Върнаха Радо Стойчев начело на волейлъвовете

Босовете на централата взеха това решение на общо събрание
Обновена: 16 май 2012 14:45 | 16 май 2012 14:43, Георги Пешев
140
Върнаха Радо Стойчев начело на волейлъвовете
Снимка: Булфото

Управителният съвет на Българската федерация по волейбол върна Радостин Стойчев за селекционер на националния тим. Босовете на централата взеха решение да върнат и целия му щаб.

От волейфедерацията посочват, че до решението си са стигнали, приемайки съветите лично от премиера Бойко Борисов и " в името на българския волейбол" въпреки "слабото представяне на националите ни в последните две години".

Още по темата

В декларацията се казва още, че връщането на Стойчев е правилното решение предвид евентуалното отказване от националния отбор на Матей Казийски и Андрей Жеков.

"Не сме говорили с Радо Стойчев, дано не каже "Не". Това наше решение е повече от извинение към Радо, в името на България и Олимпиадата", обясни членът на УС на Българската федерация по волейбол Любо Ганев.

"Конфликт между треньора и федерацията не е имало никога, начинът на комуникация не бе какъвто трябва. Всички искаме България да отиде на Олимпийските игри в Лондон.

Ние мислим за волейбола, затова взехме това наше решение. Темата за оставки в УС не е обсъждана месец преди Общото събрание. Със или без подкрепата на Бойко Борисов нашето решение пак щеше да е същото.

Ще бъда огорчен, както бях в събота вечерта, ако Стойчев откаже. Той сигурно също е огорчен, дано нямаме нова сбирка на УС.

Не мога да коментирам дали са подсигурени парите, с които купуваме новата квалификация. Момчетата трябва да излязат да играят, те го могат", добави Любо Ганев.

Още волейболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още по темата: волейболРадо Стойчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
1
 
0
 
! Отговори
rument преди 11 години
PD - извинявай ако съм те обидил с нещо,явно съм те разбрал грешно,аз съм трезво мислещ явно,а съм и наясно с играта,за това пиша такива неща.Ако пиша с термини,никой няма да ме разбере,за това ако някой има някакви въпроси относно волейбола,нека пита,няма нищо срамно,а не да пише глупости.
105
2
 
0
 
! Отговори
тру стори преди 11 години
Аз не го харесвам Стойчев, обаче определено той си е най-подходящия треньор, който да обедини отбора в тази абсурдна ситуация.
104
0
 
0
 
! Отговори
PD преди 11 години
rument Не се отнася за теб. В теб явно има трезва мисъл. Щом не си разбрал но можеш да си го признаеш, добре. Отнася се за тези които които също като теб са неразбрали, но задължително са с ясна позиция по отношение на случващото се в Българския Волейбол. Надявам се да се замислят на каква база изграждат своите позиции. До каква степен трезвата логика им подсказва какво се случва или има други влияния върху техните мисли.
103
4
 
1
 
! Отговори
rument преди 11 години
PD - 1. Тренто се пише с Главно Т-Т-Т, 2. След точка(.) изречението започва с Главна буква ако ме разбираш. 3. След като не разбираш от тази игра,не си прави труда да изказваш мнение,просташко е,видно е че си ДИВ СЕЛЯНИН - ФАКТ,така че хайде сега хвани лопатата или кирката,или там каквото ползвате,и марш на полето.
102
0
 
3
 
! Отговори
rument преди 11 години
PD - аз поне не те разбрах какво имаш в предвид.
101
5
 
5
 
! Отговори
PD преди 11 години
Не е редно играчи, колкото и именити да са те, да отказват да се борят на терена, но заради именитостта си изградена на терена, да приемаш позицията им по управленските решения за правилна.Не е редно да си голям треньор, ако не постигаш целите си.Не е редно да не се отчиташ, за начина и методите по които смяташ да постигнеш целите си, пред работодателя си, без значение дали го харесваш или не.Не е редно да се подиграваш с труда, мечтите и очакванията на хората свързани с дейността ти. И.т.н.
100
11
 
