Учител, обвинен в детска порнография, зае мястото на Осама

Става дума за списъка на ФБР на 10-те най-издирвани престъпници
Обновена: 11 апр 2012 15:10 | 11 апр 2012 11:47, Елка Василева
28
Учител, обвинен в детска порнография, зае мястото на Осама
Бивш учител от частно училище попадна в списъка на 10-те най-издирвани престъпници на ФБР. Снимка: FBI

Бивш учител от частно училище попадна в списъка на 10-те най-издирвани престъпници на ФБР, пише вестник "Дейли телеграф".

В списъка имаше едно празно място, след като преди година беше ликвидиран терорист номер едно Осама бен Ладен, който го оглавяваше.

Учител, обвинен в детска порнография, зае мястото на Осама
Списъкът с 10-те топ издирвани. Снимка: FBI
Тридесетгодишният Ерик Джъстин Тот беше обвинен през 2008 г. в щата Мериленд за притежаване на материали, квалифицирани като детска порнография. Порнографските материали били открити, записани на камера, собственост на Тот.

Той е в неизвестност и властите предлагат награда от 100 000 долара за информация, която ще доведе до неговото залавяне.

За последно следите на Тот са били засечени в щатите Аризона, Вирджиния, Илинойс, Индиана, Уискънсин и Минесота. Ако в съда Тот бъде признат за виновен, той може да получи между 15 и 30 години затвор, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
До 17 - За Булгер преди 11 години
Джеймс "Уайти" Булгер е бил заловен юни миналата година. Бил е издирван за 19 връзка с убийства и е ил начело на групировката Уинтър Хил от Южен Бостън. Самият Булгер е на 81, бил е проследен и хванат чрез неговата партньорка Катерин Грейг. Голяма роля в намирането му имат хората, които са съобщили след излъчването, което ФБР прави относно Джеймс Булгер.
16
0
 
5
 
! Отговори
до 13 и 11 преди 12 години
Загубени расисти такива! Какво ви пречат пък ***? Аман от такава напаст като вас която бълва расизъм за щяло и нещяло!
15
0
 
5
 
! Отговори
с. преди 12 години
На някои само евреи са им в главите!Потомствените швейцарски банкери да не би да са по-малко алчни или корумпирани!Колко милиарди отмъкнаха от сметките на хора убити през войната!?Защо се опъват за банковата тайна!?Сигурно и Сатаната има сметки там!Айде стига тъпотии!САЩ имат строги закони и прошка няма!Затова са държава!В Бантустана убийци се разхождат с условни присъди или направо ги помилват!На педофила Кузов да не би да му направиха нещо!?
14
0
 
19
 
! Отговори
до 21 преди 12 години
"американец, притежаващ детска порнография - най-издирваният престъпник. Бг ***, забременяващ 10-годишни момиченца - културна особеност."То така е с всяко престъпление - в Америка - жална ти майка, в Бг - шапка на тояга.
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 23 Само конспирация се върти в болната ти глава , хората си имат най-съвършенната правораздавателна система и за разлика от нашата работи безотказно.
12
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Значи - американец, притежаващ детска порнография - най-издирваният престъпник. Бг ***, забременяващ 10-годишни момиченца - културна особеност. Е, аз ли не съм наред или нещо наистина е объркано в тоя свят?
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този явно е придобил камерата, на която са записани материалите с нотариален договор. Поне така ми звучи от "записани на камера, собственост на Тот." Да духа супата тогава,като е ползвал услугите на нотариус за закупуване на камера, поне 15 години затвор трябва да му дадат.
10
1
 
6
 
! Отговори
@Нов Световен Ред преди 12 години
много си ***, сред учителите има такива екземпляри и винаги е имало. малко са, но ги има. то за това даскалица е по-добре, за по-сигурно
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Семьон Могилевич ще го хванат ама друг път.
8
8
 
27
 
! Отговори
Нов Световен Ред преди 12 години
Естествено, че учител ще е най-лошият човек на света ! Имах си хас ! Няма да е полицай, я !? Най-лошите хора в системата на Нов Световен Ред са тези, които дават просветление на тънещите в мрак маси ...В този смисъл лоши професии са учителската, преподавателската като цяло, тази на научните работници ... Изобщо всяка интелектуална дейност. Обратно - професии като полицай, фолк певица, манекенка и др. подобни са престижни. :)
7
6
 
17
 
! Отговори
Обама преди 12 години
*** са по-прости и ги хващат по-лесно. :)
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да обвинениетов детска порнография си е запазена марка на ЦРУ.Преди 2 години покрай разлива в Мексиканския залив,освен 8-9 убити "надувачи на ***" имаше и един обвинен в педофилия и детска порнография.
5
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Брех топ 10 и нито един ***!
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бррр ,прочетох за някои от тях и направо ме втресе. Какви хора живеят по белия свят... Някои направо не е редно да наричаме хора!
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тук престъпниците не се крият щото няма какво да им направят. Ако нещо се обърка пък съда ги пуска. Като почнеш от Доган, Станишев, Масларова и т.н. Списъка е дълъг
2
11
 
7
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Какво толкова не логично има в това!?Не могат да издирват всички учители и него са набелезали. Незнам човек записал педагогика ,който да не е педофил. Едните са явни ,а другите гледат да не се издават ,но и те подзират.
1
4
 
13
 
! Отговори
123 преди 12 години
Този ми прилича на агент на CIA, защото разпространението на детска порнография и ред други извръщания си е техен патент !!! :-)

Спонсорирани публикации