Отложиха делото за екстрадицията на Брендо

СГС изпраща запитвания до Италия за Евелин Банев
Обновена: 13 юни 2012 16:38 | 13 юни 2012 16:38,
42
Отложиха делото за екстрадицията на Брендо
Защитата на Банев възрази срещу искането за екстрадиция. Снимка: Булфото

Софийски градски съд отложи делото за екстрадиция в Италия на Евелин Банев – Брендо за 20 юни. Защитата на задържания по акция “Кокаиновите крале“ Банев възрази срещу изпращането му в Италия, защото липсва достатъчно информация в Европейската заповед за арест.

Още по темата

СГС ще изпрати две запитвания до Италия, свързани с Брендо. Едното е за срока, в който ще завърши разследването срещу Банев, а другото - дали ще бъде гарантирано връщането му в България след края на разследването, тъй като у нас тече дело срещу него за пране на пари.

Срещу Евелин Банев – Брендо в момента у нас се водят две дела – за пране на пари и участие в организирана престъпна група за разпространение на кокаин. По данни на обвинението именно Банев е ръководел международната група за наркотрафик.

Участниците във въпросната група бяха задържани при операция “Кокаиновите крале“, която се проведе съвместно с италиански власти. Част от арестуваните са българи, а друга част – чужденци.

По-рано днес СГС разреши екстрадирането на сочения за "дясна ръка" на Банев - Тинко Гарев. Преди дни пък сочената за едно от мулетата на групата Петя Данова сама подписа декларация в съда, че желае да бъде предадена на италианските власти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
16
 
! Отговори
за кой ли път...? преди 11 години
Когато Румен Петков беше министър на МВР,магистратите от Италия искаха екстрадирането на НЕБЕЗИЗВЕСТНИЯ крал Кирил Рашков ,в обвинение за "търговия с жива плът",....деца ,бебета,жени ,***.......!Срещу ТЛЪСТА СУМА ОТ К.РАШКОВ дадена на Р. Петков ,същия не беше ПРЕДАДЕН на Италианските магистрати .....!Отново българин се бе ПРОДАЛ на *** .....!
15
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това момче Брендо нещо болнаво ми изглежда. почти съм сигурен, че до 2 месеца ще получи инфаркт, особено, ако посети хотела на Златев, като Мишо Бирата :)).
14
1
 
17
 
! Отговори
Трендо до номер15 преди 11 години
Прав си пич. *** получаваха милиони евро от Брендо и той си развяваше калпака. Оазиса който го има на морето, и купените апартаменти на ниски цени от висши магистрати назначени от агент Гоце, защо никой не ги коментира?
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До всички мноооого заблудени В Италия на 1 за 15 УМИШЛЕНИ УБИЙСТВА му дадоха 16 години затвор да не си мислите ,че жабарите са с нормално правораздаване .
12
1
 
4
 
! Отговори
Do 5 преди 11 години
Po -dobre vazpitai decata si vmesto da razdavash sam pravosadie i da se duesh po forumi - kakvo shte napravish ako... Ako decata ti sa dostatachno inteligentni shte znaiat kak da podhojdat kam narkotici etc. Narkodilari navsiakade shte ima i vinagi...
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
нашите родни мафиоти-/магистрати/,вече тотално се оляха,щели да питат Италианския съд.....кога щяло да приключи делото и дали ,забележете-дали ще го върнат в Бг.хахахахаха.. ей сега се ядосаха италиансите
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За такива германски прокурор,ирански съд и китайска наказателна рота.
9
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А как само плямпаха Боко и Цецо ,че имало хиляди доказателства и бля бля А онзи от Жабаристан и той велик генерал съден за наркотрафик .Да не са се ритали с Брендо някъде по сделките ,че сега го топи.вижте какво е ,,системата Ганцер из нета и тогава се връзвайте на глупостите на ГРОБ и шефовете муууууу.
8
4
 
12
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Ако Брендо си отвори устата ще стане страшно-- самият посланник на САЩ у нас които следи да няма проблеми с доставките на американските наркобизнесмени- както и шефа на ЦРУ са направили пазарлъка с нашата държавна мафия -така че скоро Брендо ще е свободен--убеден съм ,,,
7
2
 
16
 
! Отговори
Трендо до номер2 преди 11 години
Брендо е продукт на НДСВ и БСП. Работил съм в системата на националната сигурност и още преди 4-6г. имаше инструкции от най-високо ниво това лице да не се разработва. Защото Брендо пълнеше черните каси на управляващите в продължение на 8г.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Споко бре! Между размотаване на преписките и т.н. ще се намери някоя случайна "законова" вратичка човека да си духне. А някой да се съмнява в това????
5
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За наркотици в БГ - закон като в Сингапур, Китай, Тайланд, или по-тежък:- Хванали го в понеделник - съд във вторник - и в петък го бесят на националния стадион за назидание на другите!!!Ако видя наркодилър около детето си - пращам го на оня свят, прибирам си семейството и вън от БГ! И да му пикая на БГ правосъдието!ЗА наркотици - съд на Линч!!!Иначе оправия няма!!!
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само прайм пушек за пред Евро комисията,ама този път мафиота Боко и дружинката му колкото и да реват,че Холандия им блокира шенген ще го духат яко
3
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Майко мила, правилно ли съм разбрал? Нашият съд щял да пита италианския, за колко време ще свърши!!!! ***, това е все едно гърците да питат германците, кога свършват работа!!!
2
6
 
9
 
! Отговори
иван преди 11 години
герб са зад брендо-от едно котило са ,пък си работят и заедно!Амфетките кой ги произвеждаше в България,според ЦРУ?Пушилка за пред Европата!
1
2
 
27
 
! Отговори
Трендо преди 11 години
Помнете ми думата че Брендо няма да го върнат в Италия!!! Тук ще получи условна и е на свобода автоматично.

Спонсорирани публикации