часа”.

Боевски ще бъде преместен в килия с българи, след като Насименто разговарял с директора на затвора.

В доклада до министерството пише още, че Боевски няма оплаквания за лошо отношение на служителите и пазачите в затвора, но не възприема условията там: "Той се намира в добро физическо състояние и в емоционален шок. Не може да възприеме факта, че е в затвора!”

Според адвоката на Боевски Ивайло Дерменджиев обаче, той бил тормозен от съкилийници. Щангистът бил в килия с 15 затворници, един от които с присъда от 300 години за тероризъм, обясни адвокатът.

“Той е доста силен човек, но две седмици никой не му е обърнал внимание. Няма никакви самопризнания. Разпитът му от задържането е само на една страница и нищо повече. Няма повдигнато обвинение. Вярно, че няма вериги, но пък не трябва да се забравя, че той е единственият, който е без присъда в този затвор”, разказва Дерменджиев.

Сега Боевски ще бъде преместен при българи. Според данни на Министерството на външните работи в затвора "Итаи" има близо 70 българи, много от които също са заловени да пренасят наркотици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
1
 
69
 
! Отговори
7878 преди 12 години
АКО МОЖЕ НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С "НЕВИННИЯ" БОЕВСКИ!! СТИГА ВЕЧЕ! БИЛ ИЗТЕРЗАН, БИЛ В ЕМОЦИОНАЛЕН ШОК... Е И? НИЕ КАКВО ДА РЕВЕМ ЛИ? ЗАЩО НИКОЙ НЕ КАЗВА ЧЕ НАПРИМЕР В ИРАН ИМАМЕ ПОДОБЕН СЛУЧАЙ, ЧОВЕКЪТ ГО ОСЪДИХА НА ДОЖИВОТЕН! НЯКОЙ ДА ПИШЕ ЗА НЕГО? ОСВЕН ТОВА ТОЙ БЕШЕ ШОФЬОР НА ТИР. В ЕДИН КАМИОН Е МНОГО ПО-ВЕРОЯТНО ДА СЛОЖАТ НЕЩО ПРИ ТОВАРЕНЕТО БЕЗ ДА ЗНАЕШ, ОТКОЛКОТО ДА СЛОЖАТ 9 КГ В КУФАРА ТИ
151
1
 
39
 
! Отговори
ceco преди 12 години
каквото и да говорим истината е една галабин си е виновен сам
150
1
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аршина трябва да е еднакъв за всички българи. За колко други в затворите по света е направено нещо подобно? Сигурно има много други, които лежат за много по невинни прегрешения. България не се слави с добра репутация в света а сега Боевски ни лепна още едно петно. Гълъбин Боевски е в емоционален шок!!!!!!!!!!! Цяла България сме в емоционален шок. 80% от българите едва свързват двата края! ТОВА Е ШОК.
149
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
70 българи в някакъв затвор в Бразилия!!!!!!Това е шокиращо!!!
148
1
 
23
 
! Отговори
Баси преди 12 години
Само на мен ли ми се струва, че някак си мнооого нежно е обгърнал с ръчички микрофона, погалвайки го отдолу?
147
1
 
18
 
! Отговори
Маугли преди 12 години
Момчето е член на ГЕРБ и е странно защо Председателя Цветанов още не се е изказал в негова защита.
146
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щангистът бил в килия с 15 затворници , той бил тормозен от съкилийници ! Вече сигурно тамошните затворници официално са му променили името от Гълъбин в Гълъбина !
145
1
 
14
 
! Отговори
Мдааа преди 12 години
Оххх .... как боли.Гълъбин(ка) е в шок от аналното неразположение в щадяща 18+ поза "наведен трафикант по бразилски табиет"Мдааа....Гълъбин вече не е същия!
144
1
 
26
 
! Отговори
Митко преди 12 години
До 148. Няма как да стане. На фотографиите/които тук не са дадени/ се вижда, че хероина е в замаскирани скривалища в стените на куфарите. Няма как да го сложат в багажното след чекирането. Плюс това с тези куфари е влязъл в Бразилия - имат входни стикери от летището при влизане в Бразилия, така че куфарите са купени извън Бразилия. Това, че адвоката му е казал какво да лъже, не значи, че е невинен.
143
1
 
22
 
! Отговори
Га яди кюфтътъ .... преди 12 години
Живял като баровец с чужди пари. После почнал да пренася дрога за да ги върне. Сега бил в шок. Аре у лево ! Да го затварят там, че тук имаме достатъчно *** !
142
0
 
41
 
! Отговори
gostenkata s kosata преди 12 години
Прави ли ви впечатление,че само в един бразилски затвор в далечна Бразилия има пвече задържани българи за наркотрафик отколкото тук?! Да се смеем ли да ревем ли......или да емигрирам докато ЕС още не се е разпаднал и все още не са ни изолирали от нормалните държави?!.....вие драги съфорумци,какво ще ми препоръчате?:)))))
141
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
знаете ли колко български престъпници нарко-трафиканти лежат по затворите и никой, никога не чува за тях? защо ни занимават с Гълъбин? Сбъркал е, ще си понесе последствията и това е! Или всеки си мисли, че като в България всичко е позволено, така е и по Света?
140
0
 
13
 
! Отговори
попа преди 12 години
Няма да злоадствам по адрес на човека - опитвам се да размишлявам възможно ли е да ти набухат няколко килограма хероин в едни куфари без да усетиш, а ти все пак си олимпийски по вдигане на тежести, не по шахмат, различаваш и ако изведнъж вдигнеш 1/2 кг. по-тежко...Другата възможност е да му ги набухат на случаен принцип в багажното след чекирането,ама да са имали на склад килограми с бяло в багажното и да го разхвърлят по чанти, малко не ми се вярва.Все пак някой тр и да го прибере в Испания.
139
0
 
9
 
! Отговори
gostenkata s kosata преди 12 години
Когато дойде Шок ,тогава ще е страшно ..това още нищо не е...дръж се момче!!!
138
2
 
28
 
! Отговори
:) преди 12 години
Гълъбине, Гълъбине...кой те хване да те мине. Там в Бразилия в затвора лапай *** без умора.
137
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Шокиран наркотрафикант.
136
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С тези оскубано вежди ще стане дърта кралица на карнавала в Бразилия по затворите за 13 години !
135
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Гълъбин Боевски е в емоционален шок, защото не може да възприеме факта, че е в затвора,"Хахахахахаха ... друго си беше в България, дето само електоратът ходи в затвора, а? :))))
134
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Требе да пратим нашите съдии на обучение в Бразилия.
133
5
 
29
 
! Отговори
преди 12 години
Дано Кокаин Боевски да изпита и ГОЛЯМ *** ШОК в затвора!!!

Спонсорирани публикации