Възрастен мъж в болница след нападение от кучета

Той е с опасност за живота и е настанен в "Пирогов"
Обновена: 13 юни 2012 21:40 | 13 юни 2012 19:55,
181
Възрастен мъж в болница след нападение от кучета
Мъжът е бил нахапан от кучета. Снимка: архив Impact press group

89-годишен мъж е с опасност за живота в ”Пирогов”, след като е бил открит нахапан от кучета, съобщиха от СДВР за ”Фокус”.

Мъжът е бил обявен за издирване вчера сутринта, а вечерта е бил открит в столична градинка. Той е нахапан от кучета и има наранявания по двата крака.

Още по темата

Пострадалият е настанен в ”Пирогов” с опасност за живота.

Възрастният мъж страда от старческа деменция.

Случаят напомня за нахапания до смърт от бездомни кучета 87-годишен професор Ботьо Тачков през март в столичния квартал ”Малинова долина”.

Възрастният мъж беше нападнат от глутница и след дълга борба за живота си почина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
16
 
! Отговори
онбашията преди 11 години
айде стига с тоя закон бе, как в пловдив няма кучета, а само в софия ядат хора, да не би софия да е по друг закон?
131
1
 
7
 
! Отговори
Селянин преди 11 години
Софиянци кучета ги яли :)
130
1
 
24
 
! Отговори
Скоро бивш Софиянец преди 11 години
Фандъкова да вземе вече да напуска поста! Нагло е! Голяма работа, че прави 2-3 кръстовища на 2 етажа, та нас ни ядат кучета! Категорично не си върши работата, даже е за прокурор! Алоооо прокурорчета, вземете се самосезирайте бе! Кучета ядат хора по улицата, а кмета си ги подмета! Време е за затвор!
129
0
 
11
 
! Отговори
Турчин с фес преди 11 години
Българите понеже са изтънчени гледат кучета, ние сме по-изостанали и предпочитаме да гледаме деца :)
128
5
 
26
 
! Отговори
Йордан преди 11 години
Бездомните кучета - в екерисажа. Който му е жал - да си взема у тях и да си го гледа. На приказки "еколозите" са много силни. Аз предопчитам да дам 10 лева за няколко патрона, отколкото да хрантутя едно куче и 5 "еколога" около него.
127
1
 
20
 
! Отговори
с. преди 11 години
Тия *** наистина не се траят вече и е крайно време да подкараме и тях и *** им защитници!
126
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да се избият ВСИЧКИ кучета!
125
2
 
8
 
! Отговори
Толераст преди 11 години
Трябва да се отнасяме с разбиране към кучетата, това е тяхната природа, да хапят който им влезе в територията. Не ми харесва обаче дискриминационното им отношение, нападат само жени и старци. Трябва да се открият центрове за преориентиране на кучета, където специалисти да им внушават че трябва да хапят и здрави мъже, а не само старците и жените. Сигурен съм че кучетата ще разберат, те са умни животни и вероятно са подведени от лошия пример на хората.
124
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
възрастен мъж с деменция е лежал цял ден в безпомощно състояние в столична градинка!
123
0
 
10
 
! Отговори
Samo minavam преди 11 години
Докато не заключат Даскалицата в клетката,с ***,ще е така и онзи артист от Еко равновесие,ще дава интервюта по телевизиите.
122
1
 
13
 
! Отговори
Хералдик преди 11 години
Скоро в герба на България , поне единия от лъвовете може да бъде заменен с ***,другия с овца - символ на българското овчедушие а.......третия нека за сега да стои , може и някога да се оправим , пък и все пак спомени да имаме !
121
4
 
2
 
! Отговори
до ТЕЗИ КОИТО... преди 11 години
Ще ги търпим,защото са с най-висок рейтинг,според простотиите на социологическите агенции!
120
2
 
10
 
! Отговори
Тези които ... преди 11 години
крадат парите чрез кучетата дали нямат подкрепата на бойко материала и на найденов ... и дали не им снасят % ????? как да ги махнат - чиста пара от въздуха ... крадливо и престъпно правителство начело с престъпници .. Докога ще търпим ??
119
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фандъкова не е виновна ! Иска се обществено съгласие за решаване проблема с *** и строго отношение но всички държавни органи против тази напаст! Да се промени тъпия закон , който защитава кучето , когато е захапало детето ми , а мен може да ме осъди и прати в затвора , за това , че съм го защитил. Иначе след някоя година може на майтап или не , да се прекръстим на Кучкария !
118
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Срамота е за нас , като хора , ако и този път правителството се огъне пред защитниците на уличните *** ! От ясно по-ясно , че със законови мерки и наливане на пари в кучешки приюти и програми на кучкозащитници с гурелясали погледи , проблма няма да се реши в полза на хората ! Смърт и унищожаване на всеки *** без стопанин и регистрация в Общината и съответните документи! А за тези , които отглеждат нерегламентирано домашни любимци , Яки глоби !
117
3
 
11
 
! Отговори
Вучката преди 11 години
Е,Софиянци?Нали ви управлява политика с най-високо доверие-Фандъкова!
116
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изчезването на уличните кучета ще доведе до спиране на кранчето на много организации и невъзможност да се крадат пари.Поради това нито Софийска община,нито кучезащитниците имат интерес да се реши проблема!
115
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По гадно животно от простия българин няма.
114
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак ли тия кучета?! Докато не се евтанизират всичките, няма да има мира. Има ли друга (цивилизована) страна, в която да си щъкат на воля кучета по улиците? Има само в Пакистан, Афганистан и от този род страни. Крайно време е да се реши този проблем със закон веднъж завинаги. Но проблема е повече психозата сред редица кучкари: отнасят се към кучетата като реални хора и не дават да бъдат прибрани от улицата, а към реалните хора се отнасят като към кучета.
113
4
 
16
 
! Отговори
Човек преди 11 години
Кучето е произведение и на човека.То е създадено за неговите нужди и е доволно, когато си е на мястото и ги изпълнява. Бездомни, гладни, кастрирани, убивани или убиващи ...и всякакви кучета са ЯЗВИ НА ЧОВЕКА ! Бил е лош стопанин. Самият човек се превръща в по-голяма *** или звяр, когато е изоставен на пътя. Не търсете вина в кучетата, а в хората !Моето куче често ми е единствен приятел, който ме разбира и не ми се сърди, нито иска нещо. Радва се да ме чака цял ден за да се прибера и му отде

Спонсорирани публикации