10
 
! Отговори
PD преди 11 години
Ех бедни ми и нещастни Българино. Не е останала и капка трезва мисъл в главата ти. Публиката масово харесва Р.Стойчев. Поради какво?Поради именитостта му и успехите с тренто.Хубаво, радвал е Италианските фенове. Мен не ме зарадва, И не само това, дори си намери оправдания за това, че не постигна резултати. При все, че не е имал конфликт с федерацията, в момента който законния му изборен работодател БВФ му поиска сметка, дори привлече играчи в своя защита. Ех Българино очакващ медийни спасители
99
3
 
10
 
! Отговори
А, НАСА ? преди 11 години
В скоро време очаквам NASA да рестартира проекта си "Спейс Шатъл" отново по препоръка на вездесъщия премиер на България Бойко Борисов или на неговия македонски колега. Нямам думи просто !
98
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко е , че долни интриги и в мъжкия, и в женския, национални тимове, съсипват тази красива игра. За това и най- добрите ни спортисти ще бягат в чужбина. Срам, срам!
97
5
 
6
 
! Отговори
рома преди 11 години
взе да ми писва вече....стойчев ако се върне ще се окаже и по-голяма мишка от бербатов даже...
96
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
2 години под ръководството на Стойчев отбора се проваля, какво по- естествено от това да си ходи
95
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Той този *** смърди от всякъде!Събори стария ***,без да е построил нов и сега осмърдя света!Набързо решиха:сменяме Стойчев,викаме Пранди. И какво стана-сметка без кръчмар!И двамата показа на Тиквата среден пръст!Заслужено!
94
1
 
3
 
! Отговори
rument преди 11 години
Влади,титлата не прави треньора,практика и умения му е майката.
93
0
 
6
 
! Отговори
rument преди 11 години
*** - пич ти знаеш ли че от клубен до национален треньор има разлика,има разлика и в тактиката на игра и много други неща,аз съм тренирал волейбол и претендирам че доста повече разбирам от теб от тази игра,а не си чешам езика.
92
6
 
5
 
! Отговори
До 94 от Алов преди 11 години
Ооо аз много добре го знам.... Но ти май НЕ ЗНАЕШ че Стойчев сигурно показва полвината ако ли не и по малко от уменията си в Тренто за националния отбор! Никой не му отрича успехите... и за мен той е най добрият български КЛУБЕН треньор В КОЛЕКТИВЕН СПОРТ! Обаче КЛУБЕН не НАЦИОНАЛЕН за съжеление! Тук го е ударил на експерименти и както му дойде... Ясно ми е че основните му приходи идват от Италия но айде малко да се понапъне и за България ако може!!!
91
1
 
21
 
! Отговори
Pehota преди 11 години
"Ние мислим за волейбола, затова взехме това наше решение.". Да бяхте мислили и когато казахте на Радо Стойчев да се маха. Мизерници!!!Радо, не им се връзвай!
90
1
 
0
 
! Отговори
До 95 от Алов преди 11 години
ха ха ха :) То си личи кой е тъпият в случая ! И то много добре си личи! ха ха ха ха :) Като си много голям "Ентелигент" що не ме обориш със факти,примери и думи ?!?! *** вземи се скрий някъде :) ;) :)
89
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така направиха и с италианския треньор и той много правилно им го набута вчера.
88
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Радо, не падай толкова ниско ! Тия се подиграха с теб , *** ги !
87
0
 
5
 
! Отговори
до алов трола преди 11 години
Абе *** ***, нищо не разбираш, нямаш акъл за пет пари, нямаш знания, нямаш нищо, но се пробваш да ум на другите. Смях. Как може да дадеш нещо, дето го нямаш ***? ***, ***, злобен ***, представям си какъв *** е живота ти, че да се превърнеш в такъв ***. Жал ми е за теб.

Спонсорирани публикации