Почерненият чичо: Казах им да не тръгват. Трагедия!

Тежка катастрофа на заледен път отне живота на 3-годишно дете
Обновена: 6 яну 2012 15:07 | 6 яну 2012 14:21,
258
Почерненият чичо: Казах им да не тръгват. Трагедия!
Тежкият сблъсък край Съединение. Снимка: Dnes.bg

"Казах им да не тръгват, защото е заледено, трагедията е голяма", разказа през сълзи за Dnes.bg чичото на загиналото 3-годишно момченце при катастрофа край Съединение тази сутрин.

Мъжът пристигна на мястото на зверския инцидент и буквално си скубеше косите от мъка заради станалото.

"Поледиците взеха жертва, заради заледения път линейката е закъсняла с 20 минути", разказа друг близък на семейството.

Още по темата

Всичко става за секунди в 9 часа тази сутрин. Тогава 31-годишната майка води 3-годишното си дете на детска градина. То е било с обезопасителен колан и в детско столче.

На завой колата й се завърта заради заледения път и се удря в крайпътно дърво. За нещастие ударът е бил най-силен от страната на детето. То загива на място.

20 минути на пътя Съединение-Точиларци майката е стояла сама със загиналото дете. Тя е в шок.

"Как нямаше кой да опесъчи пътя, всички ходят на работа, знаеше се, че ще има поледици", вайкаха се хората от Съединение.

Три часа продължи огледът на мястото на инцидента, а от пътна помощ срещнаха затруднения при транспортирането на смачкания автомобил.

Опесъчаването на заледения пътен участък започна един час след зверската катастрофа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като се обърне колата,пътища много,но тъжния факт е налице,детето си отиде и това няма как да се поправи.Много жалко!
46
1
 
45
 
! Отговори
МАРИАНА преди 12 години
НЯМАМЕ ПРАВО ДА СЪДИМ. ПРОСТО НЕ Е РЕДНО ДЕЦАТА НИ ДА СИ ОТИВАТ ПРЕДИ НАС.
45
1
 
32
 
! Отговори
Sis преди 12 години
Зимни,летни гуми-на леда нищо не помага!Трагедия!Защо плащаме данъци,винетки,граждански и накрая пътищата са леш...???Къде е фирмата за опесъчаването на пътя!!!Къде блеят?
44
8
 
1
 
! Отговори
до 30 преди 12 години
мързи ме да бия 200 километра път до някво забутано *** сборище да извършвам безплатен труд :)
43
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бог да прости детенцето. Пожелавам на всички късмет и Господ да ви пази, защото в *** няма кой друг да ви опази. Налага ми се да пътувам доста в последно време. Голяма част от българските шофьори са деградирали убийци на пътя. Карат неподдържани или зле поддържани автомобили, с несъобразена скорост и неадекватно управление. Разбирам, ако някой е загубил чувството, че трябва да пази живота на другите, но не разбирам, как може да загубиш инстикта си за самосъхранение?!?! А това е масово!
42
31
 
7
 
! Отговори
NON преди 12 години
Eeех кифли кифлии,това кола да караш,не е като да държиш топките.
41
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До училия физика.Писах при заледен път 40 км/час макс!На завой-с 20 км/ч или 10 ако трябва.Но такива щети като на снимката и с 40 км/ч няма как да станат!
40
3
 
52
 
! Отговори
До Малуоумниците преди 12 години
***, на лед съм катастрофирал и с 20, щото това е лед и ако ще да си с най- великите гуми на земята все тая, шейната( колата) си се пързаля и това е. Ако ще пътя да е между Долно и Горно ***, като си плащаме трябва да е почистен, не бе *** колко часа ще почнат, ако трябва и от лятото да опесъчават. Ела във Варна да видиш колите на Хидрострой, дето ни поддържат улиците... все от качествени пътища и почистване са си ги купили.
39
5
 
6
 
! Отговори
losho преди 12 години
no vse pak ne moje da se opesachu celia svyat. Nerealno mi se struva. Jalko za deteto.
38
4
 
22
 
! Отговори
СтароЗагорка преди 12 години
;( Миличкото детенце! Нищо неподозиращо, както си е седяло тихичко в колата и...край ;( С каква скорост е карано, Господи, та се случи тази трагедия ;(((((((:Х Аз ако знам, че си карам детето на заледен и опасен път, първо едва ли бих тръгнала, и второ, ако все пак е било неизбежно да се пътува-щях да се движа с 20 кm/h. Защото при тази скорост, и да поднесе колата, няма да се стигне до толкова потресаваща трагедия, струва ми се ..... :(
37
3
 
34
 
! Отговори
Хъм преди 12 години
До тези, които не са учили физика, на заледен път, със скорост от 40 км./ч. кола без спирачки(те не действат на леда, дори с тях става по-лошо) става не управляема, като при поднасяне и завъртане под въздействието на центробежни сили, колата набира голямо ускорение дори и само при 1-2 завъртания, колкото повече се върти толкова по-лошо, удара е бил силен точно поради тази причина, а за щетите по колата .... да не забравяме все пак, че колите се правят от леки пластмасови сплави и метални листове
36
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гумите летни ли са били,и каква е била скоростта на колата?Бог да прости детенцето.
35
0
 
56
 
! Отговори
Димитрова преди 12 години
Господ да се смили над майката и да облекчи страданието й някак, ако е възможно! Да не можеш да сториш нищо за детето си и да го гледаш... Искрени съболезнования на родителите и роднините!Душичката мила...
34
5
 
3
 
! Отговори
?? преди 12 години
Tezi gumi4ki mai mi mqsat na letni....
33
5
 
9
 
! Отговори
hahaha преди 12 години
до БУРГАС. И не разбирам. Едната система ти увеличава спирането другата спира някое колело за да изправи колата при поднасяне. Аз лично наскоро минавах през планина и не си правя илюзия че някой ще се втурне да ми опесъчава между селски път. Заледено карам с 30-40 и така. А тия системи ти придават илюзия че колата е стабилна. Аз предпочитам да усещам колата, като поднесе придобивам представа за възможностите и скороста. Инъче в един момент ще ме подведе.
32
6
 
19
 
! Отговори
LoL преди 12 години
Съжалявам, но летни *** в комбинация със 100 км са равни на самоубийство...
31
6
 
24
 
! Отговори
ОТ СМУТ ДО 10 преди 12 години
ТИ ВИЖДАЛ ЛИ СИ КАК ИЗЛИТА ДЕТЕ ПРЕЗ ПРЕДНИЯ ПРОЗОРЕЦ КОГАТО НЕ Е НА СТОЛЧЕ, ЗАЩОТО АЗ СЪМ ВИЖДАЛ И ВЪОБЩЕ НЕ ИСКАМ ДА ТИ ГО РАЗКАЗВАМ,ЗАЩОТО НЯМА ДА ТИ СТИГНАТ 2ДНИ ДА ПОВРЪЩАШ ТЪПАКОООООООООООООО
30
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Честит йордановден!Обикаляйте църкви със свещи, целувайте уреди за мъчения(кръстта), чукайте се с яйца!Абе всеки един сатанински ритуал който се сетите!
29
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
жалко за детенцето :((
28
4
 
40
 
! Отговори
до 3 преди 12 години
Ти *** ли си бе "Акълджия" .. нали заради това плащаме тия винетки и данъци ... За да караме уж по "европейски" и "опесъчени" пътища...Ако ти не плащаш винетка и данък отиди ти да опесъчаваш.***

Спонсорирани публикации