Съботен бис

Галена по прашки, защо Софи отпадна и как Свещеника ще "опява" за Лудогорец
Обновена: 26 май 2012 20:37 | 26 май 2012 15:00,
105
Съботен бис
Родата този път изневери на Софи. Снимка: Reuters

Тази седмица ни раздруса яко земетресение, като очакваме да видим какъв ще бъде нашият отговор срещу природата. Все пак е кощунство да ни разлюлее без предупреждение, без Бойко да е прерязал лентата.

За съжаление Рихтер по никакъв начин не разтърси нашия шоубизнес, ей така - да поразмъти нечий мозъци и да вземе да се случи нещо наистина заслужаващо си вниманието събитие.

Започваме хронологично. След години съдебни битки и осем месеца домашен арест, сръбската певица Цеца изнесе концерт в София.

Докато сърбите не пропускат да ни се подиграят във всеки удобен случай, ние за пореден път демонстрирахме завидно гостоприемство и близо 8000 се обясниха в любов на комшийката.

И ако в залата не бе изненадващо присъствието на поколението, което е израсло с нейните песни, то трудно може да се преглътне факта, че беше пълно с малки деца и тийнейджъри.

Но да оставим Цецините вълнения за сръбските медии, в които всяко гостуване на тяхна певица у нас се изкарва като извънземно събитие и едва ли не всеки българин е луд по техните особи.

Безспорно акцентът тази седмица е конкурса Евровизия, чийто финал е тази вечер. За съжаление без българско участие след като и Софи Маринова се провали на полуфинала.

От наши източници разбрахме какви са причините Софи да не пее днес.

Ден преди да стъпи на сцената се появи новината, че певицата не е понесла пикантната азерска кухня и има стомашно разстройство. От екипа й отрекоха и ние им вярваме. Още повече, че певицата излезе пред публиката с бяла рокля, иначе не би рискувала.

Не, неуспехът ни се дължи, че родата на Софи, тази с ваучерите, си остана в България и нямаше как да се пускат есемеси. Родолюбците извън страната ни също си спестиха по-високи сметки за телефон, дори и братя Галеви не са изразили подкрепата си от страх да не ги разкрият в коя страна са. Сигурни сме, че те биха рискували само ако на конкурса бе тяхната съселянка Сашка Васева.

От турне в САЩ се завърна фолкпевицата Джена, която побърза да се похвали колко е променена, колко й се радвали нашите сънародници там, как плакали на нейните песни. Интересно какво ли щеше да говори ако на нейните концерти имаше стотици, а не между 45 и 90 човека.

Хубаво е певиците да разберат, че вече информацията за техните изяви може да бъде проверена минути след като са слезли от сцената на някой клуб или ресторант. Независимо дали в Пловдив или Чикаго. И да бъдат по-смирени в хвалбите си.

Като заговорихме за Пловдив, в местен клуб Галена засенчи тотално абитуриентките. Фолкпевицата явно се е въодушевила от тоалетите на завършващите девойки и реши да ги "затапи" с прозрачен тоалет. И щедро демонстрира задните си части и типа прашки, които предпочита. Така де, няма да се яви в навечерието на 24 май пред завършващата аудитория с книга на дядо Вазов.

Съботен бис
Галена е фен на прашките. Снимка: Podtepeto.com

От фолка преминаваме към хип-хопа с футболен отенък. Историческият дубъл на Лудогорец скоро може да бъде възпят в рими с оглед на първия им трансфер.

"Crazy Forest" ще атакуват шампионската лига с холандския рапър Мичъл Бургзорг, познат в музикалните среди като Свещеника. Той е член на групата "LSD", която е създадена през 2004-а година, а преди три години рапърът е подписал договор с една от водещите музикални компании в Ниската земя.

Ние можем само да му пожелаем да "опее" повече противници и в крайна сметка Лудогорец да влезе в мечтаните групи на най-комерсиалния турнир.

Завършваме с изцепката на седмицата, която записваме на сметката на Джъстин Бийбър. Докато неговото Ленче снима в България, преживя ужаса на земетресението и стотици хиляди се молиха в социалните мрежи да оцелее, Джъстин намери за уместно да се хвали с мъжкото си достойнство.

Феновете на певеца явно се впечатляват не само от неговите песни и глас. Те наричали пениса му Джери.

Бийбър скромно обясни, че името идва от най-високият мъж в Канада - баскетболиста Джери Соколоски.

Само братята македонци да не се усетят, че на този Соколоски фамилията звучи много като тяхна. Като имаме предвид техните логически връзки, нищо чудно Бийбър да се окаже македонец, тъй като неговия орган е кръстен на Соколоски, който пък е потомък на Александър Македонски...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
0
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...С ДВЕ ДУМИ...ДА ВИЕБС МАЦ ПРОЦ...!
58
1
 
2
 
! Отговори
Попоф преди 11 години
Вие като Балканче на баир !
57
2
 
3
 
! Отговори
Емигрант Торонто преди 11 години
Братлета продължавате да се излагате пред света!Каква е тази Галена без ***?Още ли карате с бай Ганьовски манталитет???Жалко!
56
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За Софито не сте прави, днес. На косъм сме били от 10-тото място. Журито са ни класирали много напред заедно с Норвегия. Абе разминали сме с е с 1-2 гласа.
55
1
 
