15-годишен наби охранител на училище, който му направил забележка

Ученикът ползвал лостове за гимнастика в чуждо школо
Обновена: 7 мар 2012 14:48 | 7 мар 2012 13:20,
32
15-годишен наби охранител на училище, който му направил забележка
Снимка: архив, Булфото

15-годишен ученик нанесе побой над охранител от бургаско училище, който се опитал да му направи забележка, съобщиха от полицията.

29-годишният служител в частна охранителна фирма работи към СОУ "Св. Св. Кирил и Методий". Той направил забележка на момчето, който с двамата си приятели ползвали лостовете за гимнастика, монтирани в двора на училището, без да са негови възпитаници.

15-годишният ученик отказал да се подчини на охранителя, който накарал момчетата да напусне двора на училището. Той му нанесъл три удара в областта на главата, след което побягнал заедно с приятелите си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
21
 
! Отговори
Предлагам: преди 12 години
Няма нужда да пишем мъдри коментари и да спорим с лелки-"примирпу*т*к*и", които, разбира се, рано или късно ще се намесят, за да обяснят, че *** трябва да бъде превъзпитан "с много такт, внимание и любов" и, "за Бога, да не би случайно някой да нагруби момчето!" (Спомнете си как защитавах разглезеното до безобразие 7-годишно ла*й*но от Варна, дето освен съучениците си, биело и учителката!)Затова, бързо да се реши кой още тези дни ще меремети и ***, и приятелите му така, че да запомнят!
2
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А защо не си представиш,че охранителят не е искал да си взема беля, защото *** са непълнолетни и са чатнали. А три бързи удара по главата може да нанесе всяко гаменче, особено ако разбере, че човекът не иска да действа с други методи. За такива само ТВУ с главен възпитател другарят Макаренко.
1
41
 
9
 
! Отговори
... преди 12 години
Представете си какви "охранител" пази децата щом 15 годишно дете го е набило...Браво на момчето...

Спонсорирани публикации