За първи път - Audi A3 Sedan

Версията с 4 врати на Audi A3 ще видим в Париж
Обновена: 12 юни 2012 13:55 | 12 юни 2012 13:52, Красимир Ангелов
8
За първи път - Audi A3 Sedan
Снимка: AutoMedia.bg

Компактните седани стават все по-търсени както в Европа, така и извън нея. Сравнени с хечбеците, този тип коли предлагат място за повече багаж, по-добра шумо и топлоизолация, а и имат по-представителен вид.

За да отговори на увеличаващото се търсене Audi ще пусне на пазара седан версия на новата A3. Моделът ще се предлага както в Европа, така и в САЩ, а премиерата му ще се състои още тази година.

Европейката версия на Audi A3 Sedan ще видим през месец септември на изложението в Париж, а американците ще трябва да изчакат до ноември, когато автосалон Лос Анджелис 2012 отваря врати.

Първият в историята A3 Sedan ще използва същата модулна платформа (MQB) като хечбека.

Автомобилът обаче ще бъде малко по-дълъг, като ще предлага по-голям обем на багажника. Екстериорът ще има по-луксозно излъчване, докато интериорът и двигателите ще бъдат аналогични с тези, които познаваме от настоящия А3.

Формите на задната част все още се пазят в тайна, но най-вероятно ще бъдат вдъхновени от концепцията A3 sedan, която немците показаха в Женева през миналата година.

Още снимки вижте в AutoMedia.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Audi A3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
mrazq_da_mrazq преди 11 години
До преди 20тина години марките имаха по 2 или 3 модела в гамата си... аз сега не мога да се сетя да избриоя всички модели на ауди, бмв, мерцедес, киа, шевролет, фв... май само хонда и субару знаят какво правят и как да го правят!
6
3
 
2
 
! Отговори
bombshell преди 11 години
тва е снимка на А4
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В такъв случай следващият модел е А4 хечбек, защото иначе няма разлика между двете
4
3
 
5
 
! Отговори
До Анонимен пост 3 преди 11 години
Супер брат, коментара е напълно верен и кърти мивките.Браво хахаха
3
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Скоро очаквайте от ауди и бмв, купе на купето, купе СУВ, купе комби, купе камион, купе автобус, както и купета с 2,3,4,5 и 6 врати. Също така има планове и за новия вид полу-купе, както и купе на полу-купето. А да, щях да забравя, очакмайте скоро и чисто новото КУПЕ от ауди и бмв. Ай сиктир от глупави полумоделни недоразумения, капанчета за презадоволени наивни потребители, убедени от рекламата че имат нужда от нещо, от което всъщност нямат нужда :)))))))))))))
2
8
 
4
 
! Отговори
made in maikati преди 11 години
?Q?Q - как ще го различиш това от А4?!? Къде е разликата питам и отговор не искам!
1
4
 
17
 
! Отговори
made in Germani преди 11 години
всеизвестно е,че германците винаги са с една крачка пред другите автомобилостройтели.Така на практика се оказва,че другите само подражават на немското чудо!

Спонсорирани публикации