Мит Ромни спечели гласуването в щата Айова

Бившият губернатор на Масачузетс победи само с 8 гласа преднина
Обновена: 30 яну 2012 14:29 | 4 яну 2012 11:07, Елка Василева
23
Мит Ромни спечели гласуването в щата Айова
Снимка: Reuters

Бившият губернатор на американския щат Масачузетс Мит Ромни спечели гласуването в щата Айова за президентската кандидатура на Републиканската партия само с осем гласа преднина пред бившия сенатор Рик Санторъм, предаде Ройтерс, като се позова на партиен представител.

Нищожната преднина на Ромни от осем гласа дойде при гласували общо 122 255 избиратели, каза председателят на Републиканската партия в Айова Мат Строун.

Още по темата

Ромни спечели 25% от гласовете в първата надпревара от борбата във всеки щат за номинацията на Републиканската партия за кандидат-президент, който ще се състезава с Барак Обама на 6 ноември.

Претендентите за кандидатурата на Републиканската партия сега заминават за Ню Хемпшир, където проучванията сочат солидна преднина за Ромни, посочва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: АйоваМит Ромни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
М-р Х преди 12 години
Мит Ромни е *** - четохте ли му изказването, че ЕВропа трябав сама да си оправя дълговете? Значи САщ може да печата долари, посел да не плаща дълоговете си а накрая ЕВропа да се оправя. Ама че нахалнииц са тези републиканци.
22
0
 
1
 
! Отговори
bg преди 12 години
Za suzalenie ima vtori kato George Bush i toi e v momenta.
21
0
 
1
 
! Отговори
bg преди 12 години
Rik Peri e ***.
20
7
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 12 години
За съжаление втори като Дж. У. Буш скоро няма да има, това беше истински Император. Дано да им светне под шапката и да изберат Рик Пери - расов тексасец.
19
0
 
4
 
! Отговори
bg преди 12 години
do 11-i satanist,i smrudliv,i cionist,i lujec.
18
2
 
4
 
! Отговори
bg преди 12 години
Mit Romni e ***.
17
5
 
6
 
! Отговори
Ястреб преди 12 години
До 16 - Аййй.... колко си лош! А и грамотен - успя да намериш една печатна грешка в българския на един турчин! Ай, ай, ай..... Между другото, какво значи тази дума "ширекоте"? Вид шоколад ли е? ;-) Мир, брато! Честита ти нова година!
16
5
 
7
 
! Отговори
До Ястреба преди 12 години
Абе я се махай оттука с *** си Турция и *** Ердоган. Можеш само да злобееш и да скърцаш със зъби нещастнико. САЩ и при новият президент ще продължат ви го намъкват отзад в ширекоте ориенталски дупета... и се пише "абсолютно", а не абсулютно. Ти български да не си учил в анадолският университет? Щото отТурция нищо читаво и свястно не е прокопсало.
15
0
 
1
 
! Отговори
Марк преди 12 години
Велика държава! но скоро Ки4тай ще бъде повелика!За съжаление!А впрочем на снимката синът му е 101 % американец!
14
12
 
12
 
! Отговори
Ястреб преди 12 години
САЩ са най-великата еврейска (ционистка) колония и няма абсулютно никакво значение, кой ще бъде избран! Агендата на следващит президент е готова и го чака някъде из задните стаи на Уолстрийт! Изборите в САЩ (както и в която и да е "демократична" държава!) се провеждат със цел да се поддържа жив митът за демокрацията. Те изпълняват функцията на предпазен валф на котел под налягане, само това! След всеки избор и котелът си е същият, и котелното си е същото, и котелджията си е същият!
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Блаженни са вярващите и по какво се различава според теб Газпром от Шеврон или щом са братушки гащите долу. Няма по голяма опсност за националната ни сигурност от Русия , ако това не си го разбрал , няма за какво да говориме. И Катуница какво звучно българско име и ДПС и международния тероризъм са само закачки и детски игрички , ако разбираш въобще какво ти казвам.
12
2
 
5
 
! Отговори
до 10 преди 12 години
Руският ботуш не важи вече Нищо не може да гази Огледай се 21-ви век е какъв ти руски ботуш русия не е СССР русия има интерес да води бизнес отношения със запада и САЩ а не да води война!
11
9
 
12
 
! Отговори
U$A преди 12 години
Това ще е и новият президент на САЩ! Обама никой няма да го търпи още един мандат. По слаб и не решителен президент САЩ не бяха имали! За да си президент на велика сила е необходимо да си твърд, решителен, вулгарен, милитаристичен, радикален! В противен случай ти се качват на главата разни държавици, изживяващи се като "велики"!
10
4
 
3
 
! Отговори
Anonimen преди 12 години
Теб те е смачкал руския ботуш , който както казват където мине трева не никне , а колкото до бифтека , предпочитам го пред борша освен след як сибирски запой
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всъщност Рон Пол все още има шанс. Първите 3ма са важни, а др. Пол е на трето място, при това с не лош резултат. Другите двама взеха по около 30 000, а той - над 26 000. Светът се събужда.
8
3
 
7
 
! Отговори
Бизо до 7 преди 12 години
Е аз какво казах - същото! Войни, инвазии, интервенции - републиканците са изразители на интересите на най-едрите, хищни и безскруполни кръгове в Америка. Това са хората, които признават само насилието и подчиняването като работеща технология на международните дела. Те имат за цел да накарат целия свят да работи на няколко мултинационални финансови и петролни мастодонта. Аз оценявам събитията като човек, а не като говежди бифтек, който се радва, че ще го сдъвче американска металокерамика!
7
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е съвсем така Айзехауер два успешни мандата извади Америка след ВСВ , Никсън спря войната във Виетнам , Рейгън два мандата непрекъснат растеж след петролната криза в средата на 70 и унищожи комузма , Буш старши спаси Кувейт и прекърши Садам и амбициите му да става новия Новоходоносор , Буш младши изпи най-горчивата чаша от студената война , която запали сърцето на Америка и поведе войната с тероризма , всичко си има цена
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Американците няма да изберат Мит защото е мормон. Те никога няма да гласуват за мормон. Обама ще бъде преизбран ако опонента му е Мит.
5
4
 
5
 
! Отговори
Бизо преди 12 години
Кой ще да е, но следващият президент ще е републиканец и войната започва. Тя не, че е спирала, ама друго си е републиканците да се развихрят! Два мандата на републиканец, после един на демократ да се чуди как да закърпи бюджета и да прескочи фалита, и после пак харчат за войни, и така докато дълговете им стигнат до числа, каквито още не са ползвани в икономиката и се откажат да ги смятат... хахахаха!
4
2
 
14
 
! Отговори
!!!!! преди 12 години
За съжаление Рон Пол не може да спечели,защото казва истината за т.нар. Фед . резерв и други подобни !!!

Спонсорирани публикации