Летец помпа най-скъпия билборд за $1,3 млрд.

Рекламният полет в Дубай излиза $500 на секунда
Обновена: 14 юни 2012 15:07 | 14 юни 2012 07:06,
13
Летец помпа най-скъпия билборд за $1,3 млрд.
В една от най-скъпите туристически дестинации - Дубай, и цените на рекламата са сред най-високите. Снимка: Facebook

Най-скъпият рекламен билборд в света би струвал 1,3 милиарда долара месечно, ако трябваше да функционира през цялото време, информира „Хъфингтън пост“. 

По-голямата част от сумата отива за най-атрактивния компонент при съвместното представянето на продуктите на американската фирма за енергийни продукти Go Fast в Дубай и на Skydive Dubai.

Това е акцията на мъж в специален костюм с летателен апарат, който кръжи около 20-30 секунди в небето, преди да се приземи върху билборда.

Рекламодателите са стигнали до цифрата $1,3 млрд., като са сметнали колко ще им струва да плащат по $500 на секунда за полета в продължение на 30 дни.

Skydive Dubai, подкрепяни от мощната фирма за недвижими имоти Emaar Properties, предлага различни полети с парашут и друга апаратура в небето над Дубай.

Go Fast пък подкрепя адреналиновите прищевки на любителите на екстремните спортове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
do 12 преди 11 години
Историчеси погледнато - всяка империя е рухнала, но някой са оставили и значителна следа. След като знаеш историята за Вавилон и нейната кула - очевидно си е струвало да я има кулата и града. Едва ли след 5,000 някой ще споменава нещо за кулите в София.
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако искате да разберете бъдещето на Дубай (и не само) четете историята за Вавилон и вавилонската кула!
9
4
 
1
 
! Отговори
DP преди 11 години
абе мързи ги да бачкат,може ли даа си толкова неусведомен-не можеш да бачкаш колкото и да искаш без няколко неща например храна и работа,нямат нито храна поради липса на обработваеми площи ,нито работа поради постоянни вътрешни войни,престъпност,ненормалници управници,преврати през 20 минути и т.н,а за това колко пари се харчат за глупости-тази цифра е само в случай че варви нон-стоп за един месец-хипотетична е.
8
10
 
5
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
Верно е това, че гладуват. Ама до някъде сами са си виновни. Мързи ги да бачкат, но пък се плодят като зайци.
7
6
 
17
 
! Отговори
гост преди 11 години
През това време в Африка милиони гладуват! Какъв морал, какви ценности имаме само! За какво се харчат безбожно много пари! Всичко е толкова въздухарско!
6
0
 
10
 
! Отговори
до Петров преди 11 години
Правилно, Петров! Или ще е "Летец-помпа е най-скъпия билборд...", или "Летец помпи най-скъпия билборд..." Ама толкова са ни грамотни вестникарчетата.
5
1
 
9
 
! Отговори
Петров преди 11 години
Умници, смеете се на диалектите на хората, ама и вие сте от гората .... "Помпа" е уредът. Отворете един речник и вижте, че глаголът, описващ действието е "помпя" ... професионална медия ... няма що ...
4
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е статистика от типа на ..,-Енергията от газовете които човек отделя за 4 години е равна на малка атомна бомба.В тоя *** Дубай всичко ми изглежда като цвете в пустиня ,красиво струвало много ,но цъфтящо за малко.И тея не са наред ,неможе от туризъм да се изхранваш и да искаш да живееш в разкош вечно.
3
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само дето мощната фирма Емаар фалира, хаха, както и целия Дубай. Дубай е Гърция на Близкия изток.
2
4
 
31
 
! Отговори
ined преди 11 години
Нещо за което хвърлят сумати пари за реклама в 99% от случаите си е пълен ***.
1
3
 
10
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
КРИЗА Е......))))))