Съботен бис

Депутатката Софи, набеденият секссимвол Асдис Ран и защо новия дрескод е анцуг
7 апр 2012 15:33,
56
Съботен бис
Асдис рекламира бизнеса си с бельо. Снимка: Булфото

Тази седмица е белязана от завръщането на "титана" на българската сцена Деян Неделчев. След близо тримесечно затишие той отново анонсира ново парче. След като възпя японското изкуство икебана, събира съчки из гората, сега брат Неделчев смята да възпее гейове, лесбийки, травестити и трансексуални. Премиерата предстои, датата е 23 април.

И докато чакаме с трепет "избухването" му, откъм парламента долетя една притеснителна новина. Политиците взеха нещо да се гъбаркат със Софи Маринова, дори се понесоха слухове, че щяла да става депутатка от ГЕРБ. То бива интеграция, ама нека управляващите малко натиснат спирачката на популизма. Още повече, че самата певица си призна, "че тия работи не ги разбира" и иска да се изявява там, където е силна - в пеенето.

Да оставим безсмислените каканижения във връзка с предстоящия международен ден на ромите на 8 април и да се насочим към хип-хоп сцената. Колумбиеца представи ново парче, но не с М'глата, а с колегата си Диаманте. Песента е озаглавена "Дявол ли си", но рекламният носител е Асдис Ран. Скандинавката си хареса страната ни и след развода с бившия футболист на ЦСКА Гайдар Гунлаугсон реши да гради кариера. По някаква незнайна логика обявената за "Ледена кралица" минава за голям сексимвол у нас, може би защото засне еротични сесии и отвори бутик за бельо. Така или иначе Асдис е част от това видео и му придава еротичен колорит. Очакваме следващия ход в нейната бурна кариера.


В края на седмицата попаднахме на една уникална оферта на финансова къща, която раздава бързи кредити. Тя предлага спиращата дъха промоция - взимаш кредит и получаваш сборен диск с хитовете на Пайнер. Няма как да не аплодираме тази креативност, за съжаление не може лично да поздравим идейния гуру. Как досега нито една банка не се е сетила за тази възможност. Не е ли хитро вместо да псуваш кризата, ниските заплати и високите цени на горивата, да сложиш слушалките и припявайки "Лъжа е, сърцето ми стене, лъжа е...", да влезеш в офиса и да си платиш месечната вноска. Така де, и без това сме най-нещастната нация - трябва повечко оптимизъм. Всъщност, извинете за грешката. Зад нашата страна има цели десет, които са по-нещастни. Нека имаме по-голямо самочувствие и да не се мерим с Конго и Бенин.  

След като у нас гостува предводителят на "лудата футболна банда" Уимбълдън Вини Джоунс, в столицата акостира лошото момче на баскетбола Денис Родман. Сигурно се питате тия пък какво толкова общо имат? Ами показаха ни своя уникален дрескод по време на обиколките си в нощните заведения. Жени Живкова просто да забрави за нови колекции.

Модата е зададена от холивудска звезда с британски корени и ексцентричен американец, който е бил тръпка на едни от сексимволите от края на миналия век като Мадона и Кармен Електра. А тя задължително включва анцуг тип "Илиянци 1992-ра".

И за финал ви предлагаме една тийнеджърска изцепка на Мадона, с която да си повдигнем настроението. Вижте как певицата лепна парче торта в лицето на мениджъра си Гай Озъри по време на парти-изненада.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
10
 
! Отговори
банан с пижама преди 12 години
Нормалните новинарници, хартиени и онлайн-ни, публикуват името на журналистът писал статията. Тези вашите списвачи сигурно сте ги включили в "Програма за защита на ***".Тези съботни бисове са си точно "присмял се хърбел на щърбел".
16
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мен Асдис лично никога не ме е дразнила,защото никога не се е правила на велика,просто използва тъпотията на нацията ни,и прави бизнес,какво лошо има в това...?
15
0
 
17
 
! Отговори
apasho преди 12 години
И рапа ни е като чалгата вече. Мнях!
14
2
 
18
 
! Отговори
777 преди 12 години
СЪБОТЕН *** !АМАН ОТ ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 16.Коледа отмина.Дръж си я!
12
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като не ви допадат Софи и Асдис Ран останете си с Искра Фидосова
11
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
оуууу,аз съм жена обаче казвам,че жената на снимката е суперрррррр
10
1
 
14
 
! Отговори
Фуска Маргаринова преди 12 години
Ауу му майкоуу, жу тем бутехафту манге прости селяци дето я избрахте да ви представя на Евровизия ! *** ***..
9
8
 
17
 
! Отговори
дамм преди 12 години
Хаха, да - известно е - Асдис Ран е *** ... ама е готина *** !!! Аз определено не бих и отказал ;)
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че тя Софчето разбира ли думата депутатка?Виж дупедавка да,така че говорете и пишете разбираемо.Това не е Циганейшън,това си е парламент където някои искат да чуят от нея ЖУ ТЕМ!Това са Федосовите вълнения!
7
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТУК МОЖЕТЕ ДА СИ ИСКАРВАТЕ ОТ 10$ ДО 50$ НА ДЕН ЗАВИСИ ОТ ПОСТОЯНСТВОТО ВИ . УСПЕХ TIREDPROFESSOR
6
19
 
11
 
! Отговори
кулн преди 12 години
"По някаква незнайна логика обявената за "Ледена кралица" минава за голям сексимвол у нас, може би защото засне еротични сесии и отвори бутик за бельо"Тази "незнайна логика" се нарича красота...каквото Асдис я има в изобилие.
5
0
 
10
 
! Отговори
Ели преди 12 години
Абе само аз ли забелязвам, че напоследък заглавието на статиите няма нищо общо със самата статия.
4
0
 
9
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Нищо не можах да...разбера,даже не съм я...чел.
3
0
 
20
 
! Отговори
филолог преди 12 години
Абе, днес.бг, да не бъркате "дрескод" с "дрискод"?
2
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
PAK NQKAVA *** BAHTI PROMIVKATA NA MOZYCI PRODYLJAVA
1
1
 
18
 
! Отговори
aa преди 12 години
правописна грешка в заглавието

Спонсорирани публикации