1
 
! Отговори
до 93 преди 11 години
Това за Карбовски е вярно, и аз спрях да го гледам
54
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЧАЛГАТА МОРИ ДОБИТЪКА ПО БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ, А ВАКСИНАЦИЯТА СЕ ОКАЗВА ВЪЗМОЖНА САМО В КЛАНИЦАТА.......
53
4
 
6
 
! Отговори
DRAGAN преди 11 години
Slucalno go procitav tekstot i sum frapiran ,pa ovoj tekstopisec e stvarno nenormaleni glp.Za negovo soznanie preziminja sto zavrsuvat na SKI ima stvarno vo Makedonija no isto n vo pomal broj i vo Bugarija,Hrvatska,Polska ,SlovackI MOZEBI NA DRUGI MESTA.oD TAKVO NESTO DA PRAVIS ZAEBANCIJA ZA CEL NAROD SEPAK MORA DA SI DOSTA CUKNAT, I UTRE TRCI VO NEKOJA DEZURNA APTEKA ZEMAJ LEKOVI ZASTO TI SE NEOPHODNI zemi fiskalna jas ce ja platam
52
8
 
10
 
! Отговори
Некой преди 11 години
Оххх тоя сочен задниииик!Какво само му бих причинииил!
51
15
 
13
 
! Отговори
Discovery преди 11 години
А бе ей олиго*рен загу*ен, къде си писал тая статия кво насаждаш у хората омраза бе... и към всички по долу дето плюват вие май не можете да разберете, че който и да изберат за евровизия ще бъде оплюван сабилно!!! И кви са тея грамадни очаквания не разбирам!!! А що се отнася до песента и ипзълнения за мен са много, ама много добри, айде сега си направете труда и прочетете в чужди форуми кво пише за тва изпълнение и се замислете малко защо да на чужденците им харесва песента само ние плюваме!!!!
50
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОВА СТАНА *** САЙТ.На националният празни на 24-ти май писаха за ***, предишните празници пак за ***. Всяка събота в тази статия се пише за *** и задължително трябва да има *** на снимката. Всеки ден на челната страница има между една и три статии за ***. Редакторите, разбирам че това е печеливш номер да провокирате хората да пишат, но се заигравате с тънки неща. Ще се превърнете в предаването на Карбовски - вече никой не го гледа, защото темата е ясна - ***!
49
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НечиЙ мозъци!?!Пише се нечиИ!!!Това е един от най-неграмотните сайтове! Мислех, че dir.bg е малко по-читав, но и при тях не липсват напоследък бисери.А народ, който не знае езика си....
48
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
догодина - Мара Отварачката
47
10
 
22
 
! Отговори
Ха ха хааааа преди 11 години
Този дето е писал статията е *** та чак вдлъбнат!!! Какъв интелект какво празнодумие все едно че слави трифонов му е диктувал текста.
46
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще се слушат сръбските певици, защото имат класа, нещо което тотално липсва при нашите набедени певици. Ако съществуваше бюро "Естрада" и предишните изисквания, те нямаше да пеят и в квартална кръчма. Не знам какво ви дразнят сръбските певци, но музиката им идеално ни пасва, наша си е, маанете и кючек ли да слушаме? Или виенето на Софка? Та Елица като глас я превъзхожда, но не е пале на Дългия.Бяха ли 5-ти със Стунджи? Бяха!
45
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
NEZNAM KOI *** SI GUBI VREMETO DA NAPISHE TOQ MATERIAL!KANDIDATSTVAI ZA RABOTA V JULT VESTNIK!TAM SHTE SI NEPOBEDIM/A !
44
5
 
31
 
! Отговори
Гражданин преди 11 години
България ще стане добро място за живеене, тогава, когато музиката на простацитеЧалгата-престане да бъде най-популярната ! А иначе песента на Софи заслужаваше да отиде на финала на Евровизия.Друг е въпросът, че системата на гласуване за конкурса го опорочава и обезмисля заради ежегодната "шуробаджанащина" между бившите съветски и юго-републики!
43
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След като най-ефектният й орган е отзад, не трябва ли да сложи и микрофона пред него. Предполагам, че ще издава по-добри звуци.
42
2
 
19
 
! Отговори
фафлъ преди 11 години
Мноо простъ свинъ е гЪлена
41
1
 
26
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
С ГЬОБЕЦИ....ТОЛКОВА !!! Докато *** от тази индустрия излязат от измисления си свят и видят,че само с простотия и голотия не става....може и да минем напред.Дотогава ще си разхождат белите ботуши и ......толкоЗ
40
9
 
33
 
! Отговори
Aспа преди 11 години
Софи Маринова излезе на сцената на Евровизия и пя и се държа като в чалга дискотека - измери я 2-3 пъти, подскочи 1-2 пъти и очакваше овации!?!?!?!?!?!?!?!?!? Никаква хореография, никакво сценично поведение. Дори руските бабки с печката имаха по-одухотворено сценично присъствие!Платихме билета на *** да се поразходи и "да си се кефи", а тя и екипът й дори не си дадоха труда да се направи нещо свястно...............

Спонсорирани публикации