Почерненият чичо: Казах им да не тръгват. Трагедия!

Тежка катастрофа на заледен път отне живота на 3-годишно дете
Обновена: 6 яну 2012 15:07 | 6 яну 2012 14:21,
258
Почерненият чичо: Казах им да не тръгват. Трагедия!
Тежкият сблъсък край Съединение. Снимка: Dnes.bg

"Казах им да не тръгват, защото е заледено, трагедията е голяма", разказа през сълзи за Dnes.bg чичото на загиналото 3-годишно момченце при катастрофа край Съединение тази сутрин.

Мъжът пристигна на мястото на зверския инцидент и буквално си скубеше косите от мъка заради станалото.

"Поледиците взеха жертва, заради заледения път линейката е закъсняла с 20 минути", разказа друг близък на семейството.

Още по темата

Всичко става за секунди в 9 часа тази сутрин. Тогава 31-годишната майка води 3-годишното си дете на детска градина. То е било с обезопасителен колан и в детско столче.

На завой колата й се завърта заради заледения път и се удря в крайпътно дърво. За нещастие ударът е бил най-силен от страната на детето. То загива на място.

20 минути на пътя Съединение-Точиларци майката е стояла сама със загиналото дете. Тя е в шок.

"Как нямаше кой да опесъчи пътя, всички ходят на работа, знаеше се, че ще има поледици", вайкаха се хората от Съединение.

Три часа продължи огледът на мястото на инцидента, а от пътна помощ срещнаха затруднения при транспортирането на смачкания автомобил.

Опесъчаването на заледения пътен участък започна един час след зверската катастрофа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
44
 
! Отговори
kiki преди 12 години
hahaha, ти си много тъпо парче. Значи на Орлов мост може да е изчистено и опесъчено, а по другите пътища хората да не карат, защото няма кой да опесъчи. По каква логика? Плащат по- малки данъци, нямат деца, които да заведат на градина, нямат работа, за да стигнат до там по някакъв начин. Хората тръгват на работа или да си карат децата рано сутринта - те тръгнали да опесъчават в 10.00?!?
26
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И за чий х*й плащаме винетки и сини зони ?!
25
4
 
33
 
! Отговори
Мони преди 12 години
До Марко: Извинявай, но тва на всеки може да се случи дори и най-добрия шофьор да си. Много жалко за това детенце :(
24
5
 
22
 
! Отговори
до 18 преди 12 години
с толкова намачкана врата с колко е карала според теб? А до тези, които казват, че само в БГ не се чистят пътищата между селата, мога да им кажа, че и в Германия и в САЩ не на всякъде е почистено...
23
31
 
12
 
! Отговори
Марк преди 12 години
Колко жалко!!А бе не съм сексист, но все пак май е вярно, че колкото един *** може да е добър скиор, толкова и една жена може да е добър шофьор!
22
5
 
4
 
! Отговори
do 10 преди 12 години
и аз бях на твоето мнение докато не гледах една демонстрация на столче за кола и как ги изпитват хората. Проблема според мен е в столчетата който се продават и колите който караме не че вина нямат и тия от пътно подържане но и колегата с коментара че не е орлов мост е прав първо се опесъчава там където има голям поток междуселските пътиша някой ден то там така и така 90 процента от колите са без ГО даже и без номера преди седмица на пътя долен чифлик цонево
21
9
 
8
 
! Отговори
БУРГАС преди 12 години
hahaha, употребяваш думи чието значение не разбираш и това те прави още по-жалък.Дори на *** като теб не пожелавам да разбере мъката на това семейство.
20
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трагедия.Но като е бил заледен пътя,се кара с 40 км/час макс.Тои тогава може да стане беля,но няма да е с фатални последици.
19
5
 
34
 
! Отговори
varg преди 12 години
Аве тая с колко е карала.Как може да стане такава катастрофа,ако караш с 30.
18
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалко за детенцето, бог да го прости! Но да ме извинява майката, този нисан за да се омачка така, не е карала с 40 или 50 км/ч. Заледено е, ако трябва и ще лази с колата като бръмбар! От жените зимни шофьори НЕ СТАВА! Не че и на сухо много ги бива!
17
4
 
