Сутрешно пиянско меле в София

Свадата станала заради футболни скандирания, един е задържан
Обновена: 1 мар 2012 14:49 | 1 мар 2012 09:23,
178
Сутрешно пиянско меле в София
Полицията е предотвратила разрастването на пиянски скандал в центъра на столицата. Снимка: Булфото

Полицията е предотвратила разрастването на пиянски скандал в центъра на столицата.

Сигналът за свадата пред заведение на ул. "Гурко" бил подаден тази сутрин към 05.10 часа.

По първоначални данни от МВР две футболни агитки се спречкали вътре в кръчмата, но охраната на заведението успяла да ги извади навън и да се обади в полицията.

Когато униформените пристигнали на мястото, заварили двайсетина души да се бият и псуват.

Благодарение на бързата намеса на полицаите от Първо РПУ и спецчастите на СДВР, боят бил прекратен, а участниците в скандала - отведени за разпит.

В мелето е пострадал един човек, отведен е в "Пирогов", но по-късно отказал лечение, подписал се и напуснал болницата.

С полицейска мярка по Указа за борба с дребното хулиганство за 24 часа е задържан 24-годишният Я.Ц.

Причината за задържането му е, че докато служителите на реда се опитвали да потушат боя, той се държал грубо, нападал и псувал полицаите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
5
 
! Отговори
A преди 12 години
а как е Багата , днес не сте ни информирали ?
82
3
 
28
 
! Отговори
една преди 12 години
Аз също съм забелязала, че хората от провинцията са тези, които всяват омразата. Софиянците сме много по-толерантни и отворени в това отношение. Аз лично не понасям простите хора, а откъде са не ми пука, може да си роден на върха на Бъкимгамския дворец и да не струваш 5 стотинки, може да си от най-убитото село и пак да си човек. Стига с тези разделения на такива и онакива.
81
1
 
0
 
! Отговори
istinata преди 12 години
kude ostana djentalmenskiat boi 1 sre6to 1 ili 2 na 2.tia futbolnite fenove sa bokluciiiii.v4era v ungaria ni naadnaha 100 4oveka samo 4e biahme 6 nie
80
2
 
6
 
! Отговори
До 102 преди 12 години
Ами виж сега, ясно, че географксото положение не определя що за човек ще станеш и каква ще бъде ценностната ти система и моралът. НО - как да бъдеш широкоскроен човек, след като светът ти е между вдна външна тоалетна, една паднала ограда и две селски кръчми? Как да възприемеш ценностите, които те правят човек в едно по-различно общество, каквото е градското? Абе много са факторите, които моделират хората, но безспорно селяните си имат специфично сеслко поведение и непрестанно ни го набиват..
79
1
 
7
 
! Отговори
Бобий преди 12 години
до 90Ти първо се научи да пишеш и чак тогава прави опити да изказваш мнения. Гледам, че нещо мучиш срещу София, но от неграмотните ти бъртвежи не става ясно каква точно ти е идеята. Вероятно изобщо нямаш такава и просто си плюеш по навик.
78
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПОЛИЦЕЙЩИНАААААА !!!!! Я веднага всички полицаи участвали в разтърваването на честно билите се да бъдат наказани , как така !!!! ей не оставят хората на мира тия ушеви бе !!!!!
77
4
 
24
 
! Отговори
Много сте зле ! преди 12 години
Стига с тези глупости София vs. Прованса. Най-малкото софиянци в София НЕ останахме.Цялата България е едно голямо ГЕТО. А и какво значи кореняк софиянец? София е била 20-30 000 когато е станала столица. И зайци да са били БАШ кореняците, няма как за това време да станат 2 милиона :)
76
1
 
5
 
! Отговори
аз преди 12 години
Абе 90, щом толко пяна ти излиза от устата, докато изхождаш това ненужно никому мнение си ясен, човек не злебее срещу нещо, което не харесва, злобее срещу това, което иска да бъде , но може! Нищо против провинцията нямам, имам против просташкия им манталитет, няма значение софиянец или не, всичко е до човек и до възпитание, не знам що се палиш толкова, явно имаш некъв проблем.
75
2
 
14
 
! Отговори
22г.преход в Бг преди 12 години
Все повече и повече започваме да ПРИЛИЧАМЕ, на ----*** ПО МАНТАЛИТЕТ!*** интегрираха българите ,а не обратното ,както се очакваше!*** е в ход в Бг ,колкото и да не ни се иска!
74
2
 
10
 
! Отговори
с. преди 12 години
Провинциалните комплексари пак са се събрали да избиват комплекси!Иначе боя мога да го коментирам така-от комбинацията чалга и алкохол се получават точно такива неща!Как да удържиш напиращата селяния!?
73
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не се заблуждавайте проблемът е в тези физиономии: aidriell.blog.bg/lifestyle/2012/02/17/nedorazumeniiata-na-gerb-spomniate-li-si-edna-ispano-govoria.903554
72
3
 
6
 
! Отговори
91 преди 12 години
91, Може да си прав, но не вярвам. Нямат толкова сиво за това. По-скоро нещята в държавата отиват на много зле. 4 години Тройната + 3 години ГЕРБ = пълен разпад на държавност и ред.
71
2
 
1
 
! Отговори
До 83 от баба ти преди 12 години
А кой е виновен бе! Да не би баба ми Фидоска?Докато има такива зблудени овце като теб, нищо добро не ни очаква.
70
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като искат бой, полицията да ги задържи и да ги бие един ден, та да им начеше крастата.
69
24
 
14
 
! Отговори
Sofia Shit преди 12 години
Провинционалистти с мозък в софия батака на *** нито искат да стъпват нито искат да ви знаят *** софийски Какво си мислите че живеейки в клоака ви прави хора ? 99,9% работите до 1200 лева на месец парцаливковци и сте тръгнали да говорите за провинция - смях Това че нямате никакъв ред и сигурност не ви е виновна провинцията а общината в която плащате данъци бе *** Ню йорк е 30 милиона и няма подобни ексцесии а вие пък откъде да знаете нали сте в девета глуха в *** смешници
68
2
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 12 години
До това положение ни докара тъй наречената демокрация. От всички страни се реве за права. Но никой не споменава думата задължения. Демокрация в БГ няма, има анархия и то в най-лошия и вид. Взехме само отрицателното от запада, нищо положително. Затова ще изчезнем като държава и то съвсем скоро.
67
1
 
5
 
! Отговори
KRUM преди 12 години
ИМА МНОГО ЛЕСНО РЕШЕНИЕ!?БЪРЗА ПРИСЪДА ПО 1000 ЛЕВА ГЛОБА И 10 ДНИ ТЕЖЪК ФИЗИЧЕСКИ ТРУД-В МИНИ,ПОЧИСТВАНЕ НА УЛИЦИ,СМЕТИЩА И КАКВОТО ОЩЕ СЕ СЕТИТЕ!?ПРИ ПОВТОРЕНИЕ НА "ИЗЦЕПКИТЕ" УМНОЖЕНО ПО 3 И ТРЕТИ ПЪТ -ДИРЕКТНО В ЗАТВОРА .
66
4
 
4
 
! Отговори
83 преди 12 години
83, Цеко не съм го споменавал. Леля нямам. А Кутев нямаше да ми разреши да пиша лошо за Гоце и СерГея :) Хайде, отиди се помоли на Боко на плакатчето и се успокой :)
65
4
 
7
 
! Отговори
до: 83 преди 12 години
Всички гербери такава ви е културата и министри ще ми ставате! Пародия!
64
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да живее демокрацията!Напред!

Спонсорирани публикации