Съботен бис

Депутатката Софи, набеденият секссимвол Асдис Ран и защо новия дрескод е анцуг
7 апр 2012 15:33,
56
Съботен бис
Асдис рекламира бизнеса си с бельо. Снимка: Булфото

Тази седмица е белязана от завръщането на "титана" на българската сцена Деян Неделчев. След близо тримесечно затишие той отново анонсира ново парче. След като възпя японското изкуство икебана, събира съчки из гората, сега брат Неделчев смята да възпее гейове, лесбийки, травестити и трансексуални. Премиерата предстои, датата е 23 април.

И докато чакаме с трепет "избухването" му, откъм парламента долетя една притеснителна новина. Политиците взеха нещо да се гъбаркат със Софи Маринова, дори се понесоха слухове, че щяла да става депутатка от ГЕРБ. То бива интеграция, ама нека управляващите малко натиснат спирачката на популизма. Още повече, че самата певица си призна, "че тия работи не ги разбира" и иска да се изявява там, където е силна - в пеенето.

Да оставим безсмислените каканижения във връзка с предстоящия международен ден на ромите на 8 април и да се насочим към хип-хоп сцената. Колумбиеца представи ново парче, но не с М'глата, а с колегата си Диаманте. Песента е озаглавена "Дявол ли си", но рекламният носител е Асдис Ран. Скандинавката си хареса страната ни и след развода с бившия футболист на ЦСКА Гайдар Гунлаугсон реши да гради кариера. По някаква незнайна логика обявената за "Ледена кралица" минава за голям сексимвол у нас, може би защото засне еротични сесии и отвори бутик за бельо. Така или иначе Асдис е част от това видео и му придава еротичен колорит. Очакваме следващия ход в нейната бурна кариера.


В края на седмицата попаднахме на една уникална оферта на финансова къща, която раздава бързи кредити. Тя предлага спиращата дъха промоция - взимаш кредит и получаваш сборен диск с хитовете на Пайнер. Няма как да не аплодираме тази креативност, за съжаление не може лично да поздравим идейния гуру. Как досега нито една банка не се е сетила за тази възможност. Не е ли хитро вместо да псуваш кризата, ниските заплати и високите цени на горивата, да сложиш слушалките и припявайки "Лъжа е, сърцето ми стене, лъжа е...", да влезеш в офиса и да си платиш месечната вноска. Така де, и без това сме най-нещастната нация - трябва повечко оптимизъм. Всъщност, извинете за грешката. Зад нашата страна има цели десет, които са по-нещастни. Нека имаме по-голямо самочувствие и да не се мерим с Конго и Бенин.  

След като у нас гостува предводителят на "лудата футболна банда" Уимбълдън Вини Джоунс, в столицата акостира лошото момче на баскетбола Денис Родман. Сигурно се питате тия пък какво толкова общо имат? Ами показаха ни своя уникален дрескод по време на обиколките си в нощните заведения. Жени Живкова просто да забрави за нови колекции.

Модата е зададена от холивудска звезда с британски корени и ексцентричен американец, който е бил тръпка на едни от сексимволите от края на миналия век като Мадона и Кармен Електра. А тя задължително включва анцуг тип "Илиянци 1992-ра".

И за финал ви предлагаме една тийнеджърска изцепка на Мадона, с която да си повдигнем настроението. Вижте как певицата лепна парче торта в лицето на мениджъра си Гай Озъри по време на парти-изненада.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Смешно държава в която една 40 годишна лелка с три-четири деца е секс символ! на други места на чалгарка като тази никой няма да й обърне внимание.
36
2
 
2
 
! Отговори
Sony преди 12 години
Bojeeee aman ot kurvoliaci i nashi i chujdi.Abe BOKO ne i li e dal veche niakoi medal za kurvalak v BG ?
35
0
 
2
 
! Отговори
f.u.c.k. преди 12 години
Хайде стига сте се комплексирали.
34
1
 
15
 
! Отговори
ined преди 12 години
Не ни стигат нашите чалга-*** футболни съпруги ами се уредихме и с исландска чалга-*** футболна съпруга.
33
0
 
15
 
! Отговори
peterash преди 12 години
Скъпи момчета и момичета на България,тази ДС-медийна политика на опростачаване е пряк път към вашето лесно "усвояване"от строго контролираните структури на Бг(ДС)криминалитета.Чалга-проституция,псевдо рап-бандитчета,сексуално объркани,психически болни- така сте лесна плячка за тях.
32
1
 
19
 
! Отговори
Disfigurement преди 12 години
А бе какво става тук?!? Този народ се дави в море от чалга бълвоч!!! Не ви ли омръзна да толерирате тази балканско-ориенталска простащина?!? Алоооо! От освобождението минаха доста години, а болшинството все още са с този манталитет! Срам и позор! Българио накъде сме тръгнали??? Не към Европата де... :( Тя Цивилизацията ще си остане криворазбрана за такива като Алисия, Гъзис, Софи Маринова, Слави...списъкът е дълъг и за тези, които ги следват и подражават на тях. Докога ще толерираме това!?!
31
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
парчето е още по-лепкава гадост от последните на алисия... положението е потресаващо наистина и май е време да мина на фолк
30
0
 
11
 
! Отговори
МАЛТА преди 12 години
това според мен е секс шоп не магазин за бельо
29
0
 
3
 
! Отговори
ицо преди 12 години
Не не е,но двамата биха били чудесна комбина,той ще развява мазния си *** Г..З,а тя може и да почне да ду....а по клиповете му само и само някой да я забележи....
28
2
 
1
 
! Отговори
до ицо преди 12 години
Е не е като любимата ти Азиска
27
2
 
3
 
! Отговори
ицо преди 12 години
Каква е тая ПЛАСТМАСА бе?Ххххахаххахахахахха,баси застаряващата Мандрахурница...
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
еми то и настоящият президент беше казал, че тея работи не ги разбира и предпочита да си остане лапач на патки, но ето на - успя да съвмести и двете дейности някак. а софи маринова все пак е интелигентна жена.
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kakaw sekssimwol bre ora -4ista sabluda-sadra se ot silikon momi4eto -neobrasowana-edin esik ne snae w Isladndia i kasat- Moma bes posoka???????????
24
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес Бг, нямате ли поне един грамотен автор?! Щом не може да напише анцунг правилно, какво повече има да говорим. Ставате за смях.
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Авторът на статията е за "Пулицър"! Поредния напън на безименния "писач" в малоумния сайт!
22
1
 
5
 
! Отговори
до 27 преди 12 години
Не им обръщай внимание. На ***..раст и Памела на младини ще им е грозна.
21
5
 
7
 
! Отговори
Prase преди 12 години
Много хубавa Мадамa!
20
0
 
12
 
! Отговори
ежедневен пис/ък/ преди 12 години
...патката Софи, набеденият секссимвол Азис и новия друс код - анцуга...Лайф по български
19
0
 
21
 
! Отговори
кънчо преди 12 години
а кимито как е днес че се притеснявам...
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе, не знам за вас, ама на "ледената кралица" Асдис бих й направил още две деца ;]]]]

Спонсорирани публикации