Анаболите затриха 26-годишен варненец

Фитнес маниакът починал преди да бъде приет в болница
Обновена: 11 юни 2012 14:38 | 11 юни 2012 14:38,
153
Анаболите затриха 26-годишен варненец
Снимка: Reuters

26-годишен варненец е починал от прекомерна употреба на анаболи, информираха от клиниката по Токсикология във Военноморската болница в града.

Маниакът на тема красиво тяло и фитнес се е простил с живота, дни преди да постъпи за лечение в болница.

Всичко започнало преди месец, когато младежът почувствал, че започва да диша трудно.

Подложил се на изследвания, които доказали, че сърцето му се е увеличило от анаболите, които взема.

Лекарите планирали хоспитализацията му, но той не успял да я дочака, тъй като състоянието му се влошило и бил приет по спешност в Токсикологията преди няколко дни. 

Там специалистите открили,че здравословните му проблеми са доста. Имал и тромб в белите дробове и краката.

Въпреки усилията на докторите, младежът починал, а аутопсията доказала,че причината за леталния край са именно стероидите, с които се тъпчел, за да изглежда по-добре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фитнесът не е никакъв спорт!
76
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тука само некви отпуснати кльощави или дебели к.пелета пишат, фитнеса е най-съвършенния спорт, също така най-интелигентния, практикуван от мн *** парчета...просто изисква адски мн труд, воля, дисциплина, пот и търпение, също така фитнеса изгражда характер, но за 90% от "МЪЖЕТЕ" в Б-я тия качества са непознати...
75
0
 
14
 
! Отговори
Фармахим-непобедим преди 11 години
Любими анаболни цитати:- С фармахим съм непобедим- По едно хапченце на ден и чичо доктор е далеч от мен- Белите мравки (Бионабол от 2 и 5 милиграма)- *** расте, но навътре :DАнаболиците, за гинекомастия чували ли сте?
74
0
 
20
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Лека му пръст на младежа ! Някои хора наистина прекаляват с тази мания да изглеждат като надути плондери ! Няма нищо по-хубаво от нормалното тяло !!!! Тези прекалено надути като плондери тела изглеждат дори отблъскващо !
73
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ако фитнеса беше толкова полезен на всеки лост и успоредка щяха висят по 5 фармацевта дето ви ги п;роизвеждат и продават вълшебните добавки
72
6
 
12
 
! Отговори
"Употребяващ&qu преди 11 години
И аз тренирам , но не взимам такива hardcore вещества - ако мога да се изкажа така. Само креатин,протеин, може някой боостер и амино. Не казвам , че няма шанс да ми навреди , но ако спазваш всичко стриктно и не прекаляваш с дозата (както повечето правят) няма да имаш проблеми. Надявам се , че наистина правя всичко както трябва и няма да имам някакви инциденти. Мога категорично да кажа , че никога няма да взимам стероиди , защото виждам какво става. Всеки на този свят си заплаща
71
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
FITNESA E TOLKOVA SPORT KOLKOTO I 6AHMATA.. PONE BV 6AHA MISLI6 A VUV FITNESA SI GLEDA6 KAK RAZTAT MUSKULITE KOITO NQMAT TAZI IIZDRUJLIVOST NA BORECA ILI BOXERA. GOLEMINATA NA MUSKULA NE ZNA4I, 4E E EFEKTVENV POVE4ETO SLU4AI E KRASIV I MNOOGO BAVEN, PROSTO NEPOTREBEN. ETO ZA6TO EDIN BOXER KOITO IZGLEJDA OBIKNOVEN 4OVEK E MMNOGO PO-OPASEN OT EDIN NAZOBEN GLUPAK KOITO SI E JIVA MI6ENA. MUSKULITE TRQBVA DA SE RAZVIVAT S DINAMIKA S NE SUS STEROIDI. A SEXA? KATO SPRE6 HAP4ETATA SEXA GO NQMA.
70
1
 
28
 
! Отговори
Цецо преди 11 години
Неприятно е да се чуе, когато един млад човек си отиде от този свят. Днес те има, утре гушваш букета. Интересна рабтоа е живота, тровиш се, хабиш нерви, блъскаш във фитнеса заради някакви уруспии и накрая чао. Лека му пръст!
69
15
 
11
 
! Отговори
до 83 преди 11 години
Защото повечето си мислите, че фитнеса е само да лежиш на лежанката. Напротив спорт си е!
68
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде мазните и клечестите почнаха да плюят по спорта! Лека му пръст на момчето!
67
11
 
21
 
! Отговори
до 82 преди 11 години
фитнеса не е спорт
66
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви глупости пишете хора, моля земете се в ръце! Фитнеса е стрхотен спорт, просто някои нямат търпение да се получи резултата и за това прибягват до анаболите. Иначе в спорта и храрнителните добавки няма нищо лошо! Напротив да се тъпчеш с мазнотия и да не мърдаш от PC-то е кофтито работа!!!!
65
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко за момчето! Толкова ли не е имало около него трезво мислещи приятели, близки? Явно някои момчета психясват на тая тема, както момичетата с анорексията .... :(Ей момчета, по-кротко стоя ***! Каквото и да пише на шарените кутии, зайте, че 90% от него НЕ Е вярно, а освен това останалите 10% на всеки влияят различно!И ...... не на последно място - фигура, фигура, ама с *** като си съсипеш "оная работа" - какъв мъж си тогава!Бицепса му по-голям от главата, а той се мисли за красив
64
14
 
13
 
! Отговори
някой преди 11 години
*** млад , бъди красив труп :)
63
14
 
4
 
! Отговори
"Zob Do Grob&qu преди 11 години
Neka pochiva v mir momcheto !!! Pone e jivql s cel v jivota , a ne e stoql pred kompiotara kato povecheto ot vas i se e chudil koi da kritikuva !!!
62
3
 
60
 
! Отговори
варненец преди 11 години
Тия от фитнеса ги знам какви мъже са. Много по - опасно е да се биеш с някой селянин от добруджата, дето работи като вол цял ден и яде 1 кг. чисто месо на вечеря , отколкото с такива напомпани градски дрисльовци ! Казвам го от личен горчив опит...
61
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поне ще бъде красив труп да не бъдем черногледи.
60
1
 
13
 
! Отговори
до 73 преди 11 години
Какво на статията на живо имам 2 случая с такъв край и не са се зобили много.Лошото е ,че тук всеки иска да е над другия избира си една сфера и само там доде не надмине останалите.Затова има и сиромаси с Скласа на помощи но с 1000 кв м деца с неукрепнали кости и организъм но с 120 килограмови мускулисти тела по огромни и от на горила, и жени с устни и цици да не кажете ,че само мъжете са ни зле.
59
8
 
35
 
! Отговори
с. преди 11 години
Поредния назобен ***!Бодибилдинга е занимание типично за най-комплексираните хора!100 пъти по-добре е да се занимаваш с плуване отколкото с тия простотии!
58
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко за хората, които вярват на такива статии.

Спонсорирани публикации