64
 
! Отговори
g преди 12 години
вече и хората са изпрегнали. Щом взеха даже да си мислят, че е работа на данъкоплатеца да опесъчава междуселски и междуградски пътища, очевидно промиването на мозъци в държавата има успех. Да взема да почна и сам да се лекувам, вместо да чакам на другите да ме излекуват, да си правя и сам зъбите, събирам една бригада и са готови за 2 часа...Ако сме свястна държава, а не сме, сега фирмата, която отговаря за почистването ще бъде зверски осъдена, така осъдена, че собственика й да остане без нищо
16
0
 
46
 
! Отговори
Ави преди 12 години
Забелязах 4е много шофери не разбират,4е зимни гуми от лед Не спасяват и верига да сложиш няма спасение,намалети скорост при заледен път,Жалко дете,беда,беда.
15
9
 
47
 
! Отговори
СМУТ преди 12 години
ШЕФА НА ПЪТНОТО ОСТАВКАОТГОВОРНИКА ЗА ТОЗИ РАЙОН УВОЛНЕНИЕ И СЪД
14
2
 
36
 
! Отговори
Discovery преди 12 години
До 10:Ти глупав ли си или да. Тея столчета не е казано, че винаги ще спасят детето. Но дори и един детски живот да спасят пак е нещо, то и колана няма да ти спаси живота, ако се натресеш със 100км/ч. Столчетата предпазват при по леки удари, ряко спиране и т.н... Какво е виновно столчето... дано не си баща наистина, че си кух до небесата!!!Дано се съвземат хората, от тоя ужас....
13
32
 
27
 
! Отговори
ЧИЯ Е ВИНАТА преди 12 години
НЯМА КАКВО ДА СЕ ВАЙКАТЕ . ВИНАТА Е НА МАЙКАТА -КАТО Е ЗАЛЕДЕНО КЪДЕ Е ТРЪГНАЛА И С КАКВА СКОРОСТ Е КАРАЛА ТАЯ ПУНДА. СЕГА -ВИНОВЕН Е ТОЯ И ОНЯ, САМО ТЯ НЕВИННА. ЖАЛКО Е САМО ЧЕ ДЕТЕНЦЕТО Е ЗАГИНАЛО. НЕКА НЕГОВАТА ТРАГИЧНА СЪДБА ТЕЖИ НА СЪВЕСТТА НА МАЙКА МУ.
12
16
 
13
 
! Отговори
hahaha преди 12 години
който знае за какво говоря ме разбра добре. Останалите *** да ми слагат минуси. Те няма и да разберът за какво говоря
11
35
 
23
 
! Отговори
hahaha преди 12 години
ама тая какво си мисли - пада сняг и цялата държава се втурва да опесъчава пътя Съединение-Точиларци.Тая да не е на орлов мост?!?! Като е заледено се кара внимателно. Караш ли бавно на леда и с 50 да се удариш пак нищо ти няма. Ама удариш ли се с 100 на лед.... Свикнала да кара с АБС СБС и кви ли още други системи има в тая кошница. Карат те да си мислиш че си фанал господ за яката. Човек свиква да кара без да мисли за пътя защото колата изглежда стабилна. И до един такъв момент си излъган....
10
10
 
40
 
! Отговори
Баща преди 12 години
Толкова за прочутите столчета. Като има да става..... Кога ли ще ми кипне и ще го изхвърля от колата???Жалко, много жалко за детенцето!
9
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалко за детето и родителите му. Явно и в Съединение, като навсякъде, зимата ги е изненадала и никой не си върши работата съвестно. Щото някой отговаря за пътя и е бил длъжен да вземе необходимите мерки, но... Бог да го прости, детето.
8
4
 
12
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
МВР КОРИФЕИТЕ...:- То е било с обезопасителен колан и в детско столче...?!?!?!?!?!?!????!??ТОГАВА - ЩО РУЧАХМЕ ЖАБЕТАТА...???????