15-годишен наби охранител на училище, който му направил забележка

Ученикът ползвал лостове за гимнастика в чуждо школо
Обновена: 7 мар 2012 14:48 | 7 мар 2012 13:20,
32
15-годишен наби охранител на училище, който му направил забележка
Снимка: архив, Булфото

15-годишен ученик нанесе побой над охранител от бургаско училище, който се опитал да му направи забележка, съобщиха от полицията.

29-годишният служител в частна охранителна фирма работи към СОУ "Св. Св. Кирил и Методий". Той направил забележка на момчето, който с двамата си приятели ползвали лостовете за гимнастика, монтирани в двора на училището, без да са негови възпитаници.

15-годишният ученик отказал да се подчини на охранителя, който накарал момчетата да напусне двора на училището. Той му нанесъл три удара в областта на главата, след което побягнал заедно с приятелите си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
1
 
! Отговори
luddddddd преди 12 години
stiga ste komentirali e palqchovci !!!!!!
22
0
 
3
 
! Отговори
losta преди 12 години
ae az bqh tam kogato se sluchi tova molqvi se stiga ste komentirali ohranata doide i pochna da se zaqjda s hvana momcheto i pochna da go durpa nito sme pravili neshto nishto samo stoqhme te izkarvat che toi na e pomolil da si trugnem i nie sme mu skochili na boi ei taka vobshte ne e vqrno ko komentirate kato neznaite pfff
21
0
 
2
 
! Отговори
Елка преди 12 години
Туранага,по принцип съм съгласна с теб,но с едно уточнение:всички живеем при едни и същи условия и виждаме и добро и зло,но собствения избор за това чий глас да послушаме е от решаващо значение-на доброто или на злото.Има и лоши семейства,от които са излизали големи хора,както и обратното.Откъм главата идва всичко!
20
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 12 години
tova e shot tak gi otlejdat roditelite kato nekvi tapiri.Ima dva vida roditeli ili nei dreme za detoto ili puk tolkova im dreme 4e to stane super smotano shot nekoi sa si4komu visi na glavata i mu dava akul.Ot malki triabva da um se subyjdam interesi kakvo im se pravi fudbol boks ski nayka.Kato se zanimash s neshto suznanieto tie zaeto i se borish v oblastasi
19
0
 
0
 
! Отговори
Руцифер преди 12 години
А бе, големи сте неграмотници. Нямате ли ценз. Как е възможно?
18
0
 
4
 
! Отговори
Въй въййй преди 12 години
Всички са "нацепени батки' и 'маняци'Всеки див бесен селянин от Бургас (или околните села) отговаря на следното описание:1) АНЦУГ "АДИДАС"-просто ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! - Признак за висота в йерархията. 2) В тялото тече повече хап, отколкото кръв. 3) Биха ви убили за 5лв 4) На светофара са с евтини коли с надписи "СПАРКО" "МОМО" "ХОНДА" и тем подобни, износени гуми с които се кара и зиме и лете!5) Всички момичета над 12 години са вече мутреси и са се шибали с целия си квартал
17
0
 
4
 
! Отговори
РРР преди 12 години
Трябва да се направят пак интернатите, трудовите възпитателни училища ТВУ и Бойчиновци за по-буйните младежи.На лошо ги научиха пъпчивите, че могат да си правят каквото си поискат ненаказуемо до 18 години.В момента съм в една много малка европейска държавица, в която за няколко цигари с марихуана няма да ти направят нищо, ама за един шамар ако удариш на някой ще лежиш 7 години в затвора.И колите и къщите не се заключват и стоят отворени. И има закон и затвори и за малолетни!!! Това е ДЕМОКРАЦИЯ!
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много хитро е постъпил охранителя.....аз не бих имал такива нерви,въпреки,че нямам нищо против да прибирам прилична сума за 2-3 удара веднъж седмично:)))))).сега остава да осъди мама и тати на пишлемето и пак да ги покани да го ударят:)
15
2
 
2
 
! Отговори
pacjo преди 12 години
hahaha kakva novina 15 godishen nabil ohranitel!smiaaaaaaaaaatai kvi raboti
14
1
 
0
 
! Отговори
ESKOBAR преди 12 години
GOLQM SMQH
13
4
 
2
 
! Отговори
До 14 преди 12 години
Напълно съм съгласен, но много често охранителите са адски невъзпитани, арогантни и нагли...
12
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки избегнат двубой е спечелена битка.
11
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За пъпчивите тинейджъри думата "забрана" е чужда, както и за голяма част от хората.
10
1
 
13
 
! Отговори
До 12. И ти се прав. преди 12 години
На лостовете няма да им стане нищо, ако тийнейджъри,които са от друго училище,поискат да спортуват там. Но охранителят сигурно е получил нареждане да не допуска външни. Затова,когато на човек се направи забележка, е по-добре да поговори човешки със служителя и да се опита да го убеди да ги допусне да поспортуват.Ако пък това е съвсем невъзможно и забранено,по-добре да си тръгне,отколкото да осакати служебно лице.Знаеш ли какви последици може да имат няколко удара по главата?И за какво? За нищо!
9
0
 
6
 
! Отговори
До 11 преди 12 години
Точно така! Ще добавя само, че трябва да се предвидят различни мерки спрямо "буйстващите" - по един начин да се постъпва с малките, а по друг - с говедата, които вече могат да правят деца и да работят. Един 15-годишен, 100-килограмов толуп може да те осмърти, ако те удари три пъти по главата. За него е нужен по-як лобут, после той да се оплаква, а не да се оплакват от него.Подкрепям и пост.7. Такива *** са "герои",докато ги защитават разни "примри-***.к.и" /превземащи се пачи/ с *** мозъци!
8
2
 
8
 
! Отговори
nerazbral преди 12 години
Ne6to otkradnali sa , ne6to povredili li sa, kakvo 6te im stane na lostovete , sportuvat,ne se drusat
7
0
 
5
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
И к'во, не е ли готино и стихчето и брошурата?!!Само се чудят медиите и разни комплексари с каква дъвка да се задъвчат, че да се изкарат велики разбирачи. А тия *** са точно за ТВУ. А охранителите в училищата би трябвало да имат права за задържане на буйстващи деца и за прилагане сила за укротяване както е примерно в САЩ.После при директор, кмет, съдия и по правилник да отиват 5 дни да извършват някакъв гаден обществено полезен труд.
6
0
 
11
 
! Отговори
До 9. Прав си. преди 12 години
Всъщност, така възникват митовете за героите. Повечето хора се съобразяват с възможните неприятности,които биха последвали, а в това време глезльовците вилнеят и си въобразяват, че безобразията им ще минат безнаказано. Околните остават с впечатлението, че точно той - разпасаният глезен умочко е "силният". Но не случайно народът казва "Ще се намери и за теб някой, от майка роден". Все на някого ще му кипне и с 1-2 шамара /даже не с юмруци/ ще накара умочкото да се намоча и да си тръгне плачешком.
5
1
 
42
 
! Отговори
Все тая кой преди 12 години
Абе хора, какво обяснявате, че не ставал за нищо охранителя и други такива щуротии. Той да не е ненормален да отвръща на хлапе. Нали като му завърти един шамар и ще му разбие носа, и после - тормоз над деца, побой, безсрамие...... все има някой недоволен и някой да критикува отстрани.
4
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
казарма

Спонсорирани публикации