Найден Найденов: Няма да се моля на никого

"Нелогично е да се правят промени", категоричен е националният селекционер
Обновена: 27 авг 2012 15:11 | 27 авг 2012 12:45,
42
Найден Найденов: Няма да се моля на никого
Найденов може да напусне поста на национален селекционер. Снимка: Булфото

Националният селекционер по волейбол Найден Найденов заяви, че не е съгласен с промените, които се готвят от федерацията. В близките дни се очаква за нов селекционер да бъде назначен Камило Плачи.

"Никой не ми се е обаждал. Договорът ми изтича в края на месеца. Според мен е нелогично да се правят промени, но явно това не зависи от мен", коментира бившият национал пред вестник "Стандарт".

"Всичко правих аз - колектив, отбор, смени. Взех отбора в труден момент, изведох го до четвърто място на олимпиадата, какво по-голямо удовлетворение. Няма да се моля на никого", добави още Найден.

Плачи се е договорил за 4-годишен договор, който трябва да подпише до вторник. Въпреки че у нас би получил в пъти по-малко от предлаганите му заплати в чужбина, той е дал принципното си съгласие да остане.

Едно от условията на италианеца е екипът му да се запази същият, но този път с помощник Найден Найденов, асистент Георги Петров и изискване за още един статистик, който да върши изпълняваната досега от Плачи аналитична работа.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
3
 
! Отговори
Паляк е преди 11 години
novinar.bg/data/2011-08-12/20110812_0054.jpg е го найден, Бърт от улица сезам :D
14
11
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Радо и Плачи изградиха отбора , въпреки *** от федерацията .
13
8
 
16
 
! Отговори
Фен преди 11 години
Номер 15, Пената има 1 успех, с национален отбор изграден от играчи, които ако имаха истински треньор, можеха да се борят и за титлата.Пената не знае къде се намира, просто ония с усмирителните ризи не са го открили още.Найденов е същия, той беше на скамейката да гледа мача от близо иначе си личеше, че Плачи води отбора.
12
26
 
13
 
! Отговори
За Ленчето от хаха преди 11 години
Радо бил градил!?Искаш да кажеш разби готов отбор който Пранди направи трети в Европа.Трябва да си *** да не видиш разликата.Как така щом се махна Радостин се подобри и играта в защита и посрещането,а докато беше той това бях най-слабите ни елементи.Ако наистина Плачи подпише за 4 години и не работи с клуб,то това е правилната посока.Ако Найденов остане,добре,ако не ще,както казах и при отказа на Матей:"И без петел ще съмне".
11
9
 
22
 
! Отговори
хаха преди 11 години
***, този освен да кашля нищо друго не видях да прави на олимпиадата. Добре, че беше италианецът...
10
7
 
25
 
! Отговори
Готика преди 11 години
хахаха, наистина си е повярвал, цял свят видя кой чертаеше схемите и наставляваше момчетата във всяко едно излизане на отбора, а Найден само събираше момчетата, за да чуят какво ще им каже Плачи и да преведе 2-3 думи от италиански:)))))))
9
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айден Айденов може да води някое отборче в малък град, но е далеч от тактиката, психология и техника
8
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Найденов направи много, но и се провали в решителните мачове срещу Русия и Италия, а 2 загуби струват загуба на много пари от спонсори и падане в ранглистата.
7
14
 
32
 
! Отговори
Елена преди 11 години
Мамо мила, този как си е повярвал!! Ами колко години Радо Стойчев гради този отбор бе сладур. Той и Камило Плачи създадоха отбора, а тези дебелосер....и от федерацията едва не провалиха всичко. Радо ги класира за олимпиадата. Някой трябваше, да ги представлява там като тренѝор и те сложиха теб, но истинската работа вършеше Камило Плачи и най-вече момчетата. Присънило му се, че станал треньор на националния отбор и си повярвал. Не си дорасъл, виж, да помагаш ама от страни - м о ж е.
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей, много сме единодушни по тая тема.
5
4
 
27
 
! Отговори
Един Българин преди 11 години
Логично е да има промени и то във ФЕДЕРАЦИЯТА!!! Всички ВЪН и да започнем "на чисто"!
4
7
 
39
 
! Отговори
SHALALALA преди 11 години
Най-разумното, което могат да направят е именно това - да махнат този "`АЙДЕ-Н `Айденов и да сложат Плачи - той е истинският треньор!
3
7
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
този беше просто един фигурант на олимпиадата, всички видяха че на почивките само мълчи и гледа умно, а италианецът дава наставления, чертае схеми и т.н. много насериозно се е взел Найден
2
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Точно така,само викаше отстрани...айде-айде и пляскаше!
1
8
 
48
 
! Отговори
хахахах преди 11 години
"Всичко правих аз - колектив, отбор, смени. Взех отбора в труден момент, изведох го до четвърто място на олимпиадата, какво по-голямо удовлетворение. Няма да се моля на никого"Всичко правил той...На олимпиадата само стоеше и гледаше отстрани.Всичко правеше Камило Плачи.

Спонсорирани публикации