Не съм убивал Мария, отношенията са ни служебни, оправда се Менашки

Той остава в ареста, а в кървавата драма се замеси и ревнива годеница
Обновена: 5 сеп 2012 14:50 | 5 сеп 2012 14:17,
538
Не съм убивал Мария, отношенията са ни служебни, оправда се Менашки
Менашки остава в ареста. Снимка: Булфото

Задържаният за убийството на 30-годишната Мария Златанова бивш полицай Михаил Менашки остава зад решетките. Бургаският окръжен съд не уважи искането на обвиняемия да бъде пуснат под домашен арест или освободен с парична гаранция.

”Не съм убивал Мария. Дори не я познавах добре. Във въпросната вечер бях на рожден ден на приятелката си”, заяви пред съдиите Менашки.

Той обясни, че никога не е имал връзка с убитата, познавал я бегло, тъй като тя била известна в Слънчев бряг. Според него е станало недоразумение и той е объркан със свой колега полицай, с когото красавицата преди време имала любовна авантюра.

Още по темата

По думите на 29-годишния Менашки отношенията му с убитата били чисто служебни. Мария често се обаждала направо на мобилните телефони на униформените от РПУ-Несебър, когато имало проблем в бар „Гларус”, където тя била управителка.

Той отрече да познава и 18-годишния Симеон Куминков, по чиито показания Михаил беше задържан от полицията.

Според съда доказателствата срещу обвиняемия обаче са категорични. Направената ДНК експертиза е доказала, че откритата по тениската му кръв е на убитата Мария и на младия й приятел. „Да не искате да ни убедите, че Симеон се е намушкал сам, намушкал е и Мария, а след това се е избърсал във вашата тениска?”, запита съдия Пламен Синков. На риторичния въпрос Менашки отговори с лаконичното „Варианти много”.

По време на процеса беше извадена още една любопитна подробност. Приятелката на експолицая, при която той уж бил на рожден ден, е посочила в показанията си, че с Михаил са били заедно часове преди убийството. 

Не съм убивал Мария, отношенията са ни служебни, оправда се Менашки
Приятелката Маргарита. Снимка: Dnes.bg

Според запознати Менашки отскоро бил сгоден за моделката Маргарита. Девойката обаче била много ревнива и постоянно му вдигала скандали заради Мария. Макар да не искала да се събират,  убитата все пак се чувала понякога с обвиняемия. Заради това годеницата му на няколко пъти дори го заплашвала, че ще се самоубие, ако той не престане да се занимава с конкурентката й.

Ревнивката дори поискала от своя любим да набие 30-годишната управителка на бара. Маргарита признала пред полицаите, че често носела кухненски нож в себе си, в случай, че се наложи да се отбранява. Предстои да бъде доказано дали това е оръжието, с което е намушкана Мария.

Припомняме, че Михаил Менашки е обвинен в предумишлено убийство, за което го грози от 15 години до доживотен затвор без право на замяна.

На 2 септември вечерта Мария Златанова беше убита с нож, докато се качвала в колата приятеля си Симеон Куминков.

Автомобилът „Ауди Q7” е бил паркиран пред хотел „Гларус”, където жертвата е работела като управителка на бара. При нападението беше ранен в дясната ръка и 18-годишният Куминков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


538
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дори и да му дадат 15 години на Шарка , ще излежи най-много 5 и после пак ще коля по морските ни КУРорти
206
8
 
14
 
! Отговори
Нели преди 11 години
Представете си за миг Левски,Ботев,Бенковски,Капитан Петко Войвода,Раковски татуирани с разните му черепи,чудовища,shark-ове и пр! Какво стана с българските мъже? Къде са?
205
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
220 -ти,Браво за коментара. Тъгуваш ли по тези времена :)
204
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако героите на тази статия живееха в едно по различно време, нещата можеха да изглаждат и така:Детската учителка, Мария, омъжена за съпруг с добра професия и две добри деца се радваше на прекрасния живот с който я бе дарила съдбата.Ученикът Симеон, ходеше с велосипед на тренировки, вечер излизаше на разходка с гаджето си - негова съученичка и с трепет очакваше първия учебен ден.Мишо бе стругар, женен за шивачката Станка с която отглеждаха две деца, Мишо не бе особено умен, но бе трудолюбив.
203
2
 
