Анаболите затриха 26-годишен варненец

Фитнес маниакът починал преди да бъде приет в болница
Обновена: 11 юни 2012 14:38 | 11 юни 2012 14:38,
153
Анаболите затриха 26-годишен варненец
Снимка: Reuters

26-годишен варненец е починал от прекомерна употреба на анаболи, информираха от клиниката по Токсикология във Военноморската болница в града.

Маниакът на тема красиво тяло и фитнес се е простил с живота, дни преди да постъпи за лечение в болница.

Всичко започнало преди месец, когато младежът почувствал, че започва да диша трудно.

Подложил се на изследвания, които доказали, че сърцето му се е увеличило от анаболите, които взема.

Лекарите планирали хоспитализацията му, но той не успял да я дочака, тъй като състоянието му се влошило и бил приет по спешност в Токсикологията преди няколко дни. 

Там специалистите открили,че здравословните му проблеми са доста. Имал и тромб в белите дробове и краката.

Въпреки усилията на докторите, младежът починал, а аутопсията доказала,че причината за леталния край са именно стероидите, с които се тъпчел, за да изглежда по-добре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а колко има с изпържени мозъци и се държат като *** от тези анаболи
56
3
 
5
 
! Отговори
До Плюска преди 11 години
Не просто тук е събор за мерене на ...До малката... с мерцедеса ,а кога ще живееш най накрая ,а няма да си се съревноваваш с околните?До 60 да диагнозата податлив на влияние -загубеняк вървящ в релсите на простотията са 90%Не съм дебел ,жената е 100 кила сяда ми на гърба и така тренирам ...
55
0
 
17
 
! Отговори
Сакън преди 11 години
Щото в София няма анаболни маниаци налиииии
54
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
всеки културист е отровен от стероиди, навремето така умря и най-коравия българин Цвятко Цветков/наричаха го българския Дориан, по онова време Дориан Йейтс бе мистър Олимпия/. Който следи професионално спорта бодибилдинг знае, че най-великите културисти или са умрели или оцелели на косъм, Шварценегер е късметлия,само с две чернодробни трансплантации и една сърдечна. Вижте Кевин Леврон и Флекс Уйлър, велики култористи, които за малко не умряха от стероиди. Сега тренират без стероиди а телата им нямат нищо общо с мускулите които имаха преди да спрът стероидите. Това само показва, че стероида дава невъобразимо големи мускули, но пък умираш. Въобще не споменаваме психическите заболявания които ще получиш освен физическите. Това депресии,паранои и стигнем до шизофрении т.н. изобщо не си го помисляйте. Стероидите са като наркотиците, първия път е от любопитство, а от там на татък е пристрастяване.
53
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
може да съм ***,но всички аминокиселини ги знам
52
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мутризация на България! Каквото виждат децата това ще правят!
51
13
 
11
 
! Отговори
Плюска преди 11 години
На тия от Варна акъл нема да им дойде...
50
3
 
13
 
! Отговори
аз преди 11 години
Колко Тъжно! :(
49
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ами като ми е малък ще си купя мерцедес
48
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е мъжкият еквивалент на напомпана със силикон, изрусена куха лейка. Само, че тук последствията могат да бъдат фатални. Ами постигат се резултати и без анаболи и стероиди, само дето става по-бавно. Но за такива хора е важно да са красиви сега и веднага и то без да си правят много труд. И после какво? Един красив труп.
47
6
 
48
 
! Отговори
4415 преди 11 години
Мото на анаболните балони -"ПО ДОБРЕ ЯК И *** ОТКОЛКОТО САМО ***"
46
9
 
32
 
! Отговори
до 42 преди 11 години
Момче,съвсем нормално е след вземането на стероиди. Повечето културисти имат микроскопични детски ***. Като на момчета преди пуберта. Спирай анаболите и протеина докато е време! Иначе много скоро ще си го търсиш с лупа къде е. А може и никога повече да не вдигнеш "самолета".
45
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аман като ми станете после 35 годишни инвалиди и заревете за черни дробове и други консумативи ,чакаите да ви помогне някои.А и за вас работа или нормален спорт няма ли ??Преди 10-15 години да беше мания сега е просто глупаво.Тая спортна *** да помпиш и после като гей нарцис да си мериш мускулите е бая глупава.Аз млъквам само се чудя в тая уж много строга държава как може тея *** да са достъпни за дечурлига.
44
4
 
48
 
! Отговори
Венчо преди 11 години
Всичките ми приятели, които блъскат или взимат такива неща станаха или охрана на дискотека или частна охрана на някоя мутра. Тези които не успяха да се "реализират" продължават усилено да работят над себе си. А пък най-преуспялите от гилдията успяха да се снимат в чалга клипове и сега вече са "звезди". За да живееш добре трябва акъл и образование, а не мускули драги ми анаболни типове. Хубаво е човек да спортува, но не това да му е живота!!!
43
8
 
24
 
! Отговори
Запрян преди 11 години
И тея същите фитнес маняци ми обясняват спорта колко бил полезен. И аз ходя на фитнес, но това е НАЙ НАЙ НАЙ изкуствения спорт - за да се поддържат, ако не спреш плуване, тичане, футбос за известно време. Фитнесът не е спорт. Това е комплексарщина за хората от Перник, Бургас и Варна, където всички момчета са еднакви. Дано не ги чака една и съща съдба. Ползвайте си умовете, не бицепсите, млади ми хора!
42
1
 
15
 
! Отговори
10 преди 11 години
момчето е било решило да натрупа мускули за плажа, но е прекалило........... а иначе е щяло да шашка мацките на плажа
41
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ейей никой ни ми отговори. то аз ако нямам оная работа закакво ми е тяло. и с ъкъла май не съм много добре. хората ми викат як ама ***
40
28
 
8
 
! Отговори
Дон Кольо преди 11 години
Анаболите увреждат почти всичко в тялото. Глупаво е да се взимат такива неща. Можеш да имаш релеф и мускули и без такива ***. Няма да са толкова внушителни, но ако си тренираш редовно и живееш здравословно, защо да не си корав. Аз лично не ги одобрявам, стероидите са отрова. Интересно ми е, какво мислите и Вие. Ако сте за анабола, дайте харесвам, ако сте против - не харесвам.
39
4
 
23
 
! Отговори
Един Българин преди 11 години
Бог да го прости момчето!!! Но каквото повикало.... такова се обадило! :( Кой знае какъв пъпчасал младеж е бил и е решил за нула време да си намери "елитно гадже" и работа като охранител в някоя варненска дискотека.... Но поне по моему ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ е друг.... А именно ПРОЯВАТА НА НЕДОСТАТЪЧНО МОЗЪК у почти всички "младежи",който "зобят" здраво за да се напомпат за минимум време!!! Явно "светлия пример" на Любо ***,Багата,и други тем подобни е водещ за младото поколение! Жалко.. Много жалко!
38
2
 
29
 
! Отговори
боли ме фара преди 11 години
драги добре изглеждащи за разлика от вас сиромах анаболни балони арнолд и рони колман имат пари си купят резервни части тоест черен дроб сърце и прочие айде отивайте да дигате за мозък дреме ми на дедовия че некой щял ме аресва или не и дано успеете да се снимате в чалга клип или да станете охрана в дискотека апогей

Спонсорирани публикации