Ваканция на ужасите. Кошмари на кораб в Канада

Щури глави ще си плащат по $800 за пътешествието
Обновена: 26 апр 2012 12:54 | 26 апр 2012 12:54,
13
Ваканция на ужасите. Кошмари на кораб в Канада
Снимка: Impact Press Group

Ваканция на ужасите е най-новият хит сред туроператорите. Услугата била взаимствана от хитовата филмова поредица „Убийствен пъзел“, а любопитната информация тиражира американският ежедневник USA Today. 

Морското пътешествие на ужасите ще осъществи корабът „Карнавал глори“.  Плавателният съд побира 2974 адреналинови любители на силните усещания. Той ще отплава от пристанището в Ню Йорк на 11-и август и ще пусне котва в канадските крайморски градове Сейнт Джон, Ню Брънзуик и Халифакс. 

Вечерно време ще се прожектират лентите от известната в жанра поредица, като цените за хорър приключението започват от 779 долара на човек. 

Организаторите уверяват, че феновете на кървавите ленти ще могат да се срещнат и да се снимат за спомен с култовия екранен герой Хофман, превъплътен от Костас Мандилор, както и със страховитата кукла, прославила хорърите. 

Предлагат се три туристически пакета за круиза, които могат да осигурят на участниците вечери на четири очи с актьорите, коктейл партита и фотосесии с тях.

В програмата на плаването е включен и конкурс за хорър татуировки, който ще бъде журиран от звездите от "Убийствен пъзел". Те ще се включат и в турнири по мини голф и волейбол на палубата на кораба.   

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: круизужасикораб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
23
 
! Отговори
Handel преди 11 години
Тия пак ни мислят за ***. Сложили са снимка на някакъв товарен кораб след като нета е пълен със снимки на крузини кораби.Момент, поправка - може просто те да са *** и да не могат да направят разлика между товарен и пътнически кораб.
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИЗВРАТЕНОСТТА НЯМА ГРАНИЦИ . ПАРИТЕ КАКВО ЛИ НЕ ПРАВЯТ!!!- - - За това ли Българите не правят нищо?
6
0
 
15
 
! Отговори
Моряк преди 11 години
Да дойдат при нас!Ужаса е гарантиран. Пари ... не искаме,защото така или иначе нито ще успеете да спите,нито да ядете нещо :)))Избирате между: Бискайски залив, Алеутски острови, Индийски океан (само лятото) и много други ...
5
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Очаквах нещо повече, с което наистина да "уплашат хората" пък то филми ще се гледат. Честито на тези които ще дават луди пари за да гледат филми на кораб.
4
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
с нищо вече не могат да ме изненадат алкохолизираните реднеци.
3
4
 
31
 
! Отговори
гост преди 11 години
Поредната превъртелщина! Толкова са се изчерпали и изкукали, че плащат мазохистки преживявания. Лошото е, че и ние гледаме и копираме най-лошото от тях.
2
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аха -ще ги карат с кораб напред назад и ще гледат филми.Накрая ще си направят по една татуировка.И тва за 800-1000 долара на човек.Супер що не.По техния стандарт тва е все едно тук да има нещо подобно за 50-100 лева.
1
2
 
34
 
! Отговори
Муки преди 11 години
Няма ли да им излезе по-евтино да си дръпнат поредицата от Замунда? Аз ако съм фен на някой филм, не се качвам на кораби :-)

Спонсорирани публикации