24
 
! Отговори
lolyo преди 11 години
Една позната с висока позиция в голяма компания и доста голяма заплата се беше хванала с някакъв *** от този тип. Уж само да се почеше(такъв здрав, млад) . Ония обаче се оказа супер *** като я отряза почна да я запашва , ама така много грубо. Човек трябва да има хигиена с кого се сношава защото тази история е типичния пример като се почесваш с някое животно.
202
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АЗЗЗЗЗЗЗЗЗnapulno sum suglasen, burgas ne beshe taka predi!
201
3
 
7
 
! Отговори
АЗЕ преди 11 години
На снимката ,....НОВИТЕ МУТРИ ,в лицето на този уволнен полицай !А защо при всяко престъпно деяние ,.....все до полицаи се опира ....?
200
2
 
9
 
! Отговори
леле мале преди 11 години
абе от татуировка до татуировка има разлика като от земята до небето. някои се татуират с глупости от тъпота и понеже е куул и модерно, други имат татуировки с висока естетическа стойност и дълбок смисъл. самият аз още нямам нито едно мастилено петънце по кожата, по простата причина, че не съм измислил нещо, за което да знам, че ще съм окей цял живот да се разхождам с него. какъвто човекът - такива и татуировките му :)
199
3
 
20
 
! Отговори
razmisyl преди 11 години
От години за желаещите да работят на чуждестранни пътнически кораби, дори и за най-низши длъжности- камериери, се изисква ЛИПСА на ВСЯКАКВИ ТАТУИРОВКИ по тялото и лицето, ЛИПСА на какъвто и да е вид ПИЪРСИНГ!( имайте предвид, че там работят с различен цвят на кожата.)Странно как полицията не е въвела изискване за ЦИВИЛИЗОВАН външен вид: ПОЛИЦАЯТ трябва да вдъхва ДОВЕРИЕ и да предизвика уважение.( ако работи под прикритие, винаги може да си направи временна простотия под формата на татуировка)
198
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До жена на 25*thumbs_up*с изключения на някои тихоокеански държави, където е традиция, в наши дни татуировките прикриват комплексите на носещите гиако беше нещо крайно необходимо, бебетата щяха да се раждат татуирани. да, ама не, те се раждат с ръце, крака, уши, глава и т.н. все неща от крайна необходимост ;)
197
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ами ако моделката, с кухненския нож в чантата, е в комбина с футболерчето, което си е класическа комбинация? колко му е тя да облече една тениска на полицая и след като убива мария, за по-достоверно да бодне с ножа и малкия
196
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
j j j, като му личи колко е *** по физиономията, защо жертвата е имала взаимоотношения с него, та дори го е търсила по телефона дни преди убийството? как така не е разбрала що за животно е въпросния и не е продължила?
195
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Моделки си носят кухненски ножове за самоотбрана... итнересна държава сме ние! : )
194
7
 
22
 
! Отговори
жена на 25 преди 11 години
Татуираните мъже са ми много смешни.Искат да покажат колко са "cool",но всъщност само показват,колко са повърхностни.Истинските мъже нямат татуировки,просто на тях не са им нужни!
193
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Менашки не е убиеца на Мария!Той знае кой е, но ще мълчи докато тази с ножа се измъкне извън страната.
192
6
 
8
 
! Отговори
Трагедия преди 11 години
Не знам за полицая колоко виновен , но тази "жена" май виновна сама ......... Да въртиш няколко човека едновремено , това е .......
191
11
 
8
 
! Отговори
АЗЗЗЗЗЗЗЗЗ преди 11 години
До АнонименТОВА ПРАВИ ГЕРБ С ХОРАТА! ВСИЧКИ ГРАДОВЕ СЪС СИЛНО ГЕРБАДЖИЙСКО ПРИСЪСТВИЕ ЗАПРИЛИЧАХА НА МУТРЕНСКИ СБОРИЩА!
190
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
каква поредна бургаска драма :(
189
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мутра+Силиконова К...а+18-годишен с Ауди Q7=Банална Мутро-Чалгарска история
188
3
 
6
 
! Отговори
АЛОО,МАРИО....37? преди 11 години
Защо искаш да се занимаваш с политика ,...ТЯ е за глупаците ,СВЕСТНИ В ПОЛИТИКАТА НеМА !?